Sırf gösteriş ya da kapalı olduğunu göstermeye çalışan sahte tesettürlü başka bir şey değil ve bunlar açık kadından daha fazla günahkar... Ama her koyun kendi bacağından asılır. Böyle poz veren kapalılar Bu pozlar, kendilerini iyi hissettikleri ve özgüven durumunu yansıttıkları sanıyorlar ama ilgisi yok. Gerçekten Allah korkusu olan bunu yapmaz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. yakışıklı zengin bmw li bi abimizi ağına düşüren tip bu tanıdım
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılNeden insanların rezilliklerini ortaya koymaya çalışıyorsunuz? Şu fotoğrafları paylaştınız diye tüm kapalıları böyle sanıyorlar bu sefer gerçekten kapalı olan insanlara laf geliyor. siz sadece kendinizden sorumlusunuz büyüyün artık ya
310 Yorumla- 1 yıl
Şimdi o konuyla bu konu çok çok ayrı hem sana degil bilgisiz kiza yazdim. 2. Olarak ben sana asla o manada bir şey demedim senin aklın o türde çalışıyor hemcinsime senin aksine öyle bir algı yapmam. Dimi insan önce başkalarına yargılamadan önce kendine bakmalı dimi sen baktın mı acaba? 😃
- 1 yıl
Aklın nerde senin bana bunu diyorsun hayırdır değer kıza yaptığını bana mı yapmaya çalışıyorsun ben hem cinslerimi eziyor muyum herkes bir şeyler paylaşıyor tek benim paylaşıyorum evt baktım kendime neden bu kadar ağlıyorsun ki kuyruğuna mi bastım bunu yazma gereği buldun hayırdır niye zoruna gitti herkes bir şeyler diyor komiksin cidden kavga edeceksen başka kapıya yoksa sana karşı kibar kalmam anladın mı beni
- 1 yıl
@PERI113 ya allahım ya jsjsjs
Gizli Üye(25-29)1 yılAçılıp neler yapan, ne pozlar verenler varken bunu da garipsememek gerekiyor yalnız onlar cennetin kokusunu dahi alamayacaklar ki cennetin kokusu taaa nereden gelmekte bu kapalılara inen bir ayetken açıkları kim bilir ne bekliyor...
276 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBelki açıktır kapalı hali için çekmiştir böyle kapalı hiç görmdim.
- 1 yıl
aşırı kışkırtıcı ve hoş bence
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ doğru hadisle karıştırdım
Ümmetimin son dönemlerinde giyimli fakat çıplak birtakım kadınlar olacak, bunların başlarının üstü deve hörgücü gibi bulunacaktır. Onlar cennete giremez, cennetin kokusunu bile alamazlar."
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ kuranda namaz var namazı nasıl kılacaksın?
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ hangi ayette anlatıyor söyle namazın nasıl kılınacağını nerede hangi ayette anlatıyor?
Cevap sahibi1 yılNisa 69
Kim Allah’a ve Peygamber’e itaat ederse, işte onlar Allah’ın kendilerine nimetler verdiği peygamberler, sıddîklar, şehitler ve sâlihlerle beraberdirler. Bunlar ne güzel arkadaştır!- 1 yıl
En'âm Suresi - 114
Allah’tan başka bir hakem mi arayacağım? Hâlbuki size kitabı açıklanmış olarak indiren O’dur.” Kendilerine kitap verdiğimiz kimseler, Kur’an’ın gerçekten rabbin tarafından indirilmiş olduğunu bilirler. Sakın şüpheye düşenlerden olma!
En'âm Suresi - 38
Yeryüzünde yürüyen hayvanlar ve gökyüzünde iki kanadıyla uçan kuşlardan ne varsa hepsi sizin gibi topluluklardır. Biz kitapta hiçbir şeyi eksik bırakmadık. Nihayet (hepsi) toplanıp rablerinin huzuruna getirileceklerdir.
