Çocukken sessiz sakin biri olduğum için canım ya da çok saf biri olduğum söylenirdi hep, bi de beceriksiz olduğum. Artık büyüdüm ve hala o sesler kulağımdan gitmiyo, özgüvenim diplerde ama asla beceriksiz ya da aptal olduğumu düşünmüyorum ve ispat ettiğimi de düşünüyorum ama bazen insanlar bunu dile getirmese de kafalarından hakkımda böyle düşündüklerini düşünüyorum, ya da en büyük korkum oluyo. Genel olarak sessiz biriyim.
Bu durumu nasıl atlata bilirim?
Bu durumu nasıl atlata bilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
travma olabilir evet
Senin hatan şu. Onlara ispat etmeye çalışmak. Bunu at kafandan.
Sen beceriklisin, iyisin. Kafandaki şey bu olsun.
Zor bir durum ama kendine odaklan , başkasının nazariyla kendine bakma
Kendimdeyim zaten ama birisi bunu dike getirirse çok sinirime dokunur ve kırılırım yani benim için küfür derecesinde
Yaran var orada çünkü o yüzden biri hafif dokunsa aciyo, o tarafa karşı duyarlisin cunku.. o yüzden küfür gibi geliyo
Nasıl yaşadın bugüne kadar psikolog desteği aldın mı? Çok ağır bir travma, pardon tramvay.
Psikiloga gittim ama o benin çok rahat biri olduğumu kendime güvendiyimi cesur olduğumu söylemişti ama korkumu yeneniyorum
Tramvayın kaldı mı
Umursama her şey geçer
28 senedir geçmediyse
olabilir alislanlikta olabilir
Nasıl yok ede bilirim
ben cw cevrenden boyle twpkiler almiyorsan kuruntu yapiyorsun sanki ozgunini tazele hicbir insan kuairsuz deyil hatta ker insann kendine has becerileri var bugn bilim adami dediign bi noktada bilom adami olmus isterse nobel alsn senin becerikli oldgun bir konuda yarissanz kaybeder kumaumsene kendini oyle gorme hissrttiginde karsindskini ustun gorme