Moda & Stil 1 ay Bu tarz üstler sizce nasıl? simeday Takip Et Xper 6 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 moda mı güzel mi düşüncelerini ne? Güncellemeler1 ay güncel Bu tarz üstler sizce nasıl? Cevap Yaz 45 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Strong_Warrior Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% 1 ay Dekoltesi güzel ama modelini beğenmedim. Ben sade şeyleri daha çok beğeniyorum. Bunu giyeceğine bir bralet giy ya da sütyenle dolaş daha iyi. 1 0 Yorumla
1Eylül01 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% 1 ay üst mü? hani neredeyse üst? öyle bir şey yok burada. 2 0 Yorumla
meraktan33 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 97% 1 ay Bir erkek slip mayo giyerek dolaşsa sapık dersiniz... Diyeceklerim bundan ibarettir 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% 1 ay Ben çok açık buldum. Belki çekimle ilgili olabilir. Renk güzel. Ben giymem. 0 0 Yorumla
KaanYılmaz44 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 ay Gayet hoş ikizleride güzel gösteriyor ama türkiye şartlarında her yerde giyilmez 1 0 Yorumla
AgnostikBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 ay Türkiye'desin sakin ol aslan parçası bunu giyersen sokağın sonunu göremeden çocuk dogurursun 😄 1 0 Yorumla
KasiKesh Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Moda & Stil konusunda 553 cevap paylaştı. Anadan doğma çıplak gezsin daha iyi buda olur zamanla alıştık artık absürt tipler görmeye 0 0 Yorumla
Ramazan21cm Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay keşke herkız böyle giynse, kimin ki ne kadar belli olurdu direkt 0 0 Yorumla
IchBin_Buse_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Moda & Stil konusunda 594 cevap paylaştı. Göğüsleri olana güzel 3 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 ay Moda & Stil konusunda 381 cevap paylaştı. Hodri meydan kıyafeti 0 0 Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 39% 1 ay Bence çok güzel sevgilim de giyiyo boyle 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 97% 1 ay Moda & Stil konusunda 580 cevap paylaştı. Evde giyersen iyi dışardan giyersen dikkat cekici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Dekoltesi güzel ama modelini beğenmedim. Ben sade şeyleri daha çok beğeniyorum. Bunu giyeceğine bir bralet giy ya da sütyenle dolaş daha iyi.
üst mü? hani neredeyse üst? öyle bir şey yok burada.
Bir erkek slip mayo giyerek dolaşsa sapık dersiniz... Diyeceklerim bundan ibarettir
Ben çok açık buldum. Belki çekimle ilgili olabilir. Renk güzel. Ben giymem.
Gayet hoş ikizleride güzel gösteriyor ama türkiye şartlarında her yerde giyilmez
Türkiye'desin sakin ol aslan parçası bunu giyersen sokağın sonunu göremeden çocuk dogurursun 😄
Anadan doğma çıplak gezsin daha iyi buda olur zamanla alıştık artık absürt tipler görmeye
Yazın giy cancazim şimdi toton donar
Herkes giyemez bunu
Gayet dikkat cekici güzel
Ben bayildim destekliyorum 😂😂😂
keşke herkız böyle giynse, kimin ki ne kadar belli olurdu direkt
Göğüsleri olana güzel
abla çok acıktımmm
Biraz varoş duruyor. Sevmem
Güzel değil her şey ortada olmaz
Hodri meydan kıyafeti
Bence çok güzel sevgilim de giyiyo boyle
Evde giyersen iyi dışardan giyersen dikkat cekici