Kuranda namaz eksik ha büyük şirk!!!😃 - 1 yıl
Mâide Suresi - 6
Ey iman edenler! Namaz kılmaya kalkacağınız zaman yüzlerinizi, dirseklere kadar ellerinizi yıkayın; başlarınızı meshedin, ayaklarınızı da topuk kemiklerine kadar (yıkayın). Eğer cünüp olursanız temizlenin. Şayet hasta veya yolculuk halinde bulunursanız veya içinizden biri ayak yolundan gelirse yahut kadınlarla cinsel ilişkide bulunursa, bu hallerde su bulamadığınız takdirde temiz bir toprağa yönelin (teyemmüm edin), yüzünüzü ve ellerinizi onunla meshedin. Allah size herhangi bir güçlük çıkarmak istemez, fakat O sizi tertemiz kılmak ve üzerinizdeki nimetini tamamlamak ister ki şükredesiniz.
Abdestin nasil alınacağı
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ eee namaz?
- 1 yıl
Nisâ Suresi - 43
Ey iman edenler! Siz sarhoş iken ne söylediğinizi bilinceye kadar, cünüp iken de -yolcu olan müstesna- gusül edinceye kadar namaza yaklaşmayın. Eğer hasta olur veya yolculuk halinde bulunursanız yahut sizden biriniz ayak yolundan gelirse ya da kadınlara dokunup da -bu durumlarda- su bulamamışsanız o zaman temiz bir toprağa yönelin (teyemmüm edin); yüzlerinize ve ellerinize sürün. Şüphesiz Allah çok affedici ve bağışlayıcıdır.
Hangi durumlarda namaza yaklaşılmayacaği
Cevap sahibi1 yılKurbanın nasıl kesileceği de yazıyor mu kuranda?
Cevap sahibi1 yılHac nasıl yapılacağı? Yani sünnetleri inkar ederek kuranı inkar etmiş oluyorsun.
Cevap sahibi1 yılKuranı bize getiren de peygamber.
- 1 yıl
araf suresi 31
Ey Âdem oğulları! Namaz kıldığınız, ibâdet ettiğiniz her yerde temiz ve güzel elbiselerinizi giyin. Yiyin, için fakat israf etmeyin. Çünkü Allah israf edenleri sevmez.
Namaz kıyafetlerinin nasil olması gerektiğini
Namaz vakitleri hud suresi 114/nur suresi 58/ bakara suresi 238/israf suresi 78
Namazın kazaya bırakılmayacağı
Nisa suresi 102 103
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ ya sen namazın nasıl kılacağını bul sonra gel bulanayacağın için aramaya devam edeceksin, benim sözüme geliyor Allah kuranda da söylüyor attıklarımı iyi oku
- 1 yıl
: “Şüphesiz ben Allahım. Benden başka ilâh yoktur. Öyleyse yalnız bana kulluk et, beni anmak için de namaz kıl!”
Taha suresi 14
hac suresi 26
Bir vakit İbrâhim'e Kâbe'nin yerini hazırlayıp göstermiş ve şöyle buyurmuştuk: “Bana hiçbir şeyi ortak koşma. Evimi, onu tavaf edecekler, huzurumda ibâdete duracaklar, rukûya varıp secde edecekler için her türlü kirden temiz tut!”
Nisâ Suresi - 102
102﴿ Sen de içlerinde bulunup onlara namaz kıldırdığın zaman onlardan bir bölük seninle beraber namaza dursun, silâhlarını da yanlarına alsınlar. Bunlar secde ettiklerinde ötekiler arkanızda olsunlar, sonra henüz namazlarını kılmamış bulunan (bu) bölük gelip seninle beraber namazlarını kılsınlar ve bunlar da ihtiyat tedbirlerini ve silâhlarını alsınlar. Kâfirler isterler ki, siz silâhlarınızdan ve eşyanızdan gafil (uzak ve unutmuş) olasınız da üzerinize ansızın bir baskın yapsınlar! Eğer yağmur yüzünden bir zarar görürseniz veya hasta olursanız silâhlarınızı bırakmanızda size bir günah yoktur. Yine de ihtiyat tedbirinizi alın! Allah elbette kâfirler için alçaltıcı bir azap hazırlamıştır.
Farz olan en az rekat sayısı
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ hani nerede yazıyor namazı nasıl kılacağım.
