Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır beni rahatsız ediyor
Bir defa bakarsın hangi anlaşılır
İki olsun olabilir
Üç yine tamam
Ama yani bazen aşırı aşırı derece bakışlar
Yanındakini dürtüp bak diye başını kaldırmalar
Gerçekten insan rahatsız oluyor
Herşeyi geçtim peçete üzerine numara yazıp masaya bırakmak nedir buda yeni usül sanırım
Valla artık ben utanır oldum onlar adına.
Erkek olarak kadınların aşırı bakış ve sözlü tacizlerinden yolduk gerçekten.
Ben böyle rahatsız oluyorsam
Kadınlar erkeklerin bakışlarından hareketlerinden ne kadar rahatsız oluyordur Allah bilir
Vallahi Allah yardımcısı olsun kadınların
Bazen cok masumane gulucukleri gorunce hosuma gider. Ama kadinlar bu konuda cok profesyonel. baktiklari erkeklerin kendilerini farketmelerini istemediklerinde bunu hissetmeniz mumkun degildir. Bunu gosteren genc kizlar oluyor. O da cok cocukca hos birsey. gulup gecerim.
Birçok kadın ve erkeğin zıvanadan çıktığını ve ahlaksızlığı tercih ettiğini düşünürsek, ahlaksızlık içeren bakışlardan rahatsız olurum. Yoksa edeplice beğenmesi elbette ki beni mutlu eder. Ta ki hayatımda birisi oluncaya kadar...
Rica ederim
Hayır. Birinin dikkatini çektiysem, bana bakıyorsa ilgileniyorsa rahatsız olurum. Özel olarak dikkatimi çeken biri değilse inanılmaz rahatsız olurum.
Cevap
43Cevap
Gönül kapım şu an kapalı. Anahtar da tek kişi de var. Ellerin gülü bizi ilgilendirmiyor bundan sebeb 😅
Bu defa mantığını tatile gönderme he mi 😄
Akıla yatmayınca kalp çırpınsa neye yarar. 🙃. Bakalım. Hayırlısı olsun her şeyin.
Mümkün ise kimse bakmasın :) bende bakmam. Otobüste en sessiz yere geçerim :) kimsede hoşlanmaz diye düşünüyorum
Anket sonuçlarına bakarsak ; erkeklerin çoğu hoşlanıyor, kadınlar hoşlanmıyor.
Şimdi bakış var, bakış var. Göze yasak olmaz derler ama bakışlardan büyük kavgaların çıktığı da görülmüştür.
Genel olarak bakılmaktan hoşlanırım.
Bakıştan bakışa değişir ama yiyecek gibi bakıyorsa hoşlanmam masumane bir bakışsa hoşuma gidebilir belki çok dikkat etmiyorum ama bakar mı bakmaz mı diye
Bazı bakışlar masumanedir bazıları tacize girer.. masumanelere can kurban da taciz vari bakışlara tahammülüm yok
Sadece istediğim kişi yoksa görünmez olmak iyidir
İçimden ‘ ne bakıyor lan bu mal ‘ falan der atara kalkarım
Yok ya rahatsız oluyorum, açık da bi yerim mi var acaba diyorum
Eskiden di o camdan cama bakışmalar:) simdi oho kimi nerde görüp bakacaksın:)
Beğenilmek guzel bir duygudur. Kötü niyet olmamasi durumunda.
Öküze tren gibi bakıyorlarsa sinir olurum ama normal masum bi şekilde bakıyorsa rahatsız olmam
Öküze tren gibi bakıyorsa durum vahim tabi.
Taciz etmesinler yeter 😃
Gitmez aksine korkutur.
Sen o korku hikayelerinden, filmlerinden korkma 1.50 kızdan kork😄
Filofobinin ne olduğunu siz nereden anlayacaksınız.
Aşk korkusuymuş. Bende de var bu o zaman 🤦♀️
Boru değil bu fobi. Karşı cinsten korkmanın nesi yanlış yani.🫣
Sen çok belli ediyorsun ama😄
Belli edeyim ki olur ya beğenir falan beni, uzak dursun diye.
Ters psikoloji diye bir şey var. Daha çok kendine çekersin.
O psikolojiyi icat edenin ben.🤦
Kızlar neden hep hayır demiş 😃
Demek ki bakılması hoşlarına gitmiyormuş.
Bıkmışlar artık demek ki diyecem ama bana gene de inandırıcı gelmedi 😃
Bu soruyu bir tartışma üzerine sordum. Kadınların bedeni üzerine bir erkekle yaptığım tartışma. Gerçekten insan çok rahatsız oluyor o dik dik bakışlardan. Bunu düşünemiyor çoğu erkek. Götüş alanından çıkana kadar o bakışlara maruz kalıyorsun. Rahatsız etme ihtimalini düşünüp farkedilince bakışlarını çekmesi gerekir oysa..
