Ananı avradını miyavını satıyım içeri cırcır böceği girmiş delircem. Ayağa kalkıyorum susuyor, yatıyorum ötüyor. Çenesinin bağını hoplipdeğimin hayvanı ya. Nasıl bulunur bu geh böcü böcü diye seslensem gelir mi?
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Genellikle uyuyacağım zaman her türlü ses beni rahatsız eder. en çok da çocuk sesleri düğün sesleri iş makinası yani yol çalışması sesi. ya da tadilat falan.
Ağız şapırdatma, hışır hışır eden yiyecek paketi sesi, konuşurken ağizdan çıkan gereksiz sesler, sevmediğim insanlar geldiğinde kapıya vurma sesi, bağırarak konuşan kişilerin sesi uzar gider. Ne kadar sevgi dolu insanım. Teşekkürler
O kadar çok şeyden nefret ediyorum ki yaz yaz bitmeyecek üşeniyorum. Kısaca anlatim; insanların bağırarak konuşmasından çıkan gürültü, alarm sesleri, inşaat sesleri, birbiriyle kavga eden çiftlerin sesleri, elektrik gidince etrafta çalışan o jeneratör sesleri, karga sesi, böyle plastik 2 şeyi sürtünce çıkan o gıcırma sesi, yemek yerken şapırdatma sesi, öksürük sesi özellikle de (öldürürüm) vs bir ton şey daha var...
Tabağı çatalla sürtünme çıkan ses tebeşirin tahtada çıkardığı ses bir şey sürtûlürken özellikle demir şeyler böyle yüksek tiz bir ses çıkıyor o zaman dişlerim kulaklarım bir tuhaf oluyor yazarken bile kötü oluyorum.
Gecenin bir yarısı surilerin afganların falan sokakta mal mal bağıra bağıra konuşmasına falan deliriyorum balkondan küfredesim geliyor da babamdan korkuyorum 😂
Harbi çok sıkıntı bak şu an mesela ötüyor ama net şekilde kordinat nerde bilmiyorum bulamıyorum her yerden ötüyor gibi. Kediler yatıyor anasını satayım umurlarında değil 😃😃
Bazen kedi olmak istersin nsns TV den yüksek ses açar ya da duur Youtube den cırcır sesi aç, arkadaşları sansın ekrana yapışsın avel gibi ksks yapıştır terliği sonra
İlk defa başıma geldi. Hani görüntüsü nasıl bilmiyorum bile. Ama çıkardığı ses o kadar sinir edici ki. Bir ara evi ateşe vermeyi diledim ama baktım tonton kedilerim uyuyor vazgeçtm 😂😂😂
Aman sakin, ateşte yanmaz, suda batmaz bi hayvan kendisi😂 ben her akşam maruz kaldigim icin alistim, evcil hayvanima donustuler kendileri jsbdjs www.google.com/search