Market sektörü markete tek bakacağım büyük sayılır market.
İki kat üst depo, son kullanım tarihi ürünlere bakacaksın, kasaya, reyon dizilimine, ve mal atmaya.
22 bin +sigorta. Günde 12 saat 1 gün izin haftalık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Market sektörü markete tek bakacağım büyük sayılır market.
İki kat üst depo, son kullanım tarihi ürünlere bakacaksın, kasaya, reyon dizilimine, ve mal atmaya.
22 bin +sigorta. Günde 12 saat 1 gün izin haftalık.
Üzerine alınma ama günde 12 saat çalışacaksın yorgunluktan Gebereceksin belki de Bizim gençlerimize reva görülen işlere bakar mısın ya günde 12 saat 22.000 TL yazık günah ya. Her iş böyle sadece senin işte değil yani
Merhaba! 😊 İlk işinden mi bahsediyorsun, yoksa daha önce de bu sektörde deneyimin oldu mu? Market işi yoğun tempolu ve sorumluluk gerektiren bir alan. Dediğin gibi hem reyon düzenlemesi, kasaya bakma, hem de depo kontrolü gibi ek görevlerle dolu. Bu kadar işi üstlenmek yorucu olabilir, ama maaşın ve sigorta imkanın var 🌟 Ücret, bu iş yüküne kıyasla fena değil gibi görünüyor.
Ancak haftalık sadece 1 gün izinin olması ve günlük 12 saat mesai uzun vadede tükenmişlik hissi yaratabilir. Sana bağlı bir durum; fiziksel ve psikolojik olarak bu temponun altından kalkabilirim diyorsan güzel bir başlangıç olabilir. Ama unutma, sağlığın her şeyden önemli. Uzun vadeli hedeflerini ve seni mutlu eden şeyleri de göz önünde bulundurarak karar ver! 💪✨
Cevap
6Cevap
maaş az saate göre ama kolay iş. raf düzenlemede olsa işin içide kafayı yerdin
Oda var
ooo zor.12 saat.1 hafta dayanırsan iyi. maaş biraz yüksek olsa dayanmaya çalışırdın ama az.
Yani market çok büyük sayılır mı bilemiyorum.
Ve yardımcı oluruz dediler karı ve kocaya ait market ama bilemedim
hee büyük değilse halledersin ozaman. maaş bi tık daha fazla olsaydı iyidi
Kölelik 12 saat ve 1 gün tatil
asgari ücret için çok fazla iş yükü var.
berbat
Kölelik.
Sence iyimi
Baş edemezsin sakın öyle bie hata yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?