Cevap sahibi1 yılSavaşa mı gidiyorum
- 1 yıl
Namaz ilgili attıklarım bunlar bir kısım ben bunlardan anlamam diyorsan git tevfir oku aslında okumaya da gerek yok orada sana yeterince namazın nasıl kilinacagi anlatılıyor. Biliyorum yine dediğim dedik diyeceksin inkar edeceksin ama sen beni değil Allahin ayetlerini inkar ediyorsun. Ben senin gibilerle çok tartıştım laf anlatamadım sana son şu ayetle cevap veriyorum istediğini yaz bana bildirim gelmeyecek ha dini adım akıllı öğrenmek istersen beklerim
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ kaç rekat kılacaksın sana soru
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ Bedevîler: “İman ettik” dediler. De ki: “Siz henüz iman etmediniz. Fakat «biz, sadece boyun eğdik» deyin. Çünkü iman henüz tam olarak kalplerinize yerleşmemiştir. Eğer Allah’a ve Rasûlü’ne itaat ederseniz, Allah sizin amellerinizden hiçbir şeyi boşa çıkarmayacaktır. Çünkü Allah, çok bağışlayıcıdır, engin merhamet sahibidir.
- 1 yıl
Bana hadislerin doğruluğunu kanitlsana. Biraz mantık kurarsan kurana inanan biri peygambere de inanmış oluyor bu ayetler bu yola çıkıyor. Hadisler peygamber öldükten 250 yol sonra yazılmış uydurma şeylerdir buydur bana bunun doğruluğunu kanıtla kulaktan dolma yazılan şeylerin doğrulunu kanıtla ama. benim gibi
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ sen hadis yoktur diyorsun ve namazın nasıl kılınacağı kuranda var diyorsun ve bulamadın bundan anlamıyorsun sana gözün kulağın var desem yine sorgularsın onlar kördür sağırdır kalpleri mühürlenmiştir söylesen de anlamazlar.
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ itaat kelimesiyle inanmak kelimesi aynı anlama mı geliyor.
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ okuma yazma öğren öyle gel itaat kelimesiyle inanmak kelimesini ayırt et önce!
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ ergen çocukları kandırırsın bu laflarla
Cevap sahibi1 yılHala çıkmadı namazın nasıl kılıbacağı çünkü bulamazsın
De ki: "Allah'a ve peygambere itaat edin." Eğer yüz çevirirlerse muhakkak ki Allah kâfirleri sevmez.
Cevap sahibi1 yılSon yazdığım ayetten sonra hala hadis yoktur derse kendi bilecek.
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ Hala çıkmadı namazın nasıl kılıbacağı çünkü bulamazsın
De ki: "Allah'a ve peygambere itaat edin." Eğer yüz çevirirlerse muhakkak ki Allah kâfirleri sevmez.
Tebrikler
Cevap sahibi1 yılNamazın nasıl kılınacağı kuranda geçiyor diyerek kuran okumamış biriyle tartışmak saçma zaten kuranı hiç okumadığın belli. Kuranda namazın nasıl kılınacağı yazmıyor.
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ ya sen namazı nasıl kılınacağını bul tamam mı yazma önce bul bakalım nasıl kılınırmış kaç rekat kılınırmış bul önce. Bulamayacağını garanti ediyorum sana
Hadislerin varlığını ispatlamış oluyorum.
Cevap sahibi1 yılHayatım boyunca görmediğim bir yet atmadın ilk kez gören sensin bana attığın şeyler namazın nasıl kılınacağıyla alakalı değil boş yazıyorsun.
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ 1 tanr bile atamadın ve hala kendini haklı görüyorsun çünkü inanmak zor geliyor kuranda apaçık geçtiği halde hala itaat etmiyorsun.
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ sen attığım ayeti apaçık oku bak ne diyor peygambere itaat edin kafirlerden olmayın diyor.
Cevap sahibi1 yıl@Valera_ sen önce namaz kılmayı söyle boş yapma.
