Kişilik & Karakter İş yapmak mı güzel yoksa iş yapan birini izlemek mi? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Tabi ki de izlemek 😂🤣insan dalıp gidiyor o ne güzellik 🤣🤣 İş yapmak mı güzel yoksa iş yapan birini izlemek mi? Cevapla İş Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Merhaba, iş yapan birini izlemek daha güzel elbette yani iş yapmak daha zor aslında. 1 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl İş yapmak zor değil izleyince güzel oluyor yine de 😂
Bilmiyom_ya Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. İş yapan birini izlemek daha güzel hsjs 1 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Kessinlikle 🤣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. İkisi de güzel değildir 0 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Sevdiğim iş yapabilirim ama azıcık bile canım istemiyorsa çekilin izleyeyim. 😄 1 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 🤣🤣🤣
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bende korkuyorum başımıza neler geleceğini merak içinde bekliyorum. Canavarlar var evde 😃 1 3 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 😂😂😂😂 bence korkma ya da kork 😂🤣 Esrihbaenl 1 yıl 🤣🤣 sozsuZzaman 1 yıl 😂😂😂
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Yok ya izlemek yani rahatsız oluyorum yanında biri çalışıyor ona yardımcı olmamak kötü oluyorum ya o durumda 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yapmak daha zevkli😃Ben stresimi temizlikle atıyorum. Bazen hiç iş yokken kendime iş çıkarıyorum 0 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl İşi yapanı izlemek daha güzel😂 1 2 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Bu hiç şaşmaz 😂 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Aynen Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yapan birini izlemek. 1 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 😌😌😌🤌 Yorumla
bendehiçbilmiyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl Yoksa iş çıkarmak mi 🤣 1 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 😂😂 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yapan birini izlemwk😂 1 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Bencede 😂 Yorumla
Alfa_Tuçis Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ben otururken iş yapan beni geriyor 1 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 😂😂oda ayrı bir konu Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. is yapmak da guzel stres atiyo insan 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yapmak daha keyifli en azından zaman geçiyor 1 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Evet izlemesi güzel ama bana laf etmeyecek 1 0 Yorumla
Prensessssssss0 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl iş yapmayı sevmem izlemesine bayılırım 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İş yapanı izlemek 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. iş yapmak daha güze 1 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 997 cevap paylaştı. Seyretmek 1 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. iş yapmak. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Merhaba, iş yapan birini izlemek daha güzel elbette yani iş yapmak daha zor aslında.
İş yapmak zor değil izleyince güzel oluyor yine de 😂
İş yapan birini izlemek daha güzel hsjs
Kessinlikle 🤣
İkisi de güzel değildir
Sevdiğim iş yapabilirim ama azıcık bile canım istemiyorsa çekilin izleyeyim. 😄
🤣🤣🤣
Bende korkuyorum başımıza neler geleceğini merak içinde bekliyorum. Canavarlar var evde 😃
😂😂😂😂 bence korkma ya da kork 😂🤣
🤣🤣
😂😂😂
Yok ya izlemek yani rahatsız oluyorum yanında biri çalışıyor ona yardımcı olmamak kötü oluyorum ya o durumda
Yapmak daha zevkli😃Ben stresimi temizlikle atıyorum. Bazen hiç iş yokken kendime iş çıkarıyorum
İşi yapanı izlemek daha güzel😂
Bu hiç şaşmaz 😂
Aynen
Yapan birini izlemek.
😌😌😌🤌
Yoksa iş çıkarmak mi 🤣
😂😂
Yapan birini izlemwk😂
Bencede 😂
Ben otururken iş yapan beni geriyor
😂😂oda ayrı bir konu
iş yapmak daha iyi izlemek bişey kazandırmaz