Bana göre özlemektir. Özlemekten nefret ederim sırf bu yüzden. Galeride gezerken buldum bu fotoğrafı. O zamanlar bu kadar çok özleyeceğim aklıma gelmezdi.
Beni en derinden vuran his bana toplumsal olarak kötülük yapılması onu keşfettim. Bu içimde normal alışkın olduğum karakterden başka öyle bir karakteri uyandırdı ki ortalık kasıp kavrulmuştu. Toplumun bu davranışı ruhumun özünden gelen kişiliği uyandırıyor. Dünya gözüyle fazla insana nasip olmayacak kendi öz benliğimi görmemi sağladı. Çok derin bir histi.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Veda etmek kelimesinden bile nefret ediyorum, birisine sarılıp veda etmek iğrenç geliyor bana geri gelecek mi, bir daha görebilecek miyiz, sarılabilecek miyiz hiçbir şey belli değil nefret ediyorum.., kendine iyi bak falan demiyorum burada baksın işte kendisine iyi bakamıyorsa birlikte ona iyi bakalım yani ben sevdiğim herkes için bunu yaparım... birisi bana hadi vedalasalim dediği an canımdan can almış gibi oluyo
Çaresizlik, özlem, kaybetmek kavuşamamak yani ölüm. Çok sevdiğim kardeşimi kaybetmenin vermiş olduğu acı ve özlem bitmek bilmiyor. Derinlerde ve geçmiyor.
Bazı olaylarda muhatap bulmakta zorlanıyorum ve sinirimi derinden yaşıyorum. Hani bir şey olursa müşteri hizmetlerine bir türlü bağlanamazsın ya. Öyle durumlar.