- 1 yıl
hala bildirim geliyor, yorum attığıma pişman oldum
- 1 yıl
@Valera_ Kuran'ı Kerim'de namazın nasıl kılınacağı yazmaz hadislere bakılıp tefsir yazılır bilmiyorsun boş yapmışsın
- 1 yıl
@yokartıkbune41 sizlerin bu iddiası aynı zamanda kuran’ın çelişkilerle dolu olduğu iddiasıdır. Velev ki dediğiniz gibi namazın nasıl kılındığı kuran’da yok, peki o zaman neden Allah kuran’ın “eksiksiz” “her şeyin açıklayıcısı” “tastamam” olduğunu vahyetmiştir? Allah haşa öylesine bir ayet gönderir mi yahut çelişir mi? Sizler kendi uydurduğunuz namazı kuran’da bulamıyorsunuz diye neden Allah’ın “her şeyin açıklandığı” dediği Kur’an’a ve hatta Allah’a iftira atıyorsunuz? Ben de bu sorunun cevabını çok merak ediyorum
- 1 yıl
@tokattomeyto Burada tam teslimiyetle tevhid inancını benimseme hususunda tereddütler içinde bocalayanlardan söz edildikten sonra, Kur’an’ın veya genel olarak ilâhî bildirimlerin açık seçik âyetler halinde indirildiği ve Allah’ın dilediği kişileri doğruya ileteceği belirtilmektedir. Âyetin son kısmına “Allah isteyeni doğru yola iletir” anlamını vermek de mümkündür. Esasen bu, birinci anlamla çelişmez; çünkü Allah’ın dilediğini doğru yola iletmesi de, âyetin ilk kısmında işaret edilen açık seçik bildirimlere kulak verenleri bu yöndeki iradelerine uygun olarak doğruya ulaştırması, bu bildirimlere rağmen inanmamakta direnenleri ise kendi sapkınlıkları üzere bırakması demektir.
- 1 yıl
@yokartıkbune41 yok, ben bunu sormadım. sorum oldukça açık ama tekrar soracağım: Allah'ın birden fazla ayette "eksiksiz", "tastamam", "her şeyin açıklandığı" dediği Kur'an'da eksik aramak 1- Allah'ın ve ayetlerinin çeliştiğini iddia etmek değil midir? 2- Bu ayetleri inkar etmek değil midir?
- 1 yıl
@Valera_ silmiş mi? yazık :) bugün de başkası adına utandık
- 1 yıl
@tokattomeyto Eksiksiz ifadesi yaygın görüşe göre tefsirlerde Levh-i Mahfuz için kullanılır. Allah olmuş olacak her şeyi orada tastamam yazmıştır. Zayıf görüşe göre ise inançla ilgili şeyler Kuran'ı Kerim'de bahsedilmiştir. Her iki görüş de birbiriyle çelişmiyor aslında. Zaten aklı başında olan ve dini araştıran herkes bunun farkında bu ayetleri yanlış yorumlamak için ya art niyetli olacaksın ya da cahil olacaksın.
1. Kuran'ı Kerim'de çok defa belirtilen namazın nasıl kılınışı farzları veya bozan şeyler yani namaza dair her şey kitabımızda bulunuyor mu? Cevap elbette hayır bu kadar zikredilen bir ibadetin yapılışı bile yazmazken Kuran'ı Kerim'de her şeyin yazdığını aklı başında birisi nasıl düşünebilir? Rüku edenlerle beraber siz de edin yazar fakat nedir bu rüku?
2. Günde 5 vakit okunan ve bir ülkenin Müslüman olduğunun en büyük işaretlerinden birisi olan ve bizleri namaza çağıran ezan Kuran'ı Kerim'de hangi ayette açıklanıyor ve şu şekilde okuyun deniyor. İddiaya göre Kuran'ı Kerim'de her şey vardı ya İslam denilince namaz denilince akla ilk gelen şeylerden biri olan ezan bile nasıl geçmiyor?
- 1 yıl
3. Kuran'ı Kerim'de kıblenin Kudüs'ten Kabe'ye alındığı yazıyor ama ilk başta Kudüs'e yönelerek namaz kılın yazmıyor. Peygamberimiz aleyhisselam kendi kafasına göre mi ya da canı istediği için mi o tarafa yönelerek namaz kılıp ve kıldırdı? Hani Kuran'ı Kerim'de her şey yazıyordu? Bu kadar önemli bir mevzu dahi geçmiyor demek ki Peygamberimiz aleyhisselama Kuran'ı Kerim haricinde de vahiy geliyor ve insanlara bazı konular hakkında emir veriyor.
4. Yine namazdan devam edeceğim çünkü temel ibadetlerin başında geliyor. Ey Müslümanlar Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman alışverişi bırakın namaza gidin deniyor. Daha önce de yazdığım gibi namazın nasıl kılındığı hakkında bilgi yokken burada emir var ama nasıl kılınacak onu sadece Kuran'ı Kerim'e bakarız diyenler bilemezler. Hatta diğer bir soru hangi namaza çağrıldığımız zaman? Sabah mı öğle mi ikindi mi akşam mı yoksa yatsı mı? Ee bunu da bilemiyoruz Kuran'ı Kerim'e baktığımız zaman şimdi nasıl olacak?
