Yakınlarımın başına kötü bir şey gelmediği taktirde soğuk kanlı biriyim. Ama o son eklediğin sözün kullanım yeri burası değil. Mahalle yanarken dilber saçını... lafı sakin kalan için değil, umursamaz kişiler için kullanılır. Olaylara karşı telaş ve panikle yaklaşmak yapısal bir durumdur. ✌️😎
Sakinliğimi korumayı önemserim ve çözüme odaklanmaya dikkat ederim. Sevdiğim adam söz konusu olduğunda sakin kalabilen yapım telaşlı ve heyecanlı birine dönüşüyor gerçi.. Onda yapabileceğim bir şey yok..
Deprem olurken saçlarımı tarar, makyaj yapar ve deprem durduktan 1 saat sonra dışarı çıkardım. Tabii bu depreme alıştıktan sonra oldu. Başlarda çok korkardım, hemen çıkardım. Sonradan bağışıklık kazandım.
Öyle sakin kalabiliyorum ki, umursamıyormuşum gibi görünebiliyorum. Bu da biraz canımı sıkıyor. Zira üzerime çok geliniyor "fazla rahatsın, tepkisizsin" diye.
Evet bazen beklenmedik şekilde soğukkanlı olabiliyorum. Geçen seçimde kavga çıktı. Başkası olsa telaş eder korkardı. Ben çok soğukkanlı karşıladım, kendime bile şaşırdım