Hellowrrii
sizce 20’li yaşlardaki kadınlar mı yoksa 30+ kadınlar mı daha 👇
cilve = oynak, fingirdek, işveli, nazlı ¿

Hemen playliste hemen.
Hellowrrii
sizce 20’li yaşlardaki kadınlar mı yoksa 30+ kadınlar mı daha 👇
cilve = oynak, fingirdek, işveli, nazlı ¿

Hemen playliste hemen.
Yaşla alakası yok.
Yaşam enerjisine, kendisiyle ve insanlarla barışık olup olmaması. 40 yaşında olup da genç gösteren hayat dolu kadınlar var erkeği alev alev yakar. 26 yaşında babaannem gibi duran, hayattan bıkmış, g. tü göbeği salmış, bakımsız kadınlar var. Gerçi bunlar cilveli olsa bile o cilve üzerlerinde iğreti durur.
İkinci bir konu; bir kadın sadece arzu duyduğu ve ait olduğu erkeğe cilve yapmalı.
NOT: Ben senin yaşına ilk günden beri inanasım gelmiyor. 34 değil 24 yaşında falan gösteriyorsun. Çok genç ve ışıltılı görünüyorsun maaşallah.
Tipim öyle, senin de öyle. Teşekkürler
Rica ederim Sosi. Senle kavga ettik o gün ama ben sana hiç kızmadım da kırılmadım da...
Bilmem mi, kırılmazsınız siz 😅
@Bi'Bot Teşekkürler Bibot. Teşekkürler adil ve hakkaniyetli tercihin için. Teşekkürler kadim dostum.
Hellowrrii Bence bu değişir genellikle.. ya da cilveyi nasıl tanımladıklarına göre.. ama genellikle 20 yaş çocuk gibi ergen olur cilve nedir bilmez.. 30-40 yaş kadın daha bir cilveli flörtöz olur benim gördüğüm kadarıyla tabi ki de.. ama yine de her kadın aynı değildir.. bazıları olgun olur cilve gibi şeylerle uğraşmazlar mesela
Ben bir zamanlar hem kızla hemde annesiyle sevgili olmuştum şans işte ama yemin ediyorum kız odun gibi dururken annesi öyle bir kur cilve yapıyordu varya çıldırıyordum tabi hiç birinin diğerinden haberi yoktu
20'li yaşındakiler çocuk oluyor nereden bilsin cilveyi. Ama feleğin çemberinden geçmiş 30'lu yaşlardakiler tam dört dörtlük cilveli oluyor. Ama tabii işve cilveyi bilmekte ayrı bir sanat.
Çok iyi bir görüş olmuş.
Hep sen mi doğruları söyleyeceksin biraz da biz söyleyelim.
İyi ettin :D
Mesela size ne cilve işve olarak geliyor ben bilmiyorum yapamıyorum biraz erkek gözüyle tüyo? 😂 lütfen 🙏🏻
@maviboncukkimdedirr gidersin yanına sırnaşırsın veya kıyafet güzel giyinip başka şeyler yaparsın. Tabii yalnız yapılacak şeyler.
Valla ben 18 yaşındayım hiç 28 yaş altı bı erkekle olmadım hiçbiride çoluk çocuk demedi ahahsgshs
@kızılcıerbeti1313133 yok artık abartma istersen
Sana kim çocuk desin ya makyajla yaşlanmışsın🤣🤣
Cevap
104Cevap
30 yaş üstü kadınlar daha cilveli. Çünkü net şekilde bir erkekten ne istediğini ve beklediğini gösteriyor.
Bu soruydu shdj
Anladım haha dua et bana 😂😂
Dur hemen bir beddua düşünüyorum 😁
Sabah yedim ben bedduamı dur şimdi 😂
Aa hayırdır kimden :D
Tanımıyorum trafikte refleks ile önüne atladım hali ile iyi bir beddua yedim özür diledim ama baktım atar gider yapıyor ben de sesimi yükselttim komple kombolu beddua yedim 😂😂😂
Nolacak senin bu sinirin jsjd
Elbet hikayem biter tabuta yapışır kanlarım. Ben de ne olacağımı bilmiyorum 😃😃
Saçmalama lan
Ne lan noldu 😃
Sana terapi yazıyorum “ommm” yapmalısından :D
Bozulur o ben de 😂😂
Kediler aslında terapi gibi olmalı, ben sevince sinirden stresten arınıyorum :D
Bu başka sinir ama öyle sıradan sinir değil 😃
Herrr bir anda parlıyorsun :D doğru
Haha kesinlikle 😂
20 yaşındakinin tribinden başka bir şeyi yok. Ne istediğini bilmiyor çoğu şeyi heves. Elde edince hevesi de geçiyor. İşveside cilveside ne istediğini biliride yaşı büyük olanlarda
30 yaş üstü kadın kendini geliştirmiş bir kişiliği varsa, 20 yaşındaki çocuksu kızdan geriye eser kalmamıştır. İşveyi ve cilveyi bilen kadın olgunlaşmış kadındır. Ancak hiçbir hayat tecrübesi olmamış 30 yaşındaki kadın da çocuksu tavırlar vardır. İşveyi ve cilveyi bilmez. Ki zaten kadınlık olgusunu sadece bedenin oluşumu zanneden biri, kendini ortalığa saçar. Sadece göstererek cilve yaptığını zanneder.
Asıl cilve davranışlara yatar. Bir madenden pırlanta çıkartmak nasıl zorlu ve uğraştıcı yolsa, kadın da kadın olabilmeyi zorlu yollardan geçerek öğrenir ve kendini tanıma fırsatı bulur.
Bizim ülkedeki 30 yaş üstü kadınlarda ruh yok hepsi hayattan bıkmış gibiler, gençler enerjikli daha böyle ilgi meraklısı cilveli olurlar ben genele yorum yaptım yani bence böyle.
Tam öyle düşünmüyorum, evlenmediyse sorun yok :D
😅 Ülke dışında yaşayanlar mutlu
Elhamdulillah :D
30 üstü kadınların tadına doyum olmaz.. bir defa erkeklerin ne istediğini çok iyi bilirler.. kendi isteklerini de çok iyi ifade ederler.. gözleriyle.. beden diliyle konuşur.. bir gülümsemeyle ortalığı yakarlar..
...
cilve milve sonraki hikaye. 20li yaşlardakiler enerjik olur neşeli olur ama derin tutku ve bilinç az olur. 30-45 arası kadınların tutkusu hissi yüksektir bakışlarıyla seni yer her yaptığını hisseder sanada hissettirir. kendine bakmayı bilen spor yapan güzel bir 30-45 arası kadın diğerinden daha çekici olur benim için.
30 lu yaşlardaki kadın işve/cilvesiyle uyuyan yılanı uyandırır. ustadır tecrübe kokar.
20 lerinde ki kız çıraklık aşamasındadir her şeye karşı şikayeti vardır trip makerdir gitsin kumda oynasın.
😌👌
Tabi ki 30 yaş ve üstü kadınlar daha cilveli çünkü olgun oluyorlar. Yaş küçüldükçe ergen tribi artar, çocukça tavırlar baskın çıkar. Zaten çoğu erkek de 30 yaş üzeri diye cevap vereceğini düşünüyorum.
Ben ve 30 yaş üstü 35'e kadar olan kadınlardaki cilve hiç kimsede yok jxjdmxmdm
40 yaş da fena değil ya :D
Ama o civar tek tük aşkım 40'tan sonra motor soğuyor mxmdöxmd
Aman yok be :D
Bakim senin motor hâlâ çalışıyor mu gelsene bi şöyle 😝😂
Çalışmıyor kadınlara :D
Ameliyat olup erkek mi olalım illa be jxjdmdm
Valla o olmadan olmaz :D
Erkek olursam sevişme garantisi ver yarın ameliyata giricem nxjdjxjd benim seninle sevişmeden ölmemem lazım 😂
Gözü döndü kadının :D he yavrum he canım bu fedakarlığını ödüllendiririz
Kızımmmm yazma adımı :D yazma lan
Ayyy paydoonnn desene adımı kullanma ndjsjsjs
37382 kere falan söyledim ama olsundu 😂
Bi daha da yazmam timam bu son olsun o zaman Sosyetiğimmm, yavrummm, bidenemmm nxjdjxjx
Teşekkürler bebekimm😍
Kizlar sakın ikinizin nikahını ben kiycam😂😂
Bilhassa kadınlar için, 20'li yaşlar çocukluk yaşlarıdır, gerçek anlamda kadın olabilmeleri için büyümeleri gerek. Bu da takribi 30 üstüne tekabül eder
Doğrudur
Eğri dururum doğru dururum seni hiç alakadar etmez 😒
Bazı erkekler de biz genç kadın seviyoruz 30’luk kadının işi bitmiştir, kadın 20’lerinde kadındır 25’ten sonrasına bakılmaz diyor bunlara ne diyeceğiz?
Onlar 30 yaş üzeri kandıramayan 20liklerle vakit geçiren tipler :D
Yaşa bağlı değil bu cilveli kadın olma yeteneği çünkü ister yirmilerinde ister otuz civarında olsun kadının ruhundan ve kâlbinden, karakterinden kaynaklanır o cilve. Kimisi derin dondurucu gibi soğuktur kimisi tüm sıcaklığıyla erkeği de ısıtır..
