Kişilik & Karakter "Biz bizi iyi biliriz, aynı yolda eskimişiz." dediğiniz biri var mı? Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor "Biz bizi iyi biliriz, aynı yolda eskimişiz." dediğiniz biri var mı? "Biz bizi iyi biliriz, aynı yolda eskimişiz." dediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayır öyle birisi yok maalesef.. 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Evet çocukluk arkadaşlarım diyebilirim. Eşim olunca bu cümleyi ona kurardım muhtemelen:) 1 4 Yorumla Catutigernos 1 yıl Geleceği boş ver şu ana odaklan 🤣 Biscolatagirl 1 yıl Ana odaklıyım rahat tut zihnini👍🏻😊 Catutigernos 1 yıl Benim zihnim rahat sen merak etme 👍 Biscolatagirl 1 yıl 🥂👍🏻😎
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benimle aynı yolda eskimedi ama biz bizi biliriz dediğim çok yakın 2 dostum var evet. 1 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl 25 yılda çok eskimiş sayılmayız ya.. 🤔 1 2 Yorumla Catutigernos 1 yıl Çeyrek asır 🤔 daha ne olsun Yorumla Myblue2025 1 yıl Bi 50 yakısır ama.. 😅 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evet var33 senedir hayatım da kardeşim dostum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Çok kişi var 1 5 Yorumla Catutigernos 1 yıl Say lan Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl 1- hayatsız 2- can 3- Tarkan abi 4 - Cemal aga 5- barış aga 6- Burhanettin abi 7- muzo 8- Engin agam kanka hepsını saydırtma bana Ordu var 😂 Yorumla Catutigernos 1 yıl Bro seni çok yıpratmışlar 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Yıllanmış şarap oldum lan Yorumla Catutigernos 1 yıl evde kalmış yaşlı teyze gibi oldum mu demek istedin bro :D Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Off keskee 1 0 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Evet var. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır öyle birisi yok maalesef..
Evet çocukluk arkadaşlarım diyebilirim. Eşim olunca bu cümleyi ona kurardım muhtemelen:)
Geleceği boş ver şu ana odaklan 🤣
Ana odaklıyım rahat tut zihnini👍🏻😊
Benim zihnim rahat sen merak etme 👍
🥂👍🏻😎
Benimle aynı yolda eskimedi ama biz bizi biliriz dediğim çok yakın 2 dostum var evet.
25 yılda çok eskimiş sayılmayız ya.. 🤔
Çeyrek asır 🤔 daha ne olsun
Bi 50 yakısır ama.. 😅
evet var
33 senedir hayatım da kardeşim dostum
Hiç olmadı hepsi boş sahte
Çok kişi var
Say lan
1- hayatsız
2- can
3- Tarkan abi
4 - Cemal aga