İşe gideceksin deseler yataktan çıkamam, tatildeyim diye 6’da uyandım 🥹

İşe gideceksin deseler yataktan çıkamam, tatildeyim diye 6’da uyandım 🥹

Sana iyi tatiller umarım keyifli bir tatil geçirirsin.
Evet tatillerde sabahın köründe uyanıyorum hiç fark etmiyor hatta neden kalktın uyusana diyen olmuştu. Boş dusunuyorum ayakları veya neyse ne işte...
Maalesef olmuyor uyumuyorum güne erken başlayıp dolu dolu geçiriyorum...
Teşekkür ederimm. Güne erkenden başlayıp dolu dolu yaşamak da bence en mantıklısı. İnsanlar tembelliğe alışınca diğerlerini de kendilerine benzetmeye çalışıyorlar püü
Aynen püü onlara😂
Öyle oluyor evet. Pazar günü normalden 1 saat erken uyandım ben de. Bugün alarmla zor kalktım. Üstelik dün yattım tüm gün nasıl yorgun hissettiysem artık.
Bence tamamen psikolojik. İşe gitmek istemeyince beyin kendisini kapatıyor
Yok uyanmam, işe giderken de bugün olduğu gibi sürünerek uyanıyorum. Derdiniz ne sabahın köründe kalkıyorsunuz? :D Ama birde tatildeysen benim için zor olsa da fazla uyuma, tatilin keyfini çıkart.
Cevap
40Cevap
Benim için gün önemli değil be n her zaman erken uyanırım elimden geldikçe
Yaz kış geç erken fark etmez uyanıyorum
Evet. Otelde kahvaltı 7 de başlıyordu. Sonra zaten ya deniz ya havuza gidiyorsun. O yüzden erken kalkmak iyi oluyor 🤣
@Rozes52 tatilde uyumaya mı geldik. Gece uyunur 🤣
@Rozes52 kafana uygun birisi ise yanındaki öyle.
@Rozes52 uyumayalım ölelim 😂
Sanırım deliyiz biz lwkxmskx tatil olmasa uyuyacağım diye zırlarım tatil günü erkenden horoz ile birlikte kalkarım
Bir sıkıntı var cidden sıskd
Evet var bu bende. Biyolojik olarak vücut döngüsüne alışıyor ve tekrarlıyor ondan oluyor.
İş ya da tatil fark etmez hep erken kalkarım
Tatilde erken uyanılır zaten.. Öyle olmalı.. Ben de genelde 5:30 gibi kalkarım tatilde.. Denize giderim.. En sevdiğim an :)
Soğuk olmaz mı deniz ya🫠
Yere göre değişiyor.. Sığacık tarafları inanılmaz soğuk. Girerkzn dua ediyorsun.. Ama mesela Fethiye çeşme ılıca tarafı ildir paşalimanı Marmaris turunç kas göcek buralarda sıkıntı olmuyor :).. Birde soğuk olması bana daha iyi geliyor.. 26 aralıkta girdik bu sene şu dışarıdan çok daha sıcaktı :)
Şimdi Fethiye'ye gidip teyit edicem
Edin.. Sabah o suya girince. Zaten alışkanlık yapacak her gittiğiniz yerde deneyimlerisiniz.. İyi tatiller :)
Bunun tam tersini yapabilsek bence süper olur 😂
İşe giderken 7.30 uyanıyorum yetmiyor tatilde 6 olunca dank uyanıyorum tam dayaklığım valla
Sabah uyanınca içinden neler diyorsun 😂😂
Alıştım artık kendimi teselli ediyorum sadece
Ama bu daha zevkli. Bi de televizyonda çizgi film bulursan dokunmayın keyfine. 🤣
Tabletten açarım onu da aşko dert değill
Televizyonda KanalD çizgi sinema kuşağı denk gelmeyince tablet aynı keyfi vermez Aliiiiiş.
Yia biraz haklısın
Biraz mı? Hıh. 🤣
Ben sabahları erken uyanırım, gün içinde yine uyurum
Günaydın Alisaaaa, ben daha yeni uyandım gereği yapılsın 🤭🤭🤭
çalışma saatlerimi kendim belirlediğim için hiç böyle bir sıkıntım olmadı hayatımda.
Özellikle tatil günlerini yatarak geçirmeyi sevmiyorum.
Erken uyanırım.
Ben her zaman 5 6 civarı uyandığımdan normal benim için 😅 tatil iş fark etmiyor.
ben hergun degısık saaatlerde uyanıyorum :D
Çok uyumak tembelliktir.. mütemadiyen erken kalkarım.
Tatilde olayım işe gideyim 5:30’da otomatik olarak uyanıyorum, yaz kış farketmeden🤷🏻♂️
Ya ben dün birazcık uyumuş olabilirim
Sıradan bir iş günü ya da tatil fark etmeksizin daima sabah saat 4’te uyanıyorum. Bu korkunç bir alışkanlık. Her ne kadar gece geç saatte uyusam da bundan kurtulamıyorum…
Sanırım psikolojik. Hepimizde benzer durum var.
Ne tatili ya İş arıyorum Nerede bulursam başlıcam Tatil yok. 4 yıl sonra Anca belki gideremm Para olmadan gidemiyor Ülkeme.
Çalışmıyorum ama erkenden uyanıyorum 🥹
Cık cık cık yatıp uyusana
Yok ya işlerim var onları halletmem lazım 😔 yoksa davar gibi uyurum
İşin varsa demek ki çalışıyorsun anlamına gelir ki
Yok kız şahsi işlerim var.
O da sayılır🥲
Ama sayılmasın işte 😔 çalışıyor gibi sayılırsa yapmam ki 😔
Tamam demeyelim o zaman seni üzersem narkos bana kızar
Yerim o’nu 🫠
Her zaman erken kalkıp pc yi veya kahve yapıp içmek kadar güzel bir şey yok sanırsam
Bana da öyle oldu bu yaz. 7'de 8'den geç uyandım oysa saat 11.00-12'ye kadar uyumayı planlıyordum
Uyu uyu hemen kaldığın yerden devam hic biseyle uğraşma benim gibi yaparsan uykun kaçıyor
Siteye niye giriyorsun tatildeyken
Canım öyle istedi
Bı daha olmasın 😂
Tatile gitmek favorim değil:)
Yooo çok geç uyanıyorum :D
Ben ben ben sonra tabi tekrardan yattım🤣🤣
Evet, alışkanlık olunca erkenden kalkılıyor.
Farketmiyor hergün aynı saatte uyanıyorum
Ben hep erken uyanıyorum
Ne mutlu sana günaydın
aynen alışkanlık kötü
Evet uyanırım ama işbaşı yapmak için uyandım..
Tatillerin yazılmamış kuralıdır bu.
Alkol alırsam evet uyanıyorum
Hadi koş şezlong kap😄
Evet erken saatlerde uyanmaya alıştık tabi
hayatım boyunca öyle oldu :D
Her zaman
Evet öyleym
Yok oglen kalkariz
Ben de öyleyim
Genelde öyle olur
günaydın madem
Bazen.