Bazen düşünüyorum da duygularını safça ortaya dökenler kaybetmeye mahkum gibi...

Bazen düşünüyorum da duygularını safça ortaya dökenler kaybetmeye mahkum gibi...

Durumdan duruma değişiklik gösterebilir ams ben her zaman açığa vurma taraftarıyım.. Hiçbir şeyi hiçbir kimseden saklamaya hiç niyetim yok.. Niye böyle bir şey yapıp da kendimi yorayım ki bitanem.. 😅
E bu biz değilizdir.. 😂 Ben düşündüğümü söylemezsem rahat edemem ki sevgilim.. 😂
Kesinlikle bitanem.. 🥳🥳
Her duygusunu ortaya döken kişi de gerçek duygularını ortaya dökmüyordur. Bazıları gerçek duygularını gizlemek için sahte duygular ortaya döküyor. Bazıları seni manipüle etmek için olmayan duygularını varmış gibi gösteriyor olabilir. Örneğin zengin bir erkek gören bir kız ona aşık olmuş gibi duygularını ortaya dökebilir ama bu onun gerçek duyguları olmayabilir
Bu duruma göre değişir ama ben duygularımı her zaman açık ve net bir şekilde yaşarım. zaten kararsız insan ya da duygusunu saklayan insanla da işim olmaz benim.
Açığa vurmak daha doğrusu olur. Kazanayım ya da kaybedeyim bu benim umurumda değil. Duygularını saklayanlar içten pazarlıkçı ve sahtekar karaktersiz geliyor bana.. Kişi olduğu gibi olmalı hiçbir şeyi saklamamalı anlatmalı duygusunu. Neyse onu...
Cevap
15Cevap
Duygularımı gizlemeye çalışırken daha beter açığa vuranım :D
🙄 her zaman öyle olmuyor
Bunun kazananı kaybedeni olmaz. Doğal şeyler bunlar bir yarış değil hayat her türlü devam eder.
Kimin kazanacağı hiç belli olmuyor.
Gizleyen kazanır gadası
Hangi duyguyu ve düşünceyi kime açtığın önemli öncelikle bence. Filtresiz olabileceğimiz insanlara direkt gösterebiliriz ama haricinde bir süzgeçten geçmeli. Gizlemek değil ama herkes ile her şey aynı düzeyde paylaşılmamalı.
Rica ederim 🙏
Duygu'ya mı sorsak? diye bir an soğuk espiri geçti zihnimden, sizde maruz kalın. Olmayacak işler için duygular çarşaf gibi serilmemeli.
duygu soruya gelmedi ablası 😂
Tüh be 😅 gelir belki 😄
Aslında karşında ki kimseye bağlı bu ama bana göre vuran daha çok kazanır çünkü karşında ki insan senin üzüleceğini bilir ama vurmadan da ne desem de zaten üzülmüyor diyerek devam ediyorlar üzmeye 🤔🤔
Gizleyen derim başkada bir şey demem. ne zaman açığa kavusursa kaybedip basitlesiyoruz
Tam tersi. Kartlar düşünceler konusunda kapalı oynanmalı diye düşünüyorum. Duyguları strateji kullanacağın bir dille ifade edersen istediğini mutlaka alırsın
Gizleyen hiç kazanamaz da diğerinin şansı %50. Ya olur ya olmaz.
Kime göre kaybeden? İçinde kalacağına açıklaması daha mantıklı, boşu boşuna umut etmez en azından.
Duygunu ortada yaşadığında karşı taraf için merak edilesi bi tarafın kalmıyor bu da değersizliğe sürüklüyor
Hoşlantı gibi bir şeyde karşıdan bir şey görmezsem söylemem, diğer duygularımı da herkese açmam kolay kolay
Gizlemek eziyet olmaz mı
Duyguları gerektiği yerde gösteren gerekmediği yerde gizleyen kazanır
Çok haklısın kardeşim. Gizleyen kazanıyor.. Kafama sohum :D
Her durumda olmasada çoğunlukla izleyenler kazanır.
Yerine göre belli etmek veya etmemek her zaman idealdir
Duygularını açıkça belli eden her zaman rahattır en azından belirsizlik yaşamaz
Hepsi adamına denk gelmezse kaybeder diye düşünüyorum 🧐
Vuran her zaman kazanır
Açığa vurup yok etmek lazım
Çoğu zaman iyi de olsa kötü de bunu gizleyen kazanir
Kesinlikle açığa vuran, tartışmasız...
ikisi de kazanmaz Karşı taraf seviyorsa kazanır
Ortasını bulmak önemli
Gizleyen insan her zaman kaybeder
Gizleyen kazanır
Açığa vuran
açığa vuran kazanır
Gizleyen bence
Gizleyen bence
Gizleyen
İkisi de er ya da geç kaybeder
Kimisine gizleyen kimsine açiğa vuran
Gizleyen
Duruma göre değişir bence
İkiside kaybeder
Gizleyenler
Duyguları olmayan.
@Döneyildiz Son dönemde gördüğüm en iyi yorum / cevap.
Cidden tebrikler.
Teşekkürlerrr
Gixleyen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?