Selam KS ahalisi! Nasıl düşündüğü ve neyi niçin yaptığı pek belli olmayan, çözülmesi zor insanlarla vakit geçirmeyi sever misiniz?

Selam KS ahalisi! Nasıl düşündüğü ve neyi niçin yaptığı pek belli olmayan, çözülmesi zor insanlarla vakit geçirmeyi sever misiniz?

Çözülmesi zor olan o kişi ile ilgili ön yargılı davranmam ve çok sabırlıyımdır. Ama her şey bir yere kadar. Bunun için sürekli çaba göstermem çünkü bir adım gelmeyene iki adım gitmek aptallık olur. Kendi haline bırakırım. Uğraşmaya değecek biri ise zaten bu kadarına gerek kalmadan ondan da biraz çaba görürüz.
Bunu istemeden de olsa bazen yapıyorum. Tamamen iyi dinleyici olmamdan kaynaklı bir durum. Meslek etkisindende üstüme yapışmış bir özellik. Aslında laftan anlamayana hiç vakit ayırıp dinlememek gerek. Boşa zaman kaybı.
Bir nevi mesleki deformasyon.. 😃
Evet:)
Teşekkürler:)
Güzel cevaptı.. Rica ederim.. 😇
🍀🙏🏻🙏🏻
Hiç işim olmaz. Bir derdi sıkıntısı varsa anlatırsa yardımcı olmaya çalışırım onun dışında irdelemem yaptığım yardımı da beğenmeyip kafasının dikine giderse de ışık hızıyla uzaklaşırım.
Kendime tahammül edemiyorum 🥺
Ama yukardaki yazdıklarım yaşla alakalı değil.
Ben anlatıyorum anlatıyorum hıı doğrusun diolar sonradan da yine bildiklerini okuyorlar.
En iyisi bu 🤷♀️
İnanırım
👍👏 güzel sözmüş 👏👏
En sevdiğim aktivitem. Bulmaca gibi insanlar merak uyandırıyor.
Hayır, kişiyi benimsiyorum.
Cevap
8Cevap
Hayır ben uğraşmam bile. insan kendini anlatırsa anlatsın. kimseyi anlamakla zaman ve enerji harcamıyorum artık hayatımda..
Özel olarak ilgimi çekmez gizem sevmiyorum
Hiç mi sevmezsin? İlk defa gizem sevmiyorum diyen birine rastladım, ilginç..
Direkt olan insanları seviyorum şeffaf samimi içten
Senin nicki ne zaman görsem Bülbülü Öldürmek kitabı aklıma geliyor.. 😅😂
Yorar ya. O yüzden uzak durmak daha sağlıklı
Eskiden olsa evet derdim ama neyi neden yaptığını sorgulamak artık çok yorucu geliyor. Zaten ömür kısa, bir de onun gizemli hâlleriyle mi uğraşacağım dedektif miyim ben Allah aşkına ya
Cözülmezsi zor bi insan nasil olur bilemedim... beni yoran insanlarla olmak istemem yani duruma göre
O insan buna değicek mi? Zor insanlar zaten jsjsmsbs
Bir süre ilgi çekiyor ama uzun vadede yorucu geliyor. Net insanlar daha iyidir her zaman..
Farklı mizaclar dikkatimi çekiyor. Yorulsamda seviyorum
Onu bir süre çözmeye ve anlamaya çalışırım ama hala çözemiyorsam, ondan uzaklaşırım.
Denklemleri bu yüzden seviyorum. Severim
hayır
boşa geçen zaman
Çabalamam. Net olsun. Neden kendimi paralayım ki
Vakit harcamayı sevmem
Sevdiğim insan ise evet
O benim yaaa
Uzun uzun birşeyler yazdım, sonra vazgeçtim. Zor değilim aslında ben konuşmadan etmeden beni anlasınlar istiyorum. Belki kendimi ifade temekte biraz zorlanıyorum. Belki huyum bu, belkide yaşanmışlıklar. Konuşmayı pek sevmiyorum. Ama ben buyum napim🤷🏼♀️
Boşverin🙂
Vaktim değerlidir
Sevmem
Sevmem. İğrenirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?