İnsanlara söylediğinizde gerçek olduğuna inanamayacakları kadar uç neyi saklıyorsunuz?

Genelde bunları kimseye anlatmayız. Kendimize saklarız. Belki bir belki iki üç kişi bilir…
Hatta bazı yaptığımız şeyleri sadece biz biliriz…İçten içe sadece bizi karartır o tüm yaptığımız yaşadığımız her ne varsa. Canımız yanar; acır kanat ama sadece biz biliriz be yaptığımızı ne yaşadığımızı.

Birine anlatsan senaryo yazdığını zannettikleri bir hayatın oldu mu?

Mesela benim oldu..

İnanılmaz şeyler yaptım ve yaşadım. Aynaya bakıp gözlerimin içine içine daldığımda içimdeki değişik insanı kendim bile tanımlayamıyorum. Ve üstelik ben bile ona bakarken dıştan oldukça masum görünüyor. Sanki kandırılan hep benmişim gibi..

Oysa hikayede kananlar da çok olmuştu.. Canı yananlar da..

Ve canları yansın diye insanlar kendileri geliyor çok ilginç.. Ben değil.

Sizin hayatınızda insanlara anlattığınızda inanamayacakları kadar uç neler yaşadınız?
Güncellemeler
1 yıl
Örtülü yazın yahu niye yazamıyorsunuz içinizde mi patlasın
Güncellemeler
1 yıl
Ay yoksa moderatörler yaşadıklarınıza da mı kızıp siliyor:) yanlış şeylerin yazımına kızdıkları gibi yanlış şeylerin yaşanması da mı yasak yoksa 😂yabancısıyım buraların bilemedim yanlış şeyler yaşanılıp anlatıldığında siliniyorsa yazılanlar bilemedim. Her şey siliniyor daaaa😂
İnsanlara söylediğinizde gerçek olduğuna inanamayacakları kadar uç neyi saklıyorsunuz?