Selam KS ahalisi! Önce şunu sormam gerek tabii, kendinizi saf ve masum hissediyor musunuz? Eğer bu soruya verdiğiniz cevap evetse başlıktaki soruma cevap verebilirsiniz.. 😅😂

Selam KS ahalisi! Önce şunu sormam gerek tabii, kendinizi saf ve masum hissediyor musunuz? Eğer bu soruya verdiğiniz cevap evetse başlıktaki soruma cevap verebilirsiniz.. 😅😂

Masumum iddaalı ama bazen saf oluyorum😜
Masum değiliz hiç birimiz 😄
Cevap
4Cevap
Saf ve masum derken iyi anlamda evet. yani temiz kalpli iyilik seven anlamında. yoksa gözüm açık kuş uçurtmam.
hee çok saf demişler ardımdan, çirkin ve kötü olmaktan iyidir. Varsın bela açsın başıma.
Safım evet ve iyiliğim dahada çok dert. İnsanlara insan muamelesi yapıp cevap veriyorum, 2 çift laftan üstlerine alınıp herkese söylüyorlar.
Şeytanlığım başıma bela oluyor ayol keşke saf olabilsem 👻😅
Yeni soru benlik değil onu es geçtim 👻😅
Arıyorum ama bulamıyorum 😅
Hiç sanmıyorum ama hadi Amiğğin diyeyim😂
Sadece benim olsa iyi. Cevremede zararı oluyor.
Sevdiğiniz bir insan suçsuz olduğu halde uzulse o üzen insanı uzersiniz dimi. Onun gibi
Rica ederim
Kendimi saf, masum bir insan olarak adlandırabilirim evet. Ama bu farkındalığımı etkilemiyor, o yüzden başıma bela da olmuyor.
Hiç bir zaman saf olmadım hep kurnaz ve uyanıktım, iyi niyetliyken bile ama artık sadece kendi çıkarlarımı düşünüyorum.
Arada sakarligim tutuyor safa yatiorum bir kedi gördüm sanki diyorum işime devam ediorum kedi uğraşsın dursun :))))
Oluyor mu..
Sanırım baya bi oluyor da Allah'tan o kadar saf değilim.. 🤔
Ooo hiç sormayın, birde sakarlıkta oluyor başıma hep bela alıyorum birde ders çıkarsam keşke
Saf ya da masum değil salağım
Saflık temizlik demektir eşek olmak değil. İnsana insanca davranmak saflıktır her zaman saflar kazanır
@Conquerorrr1453 evet
Masumiyetimi yidilerrr
En başı ben çekiyorum haberin yok mu 🤧
Eskiden saflıkta master yapmıştım şimdi dünya yansa yakan ben olurum
Çok hemde herkese çabuk inanıyorum
Ders alıyorum sonra biri çıkıyor aa tamam diyorum bu bambaska çok iyi diyorum sonra yine yanıltıyorlar beni
Çok oluyor
Bazen bazı konularda evet
Evet çok safım ve herkes beni skiyor
Oluyor shdh
Saf olduğumu düşünmüyorum :))))
Arada tutuyor saflığım :)))
Daha 40 olmadım :)))
Cok sık değil tabii
Kim bilir :))))
😃😃
Muhtemel
Kesinlikle öyle 🙃