Kişilik & Karakter Napıyorsunuz anlık olarak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben çok açımm yemek bekliyom Güncellemeler+1 yıl Anlık olarak yemek yedimm Napıyorsunuz anlık olarak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben de yemek yemek istiyorum ama karın ağrımdan sabahtan beri bir lokma bir şey yiyemedim:( 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Aaa niden karnın agriyorr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Regal olmuşum Yorumla Soran +1 yıl Ndmdndksmd lan düzgün yaz şunu farklı bir döngü çıkardın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle yazmayı çok seviyorum amaa jeodjeodk Yorumla Soran +1 yıl Ya Allah seni alsın ya bdkdndd Yorumla Soran +1 yıl Şaka şaka geçmiş olsnn birşeyler ye daha kötü olurr kuzummm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaw deme asko öyle üzüyorsun benii jeoxksld Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğulusun dimi asko memleketini tahmin edebilir miyimm Yorumla Soran +1 yıl Tamam tamam kuzumm üstüne gelmiyorum yemek ye hemen ama Yorumla Soran +1 yıl Evet doğumluyum kuzumn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa bende bak nasıl anladım hemşehrimi nasıl özellik 10/10 dimi geıxjekd Yorumla Soran +1 yıl Helal sanaa bee kan çekmiş demek kuzum ben yemeğe kaçıyorum sende yemek ye kızarımm Yorumla Soran +1 yıl Yedim geldim hala yaşıyor musunn kfkkfkslsks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öteki tarafa gittim geldim öyle bir regal nroxneodkd Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun gurban Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağolasın kurban hayren Yorumla Soran +1 yıl : d kendine cici bak aşko kurban Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de asko Yorumla Soran +1 yıl ❣️❣️ Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl yemek yecem bekliyorum 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne yecen kurban Yorumla Sedefffe +1 yıl Nohut pilav sen ne yapiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ben yapmiyomm valla cikcak gorcezz , afiyett olsun sana kurban Yorumla Sedefffe +1 yıl Tesekürler sanada Nasil yapamiyorsun yemek mi yapamyorsn Yorumla Soran +1 yıl Hayır yemeği ben yapmadım bugün ama yemek yaparım normalde Yorumla Sedefffe +1 yıl Anladim simdiden affiyet olsn Yorumla Soran +1 yıl Yedimm bile sanadaa afieyett olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben de yemek yemek istiyorum ama karın ağrımdan sabahtan beri bir lokma bir şey yiyemedim:(
Aaa niden karnın agriyorr
Regal olmuşum
Ndmdndksmd lan düzgün yaz şunu farklı bir döngü çıkardın
Böyle yazmayı çok seviyorum amaa jeodjeodk
Ya Allah seni alsın ya bdkdndd
Şaka şaka geçmiş olsnn birşeyler ye daha kötü olurr kuzummm
Yaw deme asko öyle üzüyorsun benii jeoxksld
Doğulusun dimi asko memleketini tahmin edebilir miyimm
Tamam tamam kuzumm üstüne gelmiyorum yemek ye hemen ama
Evet doğumluyum kuzumn
Aa bende bak nasıl anladım hemşehrimi nasıl özellik 10/10 dimi geıxjekd
Helal sanaa bee kan çekmiş demek kuzum ben yemeğe kaçıyorum sende yemek ye kızarımm
Yedim geldim hala yaşıyor musunn kfkkfkslsks
Öteki tarafa gittim geldim öyle bir regal nroxneodkd
Geçmiş olsun gurban
Sağolasın kurban hayren
: d kendine cici bak aşko kurban
Sen de asko
❣️❣️
yemek yecem bekliyorum
Ne yecen kurban
Nohut pilav sen ne yapiyorsun
Ben yapmiyomm valla cikcak gorcezz , afiyett olsun sana kurban
Tesekürler sanada