Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Hep hayatta dersler aldım ama benim en büyük sınavım annem sonra baba tarafı ve sosyal olamamam bir hayatımın olamaması mide sorunları ilk beni kurtardılar ki oda şu yüzden ikinci tuzak da dua etmeye başladım korkuyordum ve baya değişik bir hayatım var o yüzden travmalar beni bugünlere getirdi belki de dualarla kurtuldum inan ki yukarı kata çıkmaya korkardım ey gidi günler o günler geçti baya sene sonra sınav oldum tuzak kurdular arkadaşıyla ve ben hep sezdim Allah'a şükürler olsun ki kendimi kurtardım arkadaşım ve eşinin tuzağını önceden sezdim inan ki bir mesajla zaten ilk yıl şok yaşattığında herşeyi bitirdim içimde resimleri sildim ağladım o hesapı kapattım ama kurtulamadım yine mesaj attı ne dersen de işi düşüyordu Allah'tan evlendi tuzak kurdular doğruysa olanlar ona olmuş kurtuldum 5 yıl oldu kurtulanı sonra kuzenin arkadaşından kurtuldum büyük hatalar yaptım pişman oldum ama tuzak kuruldu düşmanlarımı tanıdım insanların gerçek yüzü ortadadır sadece oynarsın insanlara o kadar kuzenin arkadaşı ve kuzenin kardeşinden de çektim tabiki en çok kuzen ve kardeşi arkadaşım ve eşi tabiki ilk olay benim en büyük şansım kurtulmam ve kendimi kurtarmamdı tuzaklardan
Yaptığım hata fark edilmediyse hissettirmeden düzeltirim. Fark edildiyse de profesyonel bir şekilde yine hatayı düzeltirim. Hata yapıldı diye devam etmem.