- 1 yıl
Bu konuda örnekler çoğaltılabilir ama şu açık ki Hadis-i şerifler olmadan bu din anlaşılamaz. Evet eksiksiz tastamam ayetleri Kuran'ı Kerim'de geçer ama orada kastedilen Levhi Mahfuzdur. Ayrıca Kuran'ı Kerim'de birçok yerde Allah'a ve Resulüne itaat edin yazar. Allah'a nasıl itaat edeceğim tabi ki Kuran'ı Kerim'e uyarak peki ikinci emir olan Peygamberimiz aleyhisselama nasıl itaat edeceğim Hadis-i şeriflere uyarak. Hatta ayette Peygamberimiz aleyhisselama ittiba edin yani ona uyun denir peki ben Peygamberimiz aleyhisselama nasıl uyacağım? Sadece yaşadığı zamandaki sahabelere hitap ediyor olamaz bu ayetler çünkü Kuran'ı Kerim tüm zamanlara hitap eder. Başka ayette Peygamber aleyhisselamda güzel bir örnek vardır yazar Kuran'ı Kerim herkese inen bir kitap ve yazanlar belli her şey de yazılı ya madem herkes aynı şeyi anlayıp yapabilir neden örnek gösteriliyor çünkü başka ayette Allah biz sana Kuran'ı ve hikmeti verdik yazar. Kuran'ı Kerim tamam herkese açıklanan şey peki hikmet nedir burada? Eğer Allah'ın sizi sevmesini istiyorsanız Peygamber aleyhisselama uyun ki Allah da sizi sevsin yazar bakın zaten Kuran'ı Kerim iniyor ona uyun denilmiyor burada Peygamber efendimiz şart koşuluyor yoksa Kuran'ı Kerim yine herkese açıklanan kitap neden birine uymak zorunda olalım ki? Sonuç olarak Peygamber efendimizi çıkarıp yani Hadis-i Şerifleri bir kenara koyup din öğrenilmez anlaşılmaz ve tefsir olmadan da Kuran'ı Kerim'i anlamak imkansızdır ve tefsirlerin ana kaynağı yine Hadis-i Şeriflerdir. Yukarıda bahsettiğim sadece namaz, ezan, kıble konuları bile Kuran'ı Kerim'de yer almazken Kuran'ı Kerim'de her şey yazar biz Hadis-i Şerif tanımayız kafası aslında dini inkar etmeye kadar gider ki Peygamberimiz aleyhisselama uymamız gereken bazı ayetleri de açıkladım. Daha ayrıntılı isterseniz link atabilirim benden çok daha iyi açıklayan siteler mevcut.
- 1 yıl
@yokartıkbune41 :) :)
"Allah'tan başka bir hakem mi arıyayım ki, size her muhtaç olduğunuz şeyi gerçek bir şekilde bildirip açıklayan kitabı O indirmiştir. Kendilerine daha önce kitap verdiklerimiz bilirler ki, O kitap Rabbin tarafından gerçekleri içerikli olarak indirilmiştir. Öyleyse şüphe edenlerden olmayın." enam 114
"Bu, Yasa Sahibi, Her Şeyden Haberdar Olan tarafından, ayetleri sağlamlaştırılmış ve ayrıntılı olarak açıklanmış bir Kitap'tır." hud 1
"Şüphesiz onu toplamak ve okutmak bize düşer. O halde Biz onu okuduğumuzda, sen de onun okunuşunu izle. Sonra onu açıklamak da bize düşer." 75-Kıyamet Suresi 17-19
"... Hani Kuran'ı Kerim'de her şey yazıyordu?" diyerek benim soruma cevap vermişsin arada neyse ki. sana göre Kuran eksik, Allah ayetleri çelişkili. Allah "açıkladık" dediği Kuran'da çok önemli (!) konuları açıklamamış ve yasakladığı mezhepçilerin inisiyatifine bırakmış öyle mi? tabi (!) siz Allah'a din öğretmeye devam edin - 1 yıl
@tokattomeyto ya cidden o kadar cahil ve yobazsın ki o kadar şey yazdım körsün görmek istemiyorsun sana diyecek lafım yok her şeyi yukarıda ayrıntılı açıkladım sorular sordum sadece yapabildiğin ayetleri kopyalayıp yapıştırmak ki inanç ile ilgili onlar aradaki farkı da bilmiyorsun neyse yazık cahilliğine diyorum
- 1 yıl
@tokattomeyto bana hakaret etsen keşke Allah'a ne dediğinin farkında değilsin. Peygamberimiz aleyhisselama ve Buhariye neler neler yazıyorsun hepsi cahilliğinden yukarıdaki yorumlarıma cevap verebilecek bilgin varsa yaz ki yok zaten anlaşılıyor o yüzden daha fazla yazma büyük günah içerisindesin beni de alet etme
Cevap sahibi1 yıl@yokartıkbune41 çok güzel açıklamışsın ama bunlar daha Kuranı okumadığı için anlamazlar hala Kuranda namazın nasıl kılınacağı geçiyor der boşu boşuna canını sıkma.
