Benden daha yakışıklıysa, daha iyi görünüyorsa, daha zekiyse. muhtemelen saf dışı bırakırdım. sjsjs

Benden daha yakışıklıysa, daha iyi görünüyorsa, daha zekiyse. muhtemelen saf dışı bırakırdım. sjsjs

Tek yumurta ikizi olunca pek kıskanmaya gerek olmazdı çünkü aynı fiziksel ve ruhsal özelliklere sahip olurduk diğer türlü biraz kıskançlık illaki olur 👍
Hayır ben kıskanmazdım zaten kardeşler arasındaki kıskançlık çoğu zaman ebeveynlerin ayrımcılık yapması ile oluyor. Kardeşim o benim kanım, canım benden üstün olsa gurur duyarım. Kardeş kardeşi kıskanacaksa o zaman haseti dışarda değil yakınında ara demişler.
Kıskanmazdım, kız kardeşim esmer ama erkek kardeşlerim sarışın ve renkli gözlü. İkiz misiniz diyen olmuştu. Hoşuma bile gitmişti yani 😅
Bizde benziyoruz aslında can 😅 sarışınız ya sddf
Tabii olommm :D
sdsd :D şöyle ablamız olmadı be 🥺
Eh, var artık 😃 hadsiz
Biliyorum cansınn :D ☺️🙏
😃 sen de 💙
🙏💙 :D
Tekrar teşekkürler 🥳💛
Rica ederimm 💙😌
Yok ya
Cevap
18Cevap
Olmasını istemezdim ama benden hiçbir yönden iyi olan kişilere karşı haset duygum olmadı adına sevinirdim olsaydı
Kıskanmam hoşuma bile giderdi...
Kiskanmazdim tabiki. Ama iyi birsey de degil ya bana gore. Baglilik sevmedigim icin aileye. Hep bagli olurdum onu cok severdim (kendimden cok). Sadece bu yuzden istemezdim. Ama ikizler gorunce cok hosuma gidiyor. Kendi cocugum da olsun isterim ikiz (tabi hayal:)
Deadpool & wolverine görünce soruya geldim.. Ben olsam kıskanırdım çünkü alışkın değilim bir tane daha olmasına 😅hem de imrenirdim benden daha iyi özelliklerine...
Öyle kasıntı hallerim yok keenks. Daha yakışıklısını da görsem, spesifik bir konuda veya kendi alanımda daha iyisini de görsem tamamen taktir ederim sonrada tecrübelerini dinlerim.
Mayamda yok ya
İkizim var, tek yumurta ikiziyiz ilk defa görenler çoğu zaman karıştırıyor.
Benden daha güzel olduğu da kesin ama saf dışı bırakmaya ne gerek var o benim canım kanım. 🥲
Belli dönemlerde evet kardeşler arasında kıskançlık oluyo ama bu yaşımdaki aklımla söyleyeyim kiskanmaz aksine hoşuma giderdi çünkü onlar benim herşeyim
Tek yumurta ikiziysek kıskanmazdım. Zaten her şeyimiz aynıdır. O nedenle ha onu övmüşler ha beni benim için fark etmezdi
Kuzenimle baya benziyoruz ya küçükken kardeş misiniz diye soruyolardı onu ben zanneden de vardı
Kıskanmazdım ablamlara bile kıskanmıyorum. Kardeşler arasında kıskançlık huyumuz yok, kardeşler aramız iyidir.☺💫
Ben kendi kardeşimi de kıskanıyorum ki ikizim olsa da bir şey değişmezdi 😂
Üzülürdüm. Bir tane yetmiyor. Bir tane daha bünyem kaldiramaz
Kıskanmak yerine keske bendede olsun isterdim gıpta ederdim
Yok kıskanmazdım benle kardeşimide ikiz sanıyorlar çok hoşuma gidiyor.
Hayır, kardeşlik bağı o şekilde bir kıskançlık hissettirmiyor.
Kıskanmam kimseyi ve tabi ki olsaydı ikizimi de kıskanmazdım
Hayır kıskanmam hep bir ikizim olsun istemişimdir 😄
Aman Tanrım benim ikizim olsa onu yerin dibine sokardım..
Bende bir tane var. Kıskanmıyorum ama aldığım kıyafetleri giyiyor deli ediyor da.
kıskanmazdım
çünkü ondan daha iyi olurdum her türlü
Kıskançlığımın aktif olmayacağı tek insan olurdu..
Yok ya aynı ben olan biris
Birisini neden kıskanayım. Çift yumurta ise farklı olabiliriz tabii ki ama bilemedim şimdi.
Yoo kıskanmazdım. Aksine iyi anlaşırdık bence.
Benden bir tane daha çekemez bu dünya djfnskf
sdfsdf
cıx ama bir benden daha çekilmez olur...🤣
insanın kendine sinir olması iyidir :D
Eyvallah :)
En çok ikiz kıskanılır galiba 😄
Sanmıyorum
kıskanmam sanırım ama olmasın gerek yok
Kıskanmaz aksine çok güzel ikili olurduk
Yok ya kader arkadaşım diye sarılırdım sıkı sıkı
Hayır kıskanmam
Evett anne karnında boğardım onu