Yemek yapmak gibi düşün
Yemegi yaptıkça sunum yapmayıda ögrenirsin
Ama önce yemek yapmayı ögrenirsin sunumu degil
Ya sabır ya selamet, ne alaka
Peki
Kadın her yaşında cilveli oluyor. “Daha” sıfatı 30’lu yaşlara yakışıyor. 20’li olanlar cilveli olayım derken çocuklaşıyor.
Biri de soruyu anlamış 💁♀️
Evet açık 🤦♀️
🙄🙏
Tam 20 diyor oku kendime çevirip bırakıyom sosi🍒😂
Yakışır redoş 😅
Sanada yakışır😘
☺️😘
Cilve yaşla gelişiyorsa 30 yaş üstü tabi ama yok içten gelen bir şeyse yaşın ne önemi var ki
Yaşla geliştiğini düşünüyorum
Pek bilmediğim konular 😅 o zaman otuzlu yaşlar daha cilveli olurlar haliyle 😅
Aurayla alakalı 40 yaşında olup benden daha cilveliler :D
Var mı öyle biri
@Sedat272727 herkesin yorumuna atlamayı bırakır mısınız acaba?
30 yaş üstü tabiki 20 li yaşlar ne anlar cilveden eşşaa cilve yap demişler gitmiş çifte atmış😂😂
😅 deme öyle daa
Kizz yoksa 30 lu yaşlarda değilmisin deme öyle diyosun
Kuzuum yoksa sendemi daha çıtırsın 😂😂
Hayır yaşım doğru :D böyle şeylerin yalanı mı olur yaw 90’lıyım. İyi ki.
Ooo ne yalanlar söyleyenler var 😂 bi sen bı ben işte doğruluktan şaşmayan 😂 işte asalet işte feraset işte...
Yalancıların mumu çoktan söndü. :D hepsinden haberimiz var
Vayyy helal olsun özlü sözlerde var
Sen çok iyi lafta sokarsın kesin 😂
Hıı müptelası oluyorlar adeta :D “bir daha bir daha” diye dolanıyorlar etrafımda
Demek tatlı geliyorsa 😂
Acı ve zevk karışık bir şeyler sunuyoruz :D eh mazoşist olduklarından mütevellit, seviyorlar bu tür laf sokuşları
He ondan müptela oluyorlar desene ikisi bi arada var sende 😂
Konu dağıldı resmen :D neyse ne.
Öyle oldu dimi hadi görüşürüz yeni sorularda
20 yaşta pek cilve yok, direkt hücum var. 30 yaş üstü ve zeki kadınlar cilveyi nasıl kullanacağını mükemmel biliyor. Bazen verdigi görüntüde, bakışında, oturuşunda, sesinde, nasıl müsaitse oradan vurur birini.
Kesinlikle karakterle alakalı. 30 yaşından sonra daha kadınsı olup cilveli davrananlar olduğu gibi, pek bir şeyden zevk alamayan ciddi kadınlarda var. 20 yaşında olup her davranışı kadınsı, cilveli olanları da gördüm.
Bence 20'li onlar daha cilveli aşka sevgiye aç oluyor. 30 üstü olanlar birçok şeyi görmüş olduklari için cilveye pek gerek duymuyor. Nasıl tavlayacağını biliyorlar jsjjdjd
Cilvesiz de tavlanmıyor 😅
Azıcık olsun efendim 😂
Bunun yaşla değil dengeyle alakası var yani kadın ne dı benliğini hangi arada çıkaracağını iyi bilip dengeliyorsa cilveli olmayı bırak çok ideal bi kadın olur zaten
Bence insan karakterinden aslıdır ya bu mesela mesela bir kadın 20sinde de cilvelidir 30unda, 20 de cilveli olmayıp 30 da olması garip olur onu bunu bırakında 5 6 yaşındakı kız çocukları kadar çok bilmiş cilveli nazlı her istediğini yaptıra bile olamaz onlar ayrı bir olay ahahhs 😂
Bence 30 yaşından sonra kadın kendini daha iyi biliyor ve daha cilveli oluyor o çocuksuluğu gitmiş oluyor tam kadın
30 yaş üstü daha cilveli olur nerde ne yapacağını bilirler 20 li yaşlar biraz daha ergensi kalıyorlar
20 li yaşlar henüz gelişme çağı cilveden çok oynuyor gibi halleri 30 lu yaşları kadın artık ne istediğini bilen çekiciliği özümsemiş heyecanı doruklarda yaşayabilecek kadın diyebilirim.
