Kişilik & Karakter 1 ay Her şeyi üzerine alınır mısın? Suvenir Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 68 Her şeyi üzerine alınan biri misin yoksa hedef alınmadığın sürece umursamaz bir yapın mı var? Her şeyi üzerine alınır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Fenomen Master Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 137,3b cevap paylaştı. Hayır ben alınmam.. zaten bana özel olarak bir şey yaparlarsa bunu direk fark ederim. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Fenomen Master Yaş: 30 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Gerekenleri üzerime alıyorum sadece. 1 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Umursamazım* 🤣🤣🤣🤣 1 4 Yorumla Suvenir 1 ay Kahveyi püskürtmek üzereydim😂😂 Yorumla Dépaysement_ 1 ay Püskürt 🤣 dağılsın ortalık sjfksk Yorumla Suvenir 1 ay Dağıtalım anamm Yorumla Dépaysement_ 1 ay 😁 dağılmış dağılacağı kadar ahahah Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Beni hedef alarak alttan alttan saldıranları bile ciddiye almıyorum, aman boş ver diyip iyi niyetle yaklaşıyorum ve Allah'a havale ediyorum.Bir insanı ciddiye almam için seviyor olmam gerekir. 1 0 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 ay Her şeyi üzerime almam ama laf sokanı iyi bilirim ve onu alınırım hatta değer verdiğim kişi olursa daha bi kırıcı oluyor. 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her şeyi üstüme alınmam, bana hitaben olmadığı sürece neden üstleneyim ki! 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Her şeyi diyemem ama genellikle alınganım ama belli olmuyor hangi konuya alındığım 1 0 Yorumla
m befoderler Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 903 cevap paylaştı. Öyle bir dönemim var. Çok kısacık ama. Diğer türlü yüzüme bile söylense sallamam. 1 0 Yorumla
m MrConfused Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Her şeyi değil almam gerekenleri üstüme alırım 1 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,1b cevap paylaştı. Alıngan birisi değilim genelde bir şeyler umrumda olmuyor 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Fenomen Master Yaş: 43 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı. Hayır alınmam.. 1 0 Yorumla
esslo Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 ay Bi türlü aşamadığım bi olay o yüzden ilişkilerim genellikle tartışmalı geçer 2 0 Yorumla
AXZEN01 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 ay Herşeyi alinirim ama belli etmem yani icimde fırtına komsa kimsenin ruhu duymaz 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 65% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Alıngan biriym maalesef 2 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır bazı şeyleri alınırım sadece 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sadece bana söylenenlere alınıyorum 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tamamen umursamaz olanım. 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Fenomen Master Yaş: 37 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 24,6b cevap paylaştı. Yok ya 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Tam tersi hiç üzerime alınmam😅 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Fenomen Master Yaş: 29 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 15,4b cevap paylaştı. Yok hiç uğraşamam 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kişisel algılamıyorum. Hayır. 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,6b cevap paylaştı. Annem anca eleştirir aşağılar 1 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alınmam için yaram olması gerekiyor.. 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 40 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Belli olmuyor sağım solum. 1 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alıngan değilim ama vurdum duymaz da değilim 0 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 861 cevap paylaştı. Alırım var mı üzerinde bişey😀 0 0 Yorumla
tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alınmam 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Umursamam 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bâzen aşko 💅 1 0 Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Alınganlık var 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 91% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alınmam 1 0 Yorumla
namtamina Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 ay Önceden öyleydm de artık sallamıyorum kafamm rahat 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 381 cevap paylaştı. Alınıyorum bazen 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı. Alınmıyeah. 1 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 28 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alınırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır ben alınmam.. zaten bana özel olarak bir şey yaparlarsa bunu direk fark ederim.
Gerekenleri üzerime alıyorum sadece.
Umursamazım* 🤣🤣🤣🤣
Kahveyi püskürtmek üzereydim😂😂
Püskürt 🤣 dağılsın ortalık sjfksk
Dağıtalım anamm
😁 dağılmış dağılacağı kadar ahahah
Beni hedef alarak alttan alttan saldıranları bile ciddiye almıyorum, aman boş ver diyip iyi niyetle yaklaşıyorum ve Allah'a havale ediyorum.
Bir insanı ciddiye almam için seviyor olmam gerekir.
Her şeyi üzerime almam ama laf sokanı iyi bilirim ve onu alınırım hatta değer verdiğim kişi olursa daha bi kırıcı oluyor.
Her şeyi üstüme alınmam, bana hitaben olmadığı sürece neden üstleneyim ki!
Her şeyi diyemem ama genellikle alınganım ama belli olmuyor hangi konuya alındığım
Öyle bir dönemim var. Çok kısacık ama. Diğer türlü yüzüme bile söylense sallamam.
Her şeyi değil almam gerekenleri üstüme alırım
Alıngan birisi değilim genelde bir şeyler umrumda olmuyor
Hayır alınmam..
Bi türlü aşamadığım bi olay o yüzden ilişkilerim genellikle tartışmalı geçer
Herşeyi alinirim ama belli etmem yani icimde fırtına komsa kimsenin ruhu duymaz
Hedef alınsamda umursamıyorum en iyisi buymuş
Alıngan biriym maalesef
Hayır bazı şeyleri alınırım sadece
Her şeyi de alınmam bee
Sadece bana söylenenlere alınıyorum
Tamamen umursamaz olanım.
Yok ya