- 1 yıl
Aynen boş yapıyorlar boş ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Kendi tercihi kafası açık olunca herhangi bir sorun yokta kapalı olunca neden sorun oluyor
00 Yorumla
1 yılBu tür insanların ne kadar beddua etsem azdır tesettürü ne hale getirdiler insanlar tür iğrenç insanlar yüzünden İslam’a soğudu
10 Yorumla
1 yılBunun adı din istismarı başka bir şey değil.
"Kapanma" sadece saç telinden ibaret bir şey değil..11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbence daha cok cekici olmak icin bi hareket bunlarinkisi.. yani tabi ki uzerindekilerle uyusmayan bir kafa yapisi ama kapalilik zaten bu degil ki yani.. cikarmali mi evet..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBu kapalı olmuyor bir kere bunu bizim köyün eşeklerine verecen iyicene bir s.. kecekkk böylelerini kalkıp da yok kapalılar şöyle yapıyor falan filan lafı olamaz bunlar kapalı değil olmuyor
00 Yorumla Allah gerçekten de hidayet versin. Böyle şeyler gördükçe cidden üzülüyorum. Kimseyi popüler kültürün bir parçası yapmasın ya.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBazıları baskı yüzünden böyle mecburen. Bu dine zarar vermez ama Müslümanların ne kadar baskıcı olduğunu gösterir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSence bu kapali mi? Bunlar izlenme icin basini kapatiyor sende kapalilari lekeleyemezsin sen aciksin diye her halti da yapamazsin bunu acik ve müslüman biri yapsa tepki göstermezdin ama acik biri de yapamaz sadece ramaaznda oruc tutunca müslüman olunmuyor
02 Yorumla- 1 yıl
Bir çok böyle var say say bitmez ben paylaştım diye mi ayıp oluyor görünen köy kılavuz istemez ne bu eleştiri anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılOnlar dalga geciyor
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılBelki ki estetikli popusunu göstermek istiyor ayrıca bunlar eskoort
03 Yorumla- 1 yıl
@Tubaacelyaaa haklı ama 😀
- 1 yıl
Bi de kafa buluyor ya 😃
1 yılEleştirmek bana düşmez. Sonuçta başörtü ve tayt giyince dine veya başkasına zarar vermis olmuyorsun insan ne yaparsa kendine yapar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. olsun saçı gözükmüyor sonuçta. saçı gözükseydi günah olurdu aaa nasıl bir soru bu hıh kfdlkdlhdld
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. muhtemelen saç özürlü veya kapalı olmak sadece giyim tarzı
tesettürün yaşam tarzını almamış
00 YorumlaKendi tercihi saygı duyarım karışamayız ki kendısı ıstıyorsa boyle mutluysa belkı yorumlanmak istiyordur?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBunun neresi kapalı, her başını kapatan kapalı olmuyor..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılYeni nesil fantezi giyim ile muhafazakar örtünmeyi birbirine karıştırmayın.
