Kişilik & Karakter Düşünmediğin tek bir an var mı? Çocukgelişimciiks Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim gibi inanılmaz her şeyi düşünen, bir türlü zihnini rahat bırakmayan kimler?🙄 Düşünmediğin tek bir an var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Ben her an düşünürüm maalesef 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Car car car konuşuyor iç sesim düşüncelerimle kankito olmuşlar pek soylal pek sosyal. Ceremesini de ben çekiyorum işte 😃 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Rahat durmaz benim beynim 1 0 Yorumla
Sahipsizler Takip Et Xper 2 Yaş: 40 1 yıl En yakınlarım yetmezmibunuda cevaplarsanız onur duyarım 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,3b cevap paylaştı. Tam olarak ben 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben her an düşünürüm maalesef
Car car car konuşuyor iç sesim düşüncelerimle kankito olmuşlar pek soylal pek sosyal. Ceremesini de ben çekiyorum işte 😃
O düşünceler değil mi zaten insanı delirten
Rahat durmaz benim beynim
En yakınlarım yetmezmibunuda cevaplarsanız onur duyarım
Hakkaten bende sürekli bir şey düşünüyorum
Tam olarak ben