Duruş, konuşmayı ve sözünün eri olmayı..
Birbirimizi affetmemize izin verin. Ancak o zaman barış içinde yaşayabiliriz..

Duruş, konuşmayı ve sözünün eri olmayı..
Birbirimizi affetmemize izin verin. Ancak o zaman barış içinde yaşayabiliriz..

Artık evlenmeyin. evlenmeye değmez. Bu toplum bitti. Feministler ve narsisist aşıklar tarafından yönetilen, ciddi şekilde akıl hastası bir toplum. Tüm gerçek insan değerlerini, geleneksel zihniyeti çarpıtmayı başaran ve sayısız aile ve ilişkiyi mahveden bir grup dejenere. Feministler artık erkeklere ihtiyaç duymadıkları gerçeğiyle övünüyorlar, kadınların üstünlüğü hakkındaki sanrısal fikirlerini sürekli yayıyorlar, ancak farkına varamadıkları şey, erkeklerin de artık onlara ihtiyaç duymadığı. Kadınlar çekici olmayan, dövmeleri, piercingleri ve onları olabildiğince kadınsı olmayan yapan diğer saçmalıklarla erkeksi hale geldiler. Bu toplumda ilişkinin geleceği yok, bu nedenle erkeklerin artık bir aileye ihtiyacı yok, bunun bir anlamı yok. Çok fazla baş ağrısı, çok fazla sorun, talepkar ve hak sahibi feministler hayatlarını sefil ediyor. Hayır teşekkürler, özgürlüğün tatlı sesi artık bir kadınla olmaktan daha iyidir.
Başkalarına laf söylemeden önce iğneyi kendilerine batırmalarının gerektiğini..
Çoğu şeyin çözümü olduğunu ve karamsar veya sabit fikirli olmalarına gerek olmadığını, intikamın insanın kendisini tüketen bir durum olduğunu, duyguları ve düşünceleri hakkında açık olmanın her anlamda iyi geldiğini öğretmek isterdim.
Cevap
3Cevap
Vicdanı ve dürüstlüğü, öğrenmelerini isterdim
Üslupta edep derdim..
Empati yapabilmeyi
Edep
Doğru insan olmayı
merhamet
Herkes hak ettiğini yaşasa yeterli
Güzel ahlâkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?