Kişilik & Karakter Bir deniz canlısı olsaydınız hangi türü seçerdiniz? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Ben caretta kaplumbağası olurdum.Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan Bir deniz canlısı olsaydınız hangi türü seçerdiniz? Cevapla Deniz Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. 🐙 ahtopot olurdum çünkü herkesi sarıp sarmalamayi severim 🤗🤗 2 2 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Yaaa en tatlı ahtapot olurdun sen 🤗Sevgiler efem. 🤍🌹 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏❤️ Yorumla
amaaan_canimmm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Su yılanı olmak isterdim hızlı hızlı giderdim gideceğim yere nereye gideceksem artık dnjdkekd 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Deniz kızı 0 4 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Sana da bu yakışırdı çiçek 🌹 Yorumla Kinderrqw 1 yıl Öyle bir canlı yok Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Artık var hıh haha Yorumla aynadakiajan 1 yıl Aaaa yok mu dedi 😃😃 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Deniz kızı tabi 🧜🏼♀️ 1 1 Yorumla aynadakiajan 1 yıl 😍🍓 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. deniz kaplumbağası, 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Balık olayım. 2 1 Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Yunus balığı. Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Katil balina 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
🐙 ahtopot olurdum çünkü herkesi sarıp sarmalamayi severim 🤗🤗
Yaaa en tatlı ahtapot olurdun sen 🤗
Sevgiler efem. 🤍🌹
Teşekkür ederim 🙏❤️
Su yılanı olmak isterdim hızlı hızlı giderdim gideceğim yere nereye gideceksem artık dnjdkekd
Deniz kızı
Sana da bu yakışırdı çiçek 🌹
Öyle bir canlı yok
Artık var hıh haha
Aaaa yok mu dedi 😃😃
Deniz kızı tabi 🧜🏼♀️
😍🍓
Yunus balığı olurdum.🐬🐬
deniz kaplumbağası,
Aquaman olurdum.
Balık olayım.
Yunus balığı.