Zengin olma şansını veriyorlar size, ama kendinizin değişebileceğini biliyorsunuz, yine de zengin olmak ister misiniz?

Değişiklik hakkında kastettiğim şu;
Herşeye çabuk sahip olduğunuz için, elde etmek için gereken zamanı hızlı kazandığınız için o sahip olduğunuza artık hevesiniz daha hızlı bitiyor daha çabuk sıkılıyorsunuz, insanlara karşı daha saygısız daha üstün görme, daha ezici bakıyorsunuz, daha nankör daha vefasız oluyorsunuz, sevginiz o yokluktaki saf ve temiz sevda değil artık (numara da olsa), daha içi boş, daha çabuk sönen heyecan, daha doyumsuz ve daha farklı tenler arıyorsunuz, fantazileriniz değişiyor , hiç aklınıza bile gelmeyen şeylere merak salıyorsunuz, daha bencilsiniz artık..

Daha kibirli ve daha fazlasını istiyorsunuz, aslında bunların hepsi zaten içinizde bir yerlerde ufak kıvılcımların olup da sadece paranın olmayışıyla açığa kavuşmadığını biliyorsunuz, sen içini biliyorsun, evet senden bahsediyorum, kendini bilmeyen değil, içindeki o kara kedi, kötü tohuma sahip olduğunu bilen kişiden bahsediyorum, hep gizli tuttuğun bu yönünü biliyorsun sen, işte ondan bahsediyorum, içini bildiğin halde, yine de o varlıklı dünyayı ister miydin?
Zengin olma şansını veriyorlar size, ama kendinizin değişebileceğini biliyorsunuz, yine de zengin olmak ister misiniz?