10 Yorumla Kapalı olduğunu düşünmüyorum. Aksesuar olarak şapka yerine kumaş kullanmış.
10 Yorumla
1 yılBu şekil resim çekilinicek se, kapanmak gereksiz diye düşünüyorum...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAçıklar, tesettürlülerden daha tesettürlü olmaya başladı
00 Yorumla
1 yılAllah affetsin ayetleri alaya alıp hiçe sayıyorlar direkt açılsa daha az günaha girerdi
00 Yorumla
1 yılKendine kapalıyım demiyosa naparsa yapsın sıkıntı yok
00 Yorumla
1 yılİsteyen istediğini giyer, istediği gibi poz verir. Kimin ne düşündüğünün önemi yok.
00 YorumlaTövbe estağfurullah ben utandım bu ne rabbim hidayet versin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. kendilerini göstermeyi seviyorlar. öylesine kapanmışlar herhalde
00 Yorumla
1 yılBir şey düşünmüyorum. kendi düşünsün ben mi koyucam onun yerine yastığa başımı sanki
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı.
1 yılBu, kapalılık değil! Erkeklere cinsel konuda fantezi çeşitliliği sunmak istiyorlar bence
00 Yorumla
1 yılTövbe tövbe dini kullanan sapkın diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılÜst trafiğe kapalı alt çift geliş gidiş Avrasya tüneli 🤣
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılÖnemli olanın tenimiz üstüne herhangi bir parça örtü geçirmek olmadığını anlıyoruz
01 Yorumla- 1 yıl
neymiş peki önemli olan
- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
1 yılValla hiçbir şey düşünmem, herkesin kendi tarzı ve hayatı. İsteyen istediği gibi poz verebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHiçbir şey düşünmüyorum. Onun ile Allah arasında.
10 YorumlaTadilat dolayı kapalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAçık kapalı farketmez bu poz net gel beni s. i. k pozu
01 Yorumla- 1 yıl
çüşş
1 yılYani beni alakadar etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen fotoğrafta bir kapalı göremiyorum sadece g. t görüyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazı uzakdoğu ülkelerinde dini değil de örfi adet gibi takıyorlar ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğru değil dikkat çekmek olabilir
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılOturduğu yere güller sermek, ama diken kısmını :)
10 Yorumla
1 yılacilsa daha az gunaha girer diye dusunuyorum
71 Yorumla- 1 yıl
ama böyle daha seksi
1 yılbukapali degil kapli dsha cok dikkt çekiyor diye fake kapali
00 YorumlaBöyle kapalı olcaksa hiç oladim daha iyi kesin ailesi kapatirmistir
01 Yorumla- 1 yıl
gayet de edepli kız
İyi de bunların kapalı olduğunu kim söyledi ki bunlar moda
00 Yorumla
1 yılBu kadın özgür değil mi neyi beğenmiyorsunuz?
07 Yorumla- 1 yıl
Kendi bileceği iş
- 1 yıl
Ayriyeten Türkiye'deki çoğu kadın böyle kapanıyor bu ablanın sadece poposu büyük
- 1 yıl
Buna biz karar veremeyiz mesela ben sana kapan diyemem
- 1 yıl
Bu konu uzar gider tercih meselesi tarz olmak için bile kapanan var memlekette
Kişilik & Karakter konusunda 381 cevap paylaştı. Bu kapalı ise asıl kapalı benim ya
10 Yorumla"Çoğu kapalı kızlar böyle" bi nefret sezdim 😃
00 YorumlaSence ne düşüne biliriz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kgkgkkgmvmgmmh herkesin kendi hayatı ahahahah
00 Yorumlasütyenler dantelli.
00 Yorumla
1 yılHiçbişey düşünmüyorum
00 Yorumla
1 yılBunun totosu açık üretim hatası
00 YorumlaWuu beybi tüm tuşlara basmış 😄
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBöyle poz verende ne bileyim yolunda aş yani
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılihtiyacı var diye düşünüyorum...
00 Yorumla Sanane bizene yani milletin özel hayatindan
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılG*tü başı ayrı oynuyor diyorum.
00 Yorumla
1 yılKapaliyim ama her an açılabilirim 😀
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı.
1 yılTeseddürü cazibe olarak kullanıyor işte
00 Yorumla
1 yılÜstü minare altı kerhane
00 YorumlaKapanmak sadece türban takmakla olmuyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılMaşallah bi duanızı alırım 😂
00 Yorumla
1 yılÜstü minare altı kerhane diye düşünüyoruz.
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat