Mırıldanma sesi sadece kedilerde güzel duruyor fakat insanlar da bazen konuşurken mırıldanıyor aşırı sinir oluyorum. Kahkaha sesine çok sinir olurum, bir insan halk içinde biraz dikkat etmeli böyle şeylere bu bir görgü kuralıdır. Şapırtdatma sesine ben de herkes gibi sinir oluyorum hatta sadece ağız açıkken değil, kapalıyken de bu ees yanlış çiğnemeden dolayı çıkabiliyor.
Son olarak da birinin sevimli ve samimi görünmek amacıyla kullandığı kelimeleri uzatmasına sinir oluyorum, çok cırtlak bir ses çıkıyor bazen ve farkında bile değiller.
Bunların en başında cak cak çiğnenen sakız sesi ve yemek yerken çıkan ağız şapırtısı gözlerimi falan seyirtiyor benim, o denli tahammül edemediğim sesler arasındadır. Bunlar dışında sevmediğim insanların sesi falan djdjf Yo yooğ bu kadardı.
Su sesi insanların hoşuna gitse de birçok restorandaki yapay şelaledeki su sesi beni sinir eder. Ayrıca kamyon sesi, cırtlak kadın sesi ve meşhur ve yaşlı birkaç siyasetçinin sesine sinir oluyorum.
Sesli yemek yiyenlere (ağız şapurtatma) bir salise bile katlanamam, o kadar sinirim bozuluyor ki fazla maruz kalsam karındeşen jack olabilirim o an. O yüzden hemen uzaklaşıyorum
Ağız şapırdatarak sakız çiğnenmesi, çığlık atarak ağlayan 5 yaşındaki çocuk sesi, gece sokaktan "izabeeel seninle mezara ben" diye geçen Tofaş sesi, sabahın köründe başlayan tadilat ve kavga sesi