Ülkenin birliğini, bütünlüğünü ve refahını askeri varlık sağlıyor ama nedense erkeğe yönelik tek bir pozitif kanun yok.
Bi de kadınlar utanmadan ağlıyor hala :d
Bi de kadınlar utanmadan ağlıyor hala :d
Erkekler güç kullanarak kendini savunabilir. Hayatını devam ettirebilir. Ama kadın her ne kadar güçlü olduğunu iddia ederse etsin toplumda bir yerlerde mutlaka geri adım atmak zorunda kalır. Bu yüzden kanunlar kadınları korumaya çalışıyor her ne kadar başaramasa da. Herkesi mutlu etmek sadece bir ütopya maalesef.
Her erkek güçlü olcak veya güçlü kalacak diye bir şey mi varmış
Cevap
3Cevap
erkek ezilmez. kadınlar daha çok mağdur olur
Ezilmeyeceğine seni inandıran nedir milyonlarca ezilmiş erkek varken
Kadınlar, çocuklar ve yaşlılara karşı uygulanan pozitif ayrımcılık eşitsizliğe yol açmaz.
Açıyor pozitif ayrımcılık demek birinden alıp diğerine vermek işine gelmez
Ben hukukçuyum beyefendi. Yapılan bozuk ayrımcılık eşitliğe zarar vermiyor. Sizin işinize gelmediği aşikar. Ancak kanunlarımız iyi ki bu şekilde 👍🏻👍🏻✨️
Hukukçu olman haklı olduğun anlamına mı geliyor :d Avukatlara para verince tecavüzcüyü de savunuyorlar teröristide puahah
Hukukçu olmam bahsettiğiniz konularda eğitim aldığım ve size oranla konuya daha vâkıf olduğum anlamına geliyor. Cahil olduğunuz âşikar ve acınası. Eğitim seviyenizin düşük olduğu muhakkaktır. Bilmediğiniz konularda yorum yapmamanızı ve bunun sizin için daha hayırlı olacağınızı belirtmekle ve kendinizi komik duruma düşürmemenizi tavsiye etmekteyim. Hukuklu günler dilerim.👍🏻👍🏻
Yaw hehe Bi sen biliyorsun hukuku kudurmuşsun puahaha :d
Dünyanın sonu için öyle gerekiyor millet kadına tapıyor
Kadın erkeğin üst modelidir. - Cem Yılmaz.
ezdirme kendini hocam. Bunun çözümü de evlenmemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?