Selam🤞
Hani olur ya birini olumlu, olumsuz kafaya takarsınız. Ona göndermeli sözler, iğnelemeler sonra ben naptım ki amaaaaaa diye kıvırmalar yapar mısınız? Böyle şeyler ☺️

Selam🤞
Hani olur ya birini olumlu, olumsuz kafaya takarsınız. Ona göndermeli sözler, iğnelemeler sonra ben naptım ki amaaaaaa diye kıvırmalar yapar mısınız? Böyle şeyler ☺️

Yaklaşık iki senedir burdayım illaki tartıştığımiz insanlarda oldu engelleyenlerimiz ya da engel attıkları kız oldu daha bir kere gönderme amaçlı soru paylaşmadım hiç gerek bile görmedim ya da sitede kalkıp yaygara yapmadım onun dedikodusunu yapmadım sessizce o kişiden uzaklaştım
En güzeli ablacım 😍
Kesinlikle gülüm 👍🥰🥰
Ben ne yaptım ki, diye kıvırmaya kadar olan kısım okey. Gönderme yapana göndermemizi yaparız. Bir de her haltı kendisiyle alakalı olduğunu sanan tipler var, onlara tıpta çare yok. Kendi hallerine bırakıyoruz. Severim de, yaparım da, yaptım derim de, kimin ne kadarı işine geliyorsa artık
Aynen öyle katılıyorum 🤞
😌👌
Hemde nasıl aşko 💅😽
Cevap
38Cevap
Yok inan hiç işim olmaz. Kendi hayatıma devam ederim ben. Bunlar Doğal şeyler hayatımıza insan almak doğal olduğu gibi çıkarmak da doğal. O yüzden ben herkesin bir rolü olduğuna inanır ona göre hareket ederim. Rolü biten hayatımdan çıkar gider ve umursamam ondan sonra.
Bir şey diyeceğim varsa doğrudan şahsına gider söylerim tartışacaksam vurup kıracaksam kendisine yaparım. Bu tür şeyler bana liseli işleri gibi geliyor.
Ben hak edene yaparım evet. bazıları o kadar dedikoducu ki her türlü lafı yemeyi hak ederler..
Yaparım eheheh ama genelde anlaşılmaz yaptığım 😏.
Ya tamamen ergenlik başka bir şey değil. Şurada olduğum sürece hiç o işlere girmedim. O işlere girenleri de az çok herkes biliyorum. Varoşluktan başka bir şey değil. Kişinin kendi kalitesini gösteriyor.
burada çok yapıyorlar demi dikkatimi çekiyor. Kimse kimseyi görmüyor, duymuyor bu nefret, kıskançlık neden yaniii
Eskiden çoluk, çocukken yapardım lakin şimdi yapmıyorum. Olgun kişiler bunu yapmaz bence, her lafı söyleyip kıvıran kişiler de fesattır, kıvırmayı da bilmem ki ben, bilmek de istemiyorum, büyüyorum ya, yapmıyorum böylemsi şeyler. Art niyetlileri Allah'a havale ederim, hayatımdan da çıkarırım, uğraşasım yok kimseyle, kafamı dinleyip huzuru içime çekmek varken kimseyle uğraşmak istemiyorum. Sevdiğim bir insansa karşıdaki kişi açık açık konuşurum, imalar, laf vurdurmalar benim tarzım değil, çocukkendi hepsi, herkes ektiğini de biçer.
Laf sokma hiç sevmem şeffaf iletişim severim … laf sokanlara da laf sokma derim hjhhhgg
tatşı espiriler olur ama iyi niyetli
Kesinlikle 🤞
Eskiden hani ergenken evet bu tarz şeyler oluyordu. Sanki laf sokmak veya kelime oyunu yapmak iyi geliyor sanıyordum. Şimdi gereksiz geliyor. Neden uğraşayım ki diyorum. Hatta teşekkür edip uzaklaşıyorum. Kimsenin kuru gürültüsünü çekemem. En iyisi uzaklaşmak. Yok gönderme laf , yok kelime oyunu bunlar sadece zaman kaybı. Hayatıma pozitif etkisi varsa konuşurum. Yoksa uğraşmam uzaklaşırım.
Çok sinirlendiğimde yapmışlığım var burada ama ben ne yaptım diye geri vitese takmam asıl anladığında daha beter sözler sarf ederim hırsımı alana kadar susmak diye bir şey olmuyor bence içinde tutmamak lazım gereken kişiye gereken sözleri söylemezsen içini kemiren bir fare gibi seni günden güne bitirir o zilli , 😀
Keyfime göre hareket ediyorum. Konuşmadığım birilerine neyin göndermesini yapayım ki, üstüne alınanların sorunları vardır bence. İnsanlarla kah onların sorularında, kah benim sorularımda atışabiliriz bunda bi sorun görmüyorum ama kendi kendine gelin güvey olmak deyimini yaşamayı da, yaşatmayı da saçma buluyorum.
