Kişilik & Karakter Napıyorsunuz, anlık durum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Kahve yapıp, buzlayıp ardından antermana gidiceğim, siz? Napıyorsunuz, anlık durum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl İşten geldim, yemek yedim, çay içtim, şimdi sıra duşa girmeye geldi ama üşeniyorum. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kalk duşa abi, bi soğuk duş çek rahatla. Salona gidiyorum bende ter atıp eve gelip soğuk duş alcam valla. Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl Soğuk duş zarar kireçlenme yapar ağrı yapar. Ilık olacak. Yorumla Soran 1 yıl Aksine abi iyidir. Sporcu olarak hep soğuk duş alırım sorun yaşamadım 2 senedir. Kas onarımı, ağrı olan yerde soğuk buz nasıl uyguluyor isek soğuk su da aynen öyledir. Araştırabilirsin. Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Soru cevaplıyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Kolay gelsin. Yorumla
Olgunluk0 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Kahvaltı yapacağım, siz? 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende aynı kahvaltı. Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bahçede oturuyorum. 1 0 Yorumla
BubblesBoop Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. Yatıyorumm 1 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hastanedeyim. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Geçmiş olsun, ne oldu? Yorumla CptSimonRiley 1 yıl Sağol, anneannem fenalaştı. Yorumla Soran 1 yıl Umarım iyileşir, sağlılığı yerine gelir. Yorumla CptSimonRiley 1 yıl Teşekkür ederim 🙏. Allah herkese şifa versin. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İşten geldim, yemek yedim, çay içtim, şimdi sıra duşa girmeye geldi ama üşeniyorum.
Kalk duşa abi, bi soğuk duş çek rahatla. Salona gidiyorum bende ter atıp eve gelip soğuk duş alcam valla.
Soğuk duş zarar kireçlenme yapar ağrı yapar. Ilık olacak.
Aksine abi iyidir. Sporcu olarak hep soğuk duş alırım sorun yaşamadım 2 senedir. Kas onarımı, ağrı olan yerde soğuk buz nasıl uyguluyor isek soğuk su da aynen öyledir. Araştırabilirsin.
Soru cevaplıyorum
Kolay gelsin.
Kahvaltı yapacağım, siz?
Bende aynı kahvaltı.
Bahçede oturuyorum.
Yatıyorumm
Hastanedeyim.
Geçmiş olsun, ne oldu?
Sağol, anneannem fenalaştı.
Umarım iyileşir, sağlılığı yerine gelir.
Teşekkür ederim 🙏. Allah herkese şifa versin.