Her gün sinirliyim hastaneye falan hangi bölüme gidicem ne yapmalıyım her şeye sinirleniyorum yaşlandım gibi hissediyorum ama dışarıdan bakınca çok tatlı bi kızım sinirlenince değişik bişey oluyorum çözümü yok mu bunun
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence doktora gidebilirsiniz
Sinirin bir gün sana zarar verince vazgeciyorsun. şu an kaç yaşında sin
Yoooooooo küçüklükten beri böyleyim hep aynıyım huylu huyundan vaz geçmez derler ya öyle bişey işte
18 yaşındayım
Yaşını sorma sebebim bende senin gibiydim 18 imde siniri. Yüzünden kaza yaptım sakat kaldım.. toparlanmam etmem. 25 yaşlarında sinirimi bastirabildim. Artık umursamayı öğrendim.. yani bence ya sanada sinirin bir zarar verir.. ya da 25 yaşına kadar kendini tanimadan üstesinden gelemezsin sanki. Sinir eden şeylerden kişilerden uzak kalmayı öğren
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kötü olmuş evet sinirlenince zaten zarar geliyor diğerine takıyorum bu sefer de bi çözümü olsa güzel olurdu ya
Böyle bi ameliyatı falan olsa üff harika olmaz mıydı hem yaşlanmazdık
Yani güzel olurdu.. çözümü gene sende kimseyle fazla iletişim kurma her işini kendin yaparsan daha az sinir olursun senin yaşında sinirden azdaha arkadaşımın ölümüne bile sebeb olacaktım bana bir şaka yaptı o sinirle çocuğu 3 katttan aşağı atıyordum sen düşün çocuk korkudan özür diledi şimdi ozamanla şimdi sinir yok yaş oldu 33. Sakinim
Oow seninki abartı bence iyi ki geçmiş sinir rshatlamışsındır
Aynen kendimi sakatladim işte sonunda olan bana oldu şimdi büyüdüm acısını çektim gerek yok sakinlik güzel şey
Koc burcumusun? Hsjshs.
Engel olamıyorsan sinirinin sebebini öğrenmek icin piskoloğa gidebilirsin (ilac kullanma)
İlaç kullandım bi aralar çok kötü oldum bıraktım hemen ilacı
Yok kova burcuyum
Psikoloğa gidebilirim belki maddi durumum yok pek
Sana iyi gelen şeyler yap. Ben yemek yeyince sinirim geçiyor
sana bir psikiyatri doktoruna başvurmanı öneririm
Psikiyatriye gittim ilaç yazıyor ilacı içtim bıraktım bok gibiydi afedersin
Sen sinir hqstasısını sana tavsiyem MAL BEYİNSİZ DAVAR kanka SERSERİK ERKEKLERDEN UZAK DUR
Ne alakası var şimdi konuyla
Neden ki
Vallaha nedeni şu siz insanı verem eden , kalleş pislik şerefsiz erkeklere hain puşt cıkcık erkeklere bayılırsınız , sonra da sizi sinir hastası ederler daha kötü yaparlar sizi
Mesela olgun agır baslı sakin yerinde eğlenceli olan mantıklı erkeklere gidin eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli sempatik babyface masum tipli duru tipli erkeklere de gidin mesela SENİN İÇİN HARİKA BİR REÇETE KANKA MUTLAKA DENE senin için bak
Gerçi senin de işine gelmez senin de erkek zevkin aynıdır
Hicbiriniz farklı değilsiniz ki
daha kaç yaşındasın ya sakin ol
18 yaşındayım
sağlığına zarar
Durdurmak istiyorum hemen sinirleniyorum böyle dışarıdan bakınca tatlı minnoş bi kızım sinirlenince kötü oluyorum yakışmıyor bana hiç istemsiz oluyor
seni sinir edici bir şey olduğunda hemen odağını başka yere vermeye çalış başka şeyle meşgul ol veya ortamdan ayrıl sakince düzelecektir
Doğru öyle yapınca oluyor işe yarıyor
Psikiyatri yerine psikoloğa gitmenizi öneririm
Çocukluğun kötü mü geçti
Namaz kıl
Alakası yok her şeye sinirleniyorum
Hala sinirlisin belli, namaz kilarsan ruhun iyileşir sakinlesirsin ama hemen olmaz tabi kendini odaklaman lazım namaza
Rabbim nasip ederse tabi neden olmasın inşallah diyelim
İnşallah
Takıntılı bi insanım yüzüme şöyle oldu böyle oldu diyorum kafamda sesler var rahatsız edici yoksa isterim
Kendini iyileştirmenin yollarını yine sen bilebilirsin , güçlü adımlar at.
Psikiyatriste gidicen
Antideprrsan al.
Daha önce içtim mahvetti beni bıraktım ilaçları
Evet
Evet ne
Yardımcı olmamı ister misin
İsterim söyle de çözümünü