Moda & Stil Bu tarz üstler sizce nasıl? simeday Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor moda mı güzel mi düşüncelerini ne? Güncellemeler+1 yıl güncel Bu tarz üstler sizce nasıl? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Strong_Warrior Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Dekoltesi güzel ama modelini beğenmedim. Ben sade şeyleri daha çok beğeniyorum. Bunu giyeceğine bir bralet giy ya da sütyenle dolaş daha iyi. 1 0 Yorumla
1Eylül01 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 89% +1 yıl üst mü? hani neredeyse üst? öyle bir şey yok burada. 2 0 Yorumla
meraktan33 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Bir erkek slip mayo giyerek dolaşsa sapık dersiniz... Diyeceklerim bundan ibarettir 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben çok açık buldum. Belki çekimle ilgili olabilir. Renk güzel. Ben giymem. 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anadan doğma çıplak gezsin daha iyi buda olur zamanla alıştık artık absürt tipler görmeye 0 0 Yorumla
KaanYılmaz44 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Gayet hoş ikizleride güzel gösteriyor ama türkiye şartlarında her yerde giyilmez 1 0 Yorumla
AgnostikBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Türkiye'desin sakin ol aslan parçası bunu giyersen sokağın sonunu göremeden çocuk dogurursun 😄 1 0 Yorumla
Ramazan21cm Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl keşke herkız böyle giynse, kimin ki ne kadar belli olurdu direkt 0 0 Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Bence çok güzel sevgilim de giyiyo boyle 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 777 cevap paylaştı. Evde giyersen iyi dışardan giyersen dikkat cekici 0 0 Yorumla
beachgirl07 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 640 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 684 cevap paylaştı. Cok dekolteli 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gereksiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Dekoltesi güzel ama modelini beğenmedim. Ben sade şeyleri daha çok beğeniyorum. Bunu giyeceğine bir bralet giy ya da sütyenle dolaş daha iyi.
üst mü? hani neredeyse üst? öyle bir şey yok burada.
Bir erkek slip mayo giyerek dolaşsa sapık dersiniz... Diyeceklerim bundan ibarettir
Ben çok açık buldum. Belki çekimle ilgili olabilir. Renk güzel. Ben giymem.
Anadan doğma çıplak gezsin daha iyi buda olur zamanla alıştık artık absürt tipler görmeye
Gayet hoş ikizleride güzel gösteriyor ama türkiye şartlarında her yerde giyilmez
Türkiye'desin sakin ol aslan parçası bunu giyersen sokağın sonunu göremeden çocuk dogurursun 😄
Yazın giy cancazim şimdi toton donar
Herkes giyemez bunu
Gayet dikkat cekici güzel
Ben bayildim destekliyorum 😂😂😂
keşke herkız böyle giynse, kimin ki ne kadar belli olurdu direkt
Göğüsleri olana güzel
abla çok acıktımmm
Biraz varoş duruyor. Sevmem
Güzel değil her şey ortada olmaz
Hodri meydan kıyafeti
Bence çok güzel sevgilim de giyiyo boyle
Evde giyersen iyi dışardan giyersen dikkat cekici