Bazı insanlar gerçekten o kadar uzun ve detaycı olur ki, illallah edersiniz sussa veya kalkıp gitse diye gözleriniz kapıya bakar
1 ay
Bankalardan gelen aramalar, hastanelerden gelen aramalar.. O kampanyalardan bahsederken içimden ya yeter artık diyorum.. 😂 Ay birde hiç kimsenin konuşmasına fırsat vermeyenler var.. Kaçmaya yer arıyorum bitanem.. 😂
Teşekkür ederim canım.. 😍
Ders hocalarım. d fizik dersinde uyuyordum ya
Hoca aslında sert ama favori öğrencisi olunca görmezden geliyordu shzhhdx sen napardın
böyle hocaları hiç sevmem😹
İyi ki hocam değilmişsin başına bela olurdum ahhahahs
notum yüksek olursa 50 puan da kesmezsin, geçerdim
sözlü notu sosyal etkinliklerdeki çalışmaları, derse hazırlıkları, ders içindeki başarısı ve dersle ilgili araştırma çalışmaları değerlendirilerek verilir yani sıfır olamaz😹
maalesef, illa😄
kafaya koyduğumu alma gibi huyum var😹
teşekkür ederim
Cevap
8Cevap
Ahahah😂😂
Ya benim ses tonuma bunu diyorlar ama saatlerce konuş seni dinlemekten asla bıkmamda derler. Sesin meditasyon videolarındaki gibi en çok aldığım dönütlerden😄
Düşününce hayatımda öyle bir karakterin olmadığını anladım.
Müşteri hizmetleri yeni paketi anlatirken 🙄tm ver işte uzatma
Uykum geldiyse kim olursa olsun uyuyorum.
Bazen o da oluyor 😂
Tüm insanlar. bir yerden sonra asla dinleyemiyorum herkes haksız gibi geliyor
Bu soru bana eski öğretmenimi hatırlattı. Uykumu getiriyordu. Branşı ben de kalsın.
Çok güzel anlatmış, seviyorum Şemz-i Tebrisi'nin yazdıklarını.
Sıkıldığım için değil ama huzur verdiği icin uykumu getiren kardeşim var😅 uyuyamadığım zaman ararım bir şeyler anlatırken huzurla uyurum.
Kimseler yok maalesef
Bizim bi tarih hocası vardı ilk dakikadan uyuturdu sesi ninni gibiydi onun yuzunden uyumaktan dersi zor geçmiştim😹
Komşum ve kuzen batıyı resmen
Uzun konuşan herkes
Öyle insanların sohbetinde bulunmuyorum.
Yavaş konuşan insanlar
Kurduğum hayaller var
Müşteriler
Uzun konuşanı kısa dinlemek lazm
Yarışma yönetmenleri 🙄
Şu sıralar öyle biri yok.
Şu sıralar öyle biri yok hayatımda
Konuştuğum zaman uykumu getiren birine yer vermem
Hocalarım😂
Kimse
öyle biri yok
Kimse yok