Yarı yolda bırakıldınız mı?
Ya da yarı yolda bıraktınız mı kimseyi?
Bu sözün doğruluk payı sizce ne kadar ?
Ya da yarı yolda bıraktınız mı kimseyi?
Bu sözün doğruluk payı sizce ne kadar ?
ya seni kim yarı yolda bıraktı ya xD dogruluk payı var ama pek yok ben yarı yolda kimsyi bırakmadım beni bırakan cok olmuştr ama ben yoluma tek te devam ettim :D sıkıntı olmadı ama anlasılan seni yarı yolda bırakan insan bırakmakla kalmamış yaralamışta seni
Yari yolda hic birakmadim ama 2 kere bir kiz tarafindan yari yolda birakildim (: buradan onlara sesleniyorum iyi ki biraktiniz (:
ewt sağolsun arkdşm onemli bir karrda bna yardm edıo derken megerse kendş çıkarınaymıs herşey anldm :(
Bazen yollar ayrılır ve farkında olmadan insanlarda ayrılır...Herkes aynı noktaya gitmiyor.
Cevap
26Cevap
kıme gore yarı yolda bırakmak ya da bırakılmak..deger yargıları kısıden kısıye ve etkenden etmene degısır.yarı yolda bırakıldıgını dusunuyorsun belkı de yarı yolda bırakılmadın ama karsındakı kısının ıstek ve ıhtıyacalarını karsılayacak duzeyde olamadın ve o duzeylere ulasmak ıcın hıc ugrasmadın.hangı konuda yarı yolda bırakıldıgını dusundugunu bılmıyorum ama her sey ınsanın elınde...
kendını bir araç gibi dusun araç gittikce araca binen cok oluyor dogru veya yanlıs insan olarak ama sen dogru insanlarla ilgilenirken deger verirken yanlıs insanlarada deger vermıs oluyor bu yanlıs kısıler zamanla senın yol almanı yavaslatıyorlar senede bir bu yanlıs insanları hayatından cıkarmazsan üzülen sen olursun sen üzülecegine senede bir temizlik yap ortada sorun kalmaz :)
Yalnız doğar, yalnız yaşar, yalnız ölürüz. Yalnız olmadığımız yanılsamasını sadece sevgi ve dostluk üzerinden geçici olarak deneyimleriz.
Çok terkedildim, az terkettim, doğru hepimiz bir trenin duraklarıyız sadece, bir duraktan ötekine, yolculuğun sonu yok.
cut.
Yarı yolda bırakıldım gibi bir şey oldu o istediği için bu sürece girmiştik sonrası karşılıklı olan bir durum oldu.Sözünde kendince doğruluk payı var...
hayat işte, uzay mekiği gibi...aylar geçiyor, günler geçiyor...birileri senden kopup gidiyor, sen zamanla birilerinden kopup gidiyorsun...ama sen devam ediyorsun ilerlemeye...arkana bakıyorsun, vay be bunlar da vardı diyorsun sadece...
vallahi bırakmadım kimseyi yarı yolda... ama hep yarıyolda bırakıldım...
hemde nasıl! sevgilime asılanı bile oldu ohhooo bende her ikisinden koptum...
İnsanlar değilde tek kişiye indirir isen sıkıntı olmaz.
aslinda hayatimiza giren herkes nir sekilde bize yaptigi iyilik veya kotulukle bizi sekillendirir ve kisiligimizi sekillendirir
senden bir tane yanımda olsun yarı yolda bırakırsam en adi <3
Dostlar uçurumun kenarına kadar eşlik etmezler...Dost dediğimizin farkı budur...
eşeklik bende ki yolumun üstü ya gelirim senle dediğim çok oldu ama akıllandım artık
aferin deyin bana :(
cayırt
evlenmek için askere gitmiştim ve terk edilmiştim..çok kötü bir şey..
yol var yol var kimisi çakıllı tümsekli kimisi asfalt yol dümdüz yağ gibi
herkezin yolu zaten ayrıdır yollar kesiştikçe birliktelikler dostluklar olur ve bunlar ayrı yollarda yanyana gidebilmeyi başarmakla olur
Yarı yollda bırakılsam yine iyiydi yola çıkamadım ki dahha :D
Yarı yolda bırakıldım ama asla insanları yarı yolda bırakmadım.Bırakmak zorunda olduklarımda bile doğru yolu gösterdiim.
bn bırakıldım hemde ole bır yerde kı ne gıdebılıyorum ne de kalabılıyorum
yawri herseyi boşver sana kızıl cokk yakısmıs Tutuldum aaaa :S
kişiden kişiye değişiyor ama çoğunluk öyle..
eğer bir yola çıkıyorsam hedefe mutlaka varırım
minimum %99 maksimum %100
aynen öyle yaşamış biri olarak :)
Yarı yolda bırakıldım evet Allah Kahretsin onu
Bir çok kez yari yokda birakildim
bence yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar