AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Takılmış kalmışsın hayatındaki olumsuz şeylere biraz dışarı çık arkadaşınla gez spor yap oyun oyna ne bileyim yaptığın şeylerden zevk almaya mutlu olmaya çalış ya da sana ne iyi geliyorsa onu yap bir sıkıntı varsa arkadaşınla sana değer verenlerle konuş
Arkadaşım yok. Dışarıya çıkmayı, yürüyüşler yapmayı da denedim. Oyun oynamayı da öyle. Bana değer veren birinin var olduğunu düşünmüyorum. Takılıp kaldığım doğru.
Konuşmak tanışmak isteyen var mı varsa içindekini anlatmaya konuşmaya çalış ya sanaldan ya da reelde insanlarla konuşmaya çalış tipin yerinde bu konuda şanslısın ve aslında hepimizin derdi var herkes konuşacak birini arıyor tahmin ediyorum ki burdan bile yazan vardır ya da Instagramdan bu kadar kabuğuna çekilme artık hayata donuk kalmış olarak yaşamayı düşünmemelisin yeni insanlar tanı yeni arkadaşlıklar edinmeni tavsiye ederim bu sayede belkide birbirinize iyi gelirsiniz
İnsanlarla pek iyi anlaşamıyorum. Düşünce yapımız uyuşmuyor genelde. Karşımdakinin beni anlamadığını düşündüğümde konuşmayı tartışmaya çevirmek yerine geri çekiliyorum. Daha fazla çaba sarf etmek benim için rahatsız edici oluyor.
Tümüyle kabuğuma çekiliyor değilim. Yürüyorum, bak mesela seninle buradan konuşuyorum. Ama bunların hiçbiri yeterli olmuyor. Ne var ki kimse benim iyi olmam için yaşamıyor ve özellikle düşünce yapımız benzer değilken çabalamak istemiyor
Düşünce yapın uymuyorsa tabiki uğraşma zaten ama benim demek istediğim kendini yakın hissettiğin konuşmak istediğin dikkatini çeken biri varsa konuş diyorum hani bazen bi kişinin seni anlayacağını düşünürsün ya öyle içine qtmaktan iyidir. Tamam yürüyorsun ediyorsun ama seninki ölü yatırım gibi bir şey geçmişin geçmişte kaldı hayat devam ediyor zaman akıyor bir çocuk birgün daha büyüdü o aklında olan düşünceler sadece geçmişte kaldı bugün ise yeni birgün yaşıyorsun her gün yeni bir hayat yeni bir sayfa bir kere hiçbir şey olmamış gibi ya da yokmuş gibi yapamaz mısın
Tabii ki. Beni anlayacağını düşündüğüm ve ilgimi çeken birileri varsa elbette konuşurum. Bulabilseydim.
Her şey yolundaymış gibi davranıp düşünebilir miyim emin değilim. Hayata dair beni umutlandıran gelişmelerle karşılaşsam, şu an, andayken mutlu hissedebilmemi sağlayacak deneyimler yaşasam, bunu belki başarabilirim. Ama doğrusu hiç iyi hissetmiyorum. Bir saat sonra çok bitkin hissetmezsem egzersize gidicem. Belki kafamı dağıtmamda bana yardımcı olur. Genelde pek işe yaramıyor.
Hmm ya benim bile bazen dikkatimi çeken oluyor ama senin ollmayabilir tabi sonuçta zor bir dönemden geçiyorsun
Ya bir insan güçlüymüş gibi yapa yapa güçlü olur ya da acı çekmiyor gibi görünürsen bir süre sonra gerçekten acı çekmezsin olumlama gibi düşünülebilirsin bunu. Kendini bir yaşam koçu gibi yönetmelisin diye düşünüyorum bugün güzel birgün kalan hayatımın ilk günü sorunlar olabilir ama ben iyiyim yapabilirim tarzında bunu belli bir süre yapınca zaten buna ihtiyacın bile kalmıyor egzersiz oturup bir yere boş boş bakmaktan farksız bana göre onun yerine daha hareketli yaptığın şeye odaklandığın düşünmeye vakit bulamadığın şeyler yapmalısın diye düşünüyorum futbol seviyorsan futbol oyna vb aktivite önerilerinde pek iyi değilim
Karateye gidiyorum. Döndüğümde yazayım
Tamamdır iyi vakit geçirirsin umarım
Umarım
Henüz çıktım. Her zamanki gibi çıktığımda biraz iyi hissediyorum.
Anladım sonu yok yalnızlığın