Bence zaten 20'li yaşlar daha yetişkin olmamış hala çocuk ruhu taşıyan insanlar oluyor. Hani bu olgunluğuna göre değişirde 30'lu kadınları bilmiyorum hiç
doğuştan gelen bir durumla beraber bence 30 üstü kadınlar hem daha cilveli hem de nasıl mutlu olacaklarını / mutlu edeceklerini bildiği için daha çekici
20 de cilve değilde o tazelik ve toyluğun albenisi var, 30 dan sonra kendini ve bedenini bilen bir kadın var işte o cilveli kadın
Ben artık 30 yaşlara ilgi duymaya başlayacağım sanırım 🤷♂️ 20 yaşındakiler hep ergence davranıyor ve ön yargı ile yaklaşıp hemen reddediyorlar
Cilveli kadın bence her yaşta cilvelidir kendini tutar tutamaz ayrı konu ama cilve varsa cocukluktan ölene kadar devam eder
20 li yaslarindaki kadinlarin cilveligi bilmemesi sorun degil, onlarin enerjisi yeterde artarda cilveliklerine :p
Cilvenin yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Kişinin kendi içinde olan bir hal bence. Mesela ben her yaşta terstim.
Tamam 40 üstü tecrübe abidesi
30 yaş üstü kadınlar kadınlığın zirvesindedir net. Ne yaptığını ne istediğini bilirler insanı yormazlar
30 yaş üstü kadınlar daha bi güzel oluyorlar her halleriyle her konuda 20 li yaşlardaki kadınların da libido genelde yüksektir
20 li yaştaki kızlar gençliğe, 30 ve üstü tecrübeye bakar. 20 li yaşlardaki kadınlar ile 30 lu yaşlarındaki kadınların duruş ve bakışı bile farklı.
Kadınlığının farkında olan kadın cilveyi albeniyi ortaya koyar canı isterse
Doğru demiş abimiz
Cilvenin bir yaş meselesi değil İçeriden gelen bir Şey olduğunu düşünüyorum kadında
Bence kadınların hepsi tehlikeli yaş fark etmiyor 🤔
Yaşla değil mizaçla alakalı 30 yaşın üstü cilvebliler çok çekici ama
Hiç fark etmiyor istediklerinde ateş istediklerinde derin dondurucu oluyorlar...
Yaşla alakalı değil o, yapı meselesi. Bir de yetistirilme şekliyle alakalı.
İstemsiz bi Şekilde yaşının verdiği cilveli olmak denilirse 20li yaş derim..
Elbette 30 yaş üstü... Bu yaştan sonra çocuk mu eyleyecem hatta 40 yaş üstü
Yani bu kadınına göre değişir ama olgun ve alımlı kadinlar daha cilveli
Ruhunda varsa vardır
Fakat 18'lik 20'lik bambaşka
30 ve üzerinin genelde içi geçmiş solmuş
Bence yaşla ilgili değil. Bazı kadınların yapısında vardır. 50 yaşında da cilvelidir.
Konu cilveyse 20 25 yaş.25 30 olgunlaşma. 30 üzeri neyse bu kadar yeter 😄
Cilveli ne be ahah, karakteri oyleyse yaş fark etmez benceh 🖤
20li yaşlarında cilveli olanlar çok tehlikeli 30da hepsi cilveli zaten
Fark etmez sefilen kadın hep cilvelidir bence
20 yaştakiker heyecanlı 30 lu yaştakiler tecrübeli ve cilveli oluyor
Kadın 39 la 40 arası ondan sonra biter zaten
Yaşlı olup tutkusunu yitirmeyenlere hayranım.
İçinde olan her yaşta öyle nerden biliyorsun diye sormayın ksksksksksk
Olur djd
Bende çoğunluğa katılıp 30 yaş üzeri diyeceğim. Cilve denilen şey 20 li yaşlarda biraz çocukça kalabilir çünkü
Bence 20 li yaşlar daha toy zamanlar ama 30 lu yaşlar olgun kendinden emin seksi zamanlar oluyor bir kadın olarak böyle söyleyebilirim
Benim olmadığım kesin onu biliyorum 😂
Olsun can ben de değilim ddjja
Hee ben çocuksuyum🐈
Tuğçe sen Amasyalı mısın
Etrafımdaki kadınlar pert olmuş gibi iyisini de kapmışlar cilve de göremiyorum. Bekar kaldım
30 yaş üstü kadınlar bence 😄
cilve değil de 20 li yaşlardakı kadınlar (21-25) gerçekten hiç olgun davranmıyorlar yaşının gerektişi gibi davransalar çok daha hoş gözükecekler farkında değiller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?