Bal arısı gibi laf sokarak nefes alıp veriyorum hem sevdiklerime hem sevmediklerime sdfsdf 😃
Hiç benlik degil. Birinin benle sorunu varsa laf kalabalığı yapmasın gelsin bana söylesin
Hah işte demi 😍
Gereksiz muhabbetler kafam kaldırmiyo "üzgünüm"😃
Evet canıms benim de 😄
Gönderme yapmam. Açık açık ne söyleyeceksem söylerim. Bam bam bam! 😌👌
En güzeli
Bu sitede yorumlarda nadiren bunu yaptığım oldu. Ama çok istisnaidir. Normal şartlarda whatsapp durumunda atarlı giderli sözler paylaşan kekolardan hiç haz etmem.
Gönderme yapmayı sevmem ayrıca net insanları severim derdini direkt söyleyen
Hayır, hiç huyum değildir. Böyle şeylerin ergence olduğunu düşünüyorum, bir insanın biri ile bir derdi varsa direkt olarak söylemeli.
Burada yapmayı bıraktım. Değerimi almak isteyen alır, almak istemeyen almaz. Hiç kimse için kendimi paralayacak değilim.
tabi anlarsa eğer ,
şair der ki
ben yanlış kişiyi
sevdim
o ise
doğru kişiyi
adam gibi
sevemedi/bfb
Cinsel göndermeler yapıyorum eğer buda sayılırsa ama onun dışında atarlı giderli sözler benlik değil hdjsks
yok şimdiye kadar hiç göndermeli bişi yapmadım oda olur inşallah çok özeniyorum
Gerektiği zaman bunu yaptığım doğrudur, yapıyorsam da canım gerçekten yanmıştır
Yok ya böyle şeyleri çok sevmiyorum bana göre direkt söylenmeli
Hayır. Direkt yüzüne ne söyleyeceksem söylerim.
Zeki biriyse gönderme yaparım, canım birine gönderme yapmam boşa enerji...
canım birine gönderme yapmam yazmadım, aptal birine gönderme yapmam yazdım, sistemmi düzeltmiş
Hayır çok içime oturursa direk yüzüne söylerim cekinmem
Çok severimmmmm🤣
Ama yüzlerine karlı söylerim
Fakat anlayabilirler mi bilmiyorum 🤣
Eskidendi ama şimdi g... Kaldırdığını düşünüyorum bu hareketin
Boşa ego yaratır boşverin
Konuşmadığım birisine yapmam.
Yok pek benlik değil..
Sevmem ama öyle anlaşıldığım çok oldu.
@OurangMedan sözlü gönderme de varmış 😂
Valla görseldeki gönderme daha etkili, nahh ellersin diyor gibi. Sjdjj
Sözlü olsa bu kadar koymaz.🤣
Sesli güldüm 😂 araya girdim çok pardon ama
Soru senin istediğin gibi girer çıkarsın djıd
Ben sevmem fazla yorumlara 3. Şahıs olarak girmeyi ama sesli güldüm 😂 belirtmek istedim.
@OurangMedan yorumlamana hayran kaldık ksjfkdkfkdkf
Sesli hayran kalınabiliyor mu? Bi deneyin hadi. Djjr
Niye büle zor şeyler istiyon bizden dkfkfkg
Gönderme kursu veriyorum o kadar, çok mu şey istedim hı?
Bıktım bu göndermelerden de😂
Bazıları çok seksi oluyor ama nasıl bıkayım ben şimdi fjjr
Seksili gönderme mi olurmuş djgjfjgjd
Hayır sevmem de yapmam da zaten
Gönderme yapmayı sevmiyorum net olmak yeğdir
Hayır ben genel sallıyorum 🤭🤭🤭
Bazen yapıyor olabilirim sanırım.
Hiç huyum değil. Banane
Bana ne kim ne halt yerse yesin.
Zaman zaman, kimi zaman.
Dümdüz lafı sokarım ben uğraşamam
Eskiden yapardım. Şimdilerde yapmıyorum, yapmam.
Hayır. Hiç uğraşamam 😩
Gönderme yapmam çata Cat söylerim
hayır asla da yapmam bunu
hayır abi yaaa kimse kimsenin umrunda değil ki
Sevmiyorum ama bazen yapıyorum
Ben direk takılmayı severim
Bordo klavyecilik oynamayı sevmem
Hayır çok fazla sevmem
Sevmem. ama bazen iyi oluyir
Sevmem direk yapıştırırım lafı
Yok direkt yüzüne söylüyorum
Canımı sıkarsalar a.. nasını bile s. k. rim