Kişilik & Karakter Tahminen ne zaman pişman olup yazar hisleri kuvvetli olanlar? Gizlihesapp0 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kckc Güncellemeler1 yıl Kckccc Tahminen ne zaman pişman olup yazar hisleri kuvvetli olanlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Pişman olmaz. 0 0 Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Haftası doluncaYani iyice kızınca Yani şey olunca 0 2 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Hiç yazmafı bi kefe bile 1 yıl olcak Yorumla Bubifake24 1 yıl O yazmamış anladım da Sen de bi yazabilmeyi öğrensen Bari seni kaybetmeseydik Yorumla
gizemdunyası_ Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Bana anlat söyliyim sana 😅 bugüne kadar yanılmadım 0 24 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl İmkansız bi yaz aşkıydı bitirdik gostladı beni 1 yıl oldu devam ediyor Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Anlattım Yorumla gizemdunyası_ 1 yıl Ben detaylı demiştim 😅 Yorumla gizemdunyası_ 1 yıl Hani nasıl başladı nasıl bitti Yorumla gizemdunyası_ 1 yıl Vs. Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Başkasına baktı benimle bakışırken trip atmama bile izin vermedi sonra bitirdik tekrar bakmaya başladı asla izin vermedim konuşmak istedi istemedim sonra beni gostladı Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Anlatt7m tekrar Yorumla gizemdunyası_ 1 yıl Gerçekten aşık sa sana geri döner bu olaydan dolayı kimse bitirmez çünkü Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl 1 yıl oldu dönmedi ve umut vermemek için hiçbi şey yokmuş gibi davranıyo davrandı tatilde de Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Umut vermemek içinde uzak benden Yorumla gizemdunyası_ 1 yıl Bir yıl çok fazla demek ki sana hayla aşık değil ama değer veriyor demektir ama dediğim gibi olmayabilir de Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Değer verdiği için mi uzak yani Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Yazıcak mı yazmıcak mı sence peki Yorumla gizemdunyası_ 1 yıl Evet üzülme ni istemiyor Yorumla gizemdunyası_ 1 yıl Eğer hayatında biri yoksa yazar Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Bi kaç gündür yok sayıyorum onu ve ailesini onlarda beni anlamadım niye Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Kaç ay sonra yazar sencd Yorumla gizemdunyası_ 1 yıl Sizi tanıyamadığım için net bir şey demem doğru olmaz Yorumla gizemdunyası_ 1 yıl Ama seviyorsan yaz Yorumla gizemdunyası_ 1 yıl Hayat çok kısa geç olmadan yaz Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Yok yazmam imkansız maalesef ben sana yazarım demiştim cevap vermem demişti bana bile bile yazmam Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl İstek yolladım hesabımı kısıtladı 1 yıl kısıtlı kaldı sonra kaldırdı engelledim falan yok sayıyor Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl İstemiyo kısaca Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Öylesine bakmış demek ki Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Hic bir zaman. Yine bir yaz aksami aklina gelirsen belki 0 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pişman olup yazmasını beklıyorsan hata yapmıştır sana karşı. Hatayı yapanı affedersen yıne hata yapar. Gelse de kabul etme yoluna bak 0 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı. Geri yazarsa tekrar üzmeyeceği ne malûm 0 0 Yorumla
serkan061 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Sen adım at 0 4 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Atamam Yorumla serkan061 1 yıl Neden Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Bana yazmayana ben hiç yazmam Yorumla serkan061 1 yıl Sen bir adım. at yaz bakim ne yapacak Yorumla
laayylaayyloomm Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl yazmayacak 0 4 Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Neden Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Peki bi erkek bi kadına kırmamak için bakışır mı Yorumla laayylaayyloomm 1 yıl yok Yorumla Gizlihesapp0 1 yıl Niye hiçbi şey yok gibi davranıyo o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Pişman olmaz.
Haftası dolunca
Yani iyice kızınca
Yani şey olunca
Hiç yazmafı bi kefe bile 1 yıl olcak
O yazmamış anladım da
Sen de bi yazabilmeyi öğrensen
Bari seni kaybetmeseydik
Bana anlat söyliyim sana 😅 bugüne kadar yanılmadım
İmkansız bi yaz aşkıydı bitirdik gostladı beni 1 yıl oldu devam ediyor
Anlattım
Ben detaylı demiştim 😅
Hani nasıl başladı nasıl bitti
Vs.
Başkasına baktı benimle bakışırken trip atmama bile izin vermedi sonra bitirdik tekrar bakmaya başladı asla izin vermedim konuşmak istedi istemedim sonra beni gostladı
Anlatt7m tekrar
Gerçekten aşık sa sana geri döner bu olaydan dolayı kimse bitirmez çünkü
1 yıl oldu dönmedi ve umut vermemek için hiçbi şey yokmuş gibi davranıyo davrandı tatilde de
Umut vermemek içinde uzak benden
Bir yıl çok fazla demek ki sana hayla aşık değil ama değer veriyor demektir ama dediğim gibi olmayabilir de
Değer verdiği için mi uzak yani
Yazıcak mı yazmıcak mı sence peki
Evet üzülme ni istemiyor
Eğer hayatında biri yoksa yazar
Bi kaç gündür yok sayıyorum onu ve ailesini onlarda beni anlamadım niye
Kaç ay sonra yazar sencd
Sizi tanıyamadığım için net bir şey demem doğru olmaz
Ama seviyorsan yaz
Hayat çok kısa geç olmadan yaz
Yok yazmam imkansız maalesef ben sana yazarım demiştim cevap vermem demişti bana bile bile yazmam
İstek yolladım hesabımı kısıtladı 1 yıl kısıtlı kaldı sonra kaldırdı engelledim falan yok sayıyor
İstemiyo kısaca
Öylesine bakmış demek ki
Hic bir zaman. Yine bir yaz aksami aklina gelirsen belki
Pişman olup yazmasını beklıyorsan hata yapmıştır sana karşı. Hatayı yapanı affedersen yıne hata yapar. Gelse de kabul etme yoluna bak
Nasıl bittiğine bağlı olarak değişir.
Geri yazarsa tekrar üzmeyeceği ne malûm
Yazmaz
Neden
Allah bilirr
Sen adım at
Atamam
Neden
Bana yazmayana ben hiç yazmam
Sen bir adım. at yaz bakim ne yapacak
yazmayacak
Neden