Ama inan 1 hafta size hiç bakmasak kafayı yersiniz 😃 niye kimse bana bakmıyor ben cirkinmiyim diye triplere girersiniz
Ben yemem şahsen. Bakmazlarsa daha iyi, huzurlu ve güvende hissederim. Yalnız yaşıyorum. Acaba peşime takılır mı, başıma bişey gelir mi korkusu yaşamam..
Keşke deneyebilsek, şöyle 1 hafta bütün erkekler kadinlari görmezden gelse ghostlasak yani baya 😃
Nerde sizde o irade..
Böyle burada bile saçma sapan sorularınıza 10 larca erkek yorum yazmasa , mesaj kutularınıza hiç mesaj gelmese , ne kadar giyinip süslenseniz de hiç dikkat çekip ilgi görmeseniz keşke 😃
Dmyi kapalı kullanıyorum. Oldukça sade giyiniyorum. Asla süs, makyaj yapmıyorum günlük yaşantımda. Yürüyüşüme dikkat ediyorum, topuklu giymiyorum. Ses yapıp dikkat çekmesin diye. Ama sorularıma gelen cevaplar önemli benim için. Çünkü düşüncelerim ve duygularımla dikkat çekmeyi tercih ederim.
Ama DM yi açınca karşı cinsten onlarca mesaj geleceğini biliyorsun bu bile ego yapar yani, onu demek istiyorum 😃
Hayır ego tatmini olmuyor. Çok seviyesiz bi üslupla yazdıkları için erkeklerden nefret ettiriyorlar.
Empati kuruyorum ve hiç inandırıcı gelmiyor 😃
Aç bir pembeli profil dene gör. Empati kurmana yardımcı olacaktır..
Denedim biliyorum zaten 😂 ama işte hemcins olunca pek bisey anlamıyorum karşı cinsten öyle ilgi görmek isterdim
Aa Harun sen misin 🤣🤣
İstediğin kadar dalga gec valla çok yardımcı oluyorlar , gerçekten yardıma ihtiyacım olduğu zaman ordan yazıyorum doluşuyorlar valla hemen baya da yardım ediyorlar hayret gerçekten 😃
Ahaha tamam kolay gelsin sana 🤣
Sen dedin aç dene diye 😃
Oyumuzu verdik takdir milletin
😄
gitmez diyen var mıdır?
Tabiki nie gitmesinki?:)
Kişiden kişiye değişir
Beğendiğim biriyse evet.
Öküz gibi bakmazlarsa evet
Öküz gibi bakmazlarsa evet
Sapık gibi değilse evet 😄
Kimin hoşuna gitmez ki...
Beni rahatsız ediyor hele ki sevmediğin biriyse
Yalan değil siz de melek değilsiniz ona göre çamur at izi kalsın empati kur
Hayır taciz bence ne bakiyon diyorum görünce
Artık hiç bir şey gitmiyor
Ayır hoşuma gitmez 🦄🦄
Tren gibi hissettirmezlerse evet hoşuma gidebilir.
Beğenilmek her insanın hoşuna gider.
Evet hoşuma gider
Gitmez, herkes işine baksın.
Gitmez bakmasınlar sinir oluyirum
Kimin baktığına bağlı 😊
Taciz boyutunda değilse gider tabi 😂
Kimin hoşuna gitmez ki :)
Gitmemesi için bir sebeb yok
Bilmem sana sorayım mı aşko 💅 XJDJDHSNAKAAK
Döverim seni çocuk
Ama sen çok gerginsin kız, bak yüzün kırış kırış olacak bu genç yaşında, bir daha yapma böyle tamam mı kızım Kdjsjshshshdkdsjj
Engel bayy
Tüh :d
Dur kendimi yerlere atim JZJXJXJJDJS
Hayır yani ne yaptım şimdi beeen, sırf bir kaşarın arkadaşısın ve savunacaksin diye mii yoksa o kaşarla aynısın ve yazdıklarım koyuyor diye mi JZJSSNSNSNSN
Oğlum ben seni akıllı bişey zannederdim. Engellicek olsam engel yazmam. İroni o. Ayrıca o ağzını topla ki dağıtmak zorunda kalmayayım 👊
Walla o kadar çok engel yedim kiii, hepsi de önce haber veriyordu ki herhalde kendimi krize sokmayayım, yerden yere atmayayım diye 🥹 sende öyle yaptın sandimm 🥹 hüğhüğhüğ
Neyse geçti üzüntüm, 1 saniye falan sürdü az çok Jxjxzjznzznznzns
Hayır şimdi hadi gel güzelce konuşalım keenks bak ben iletişim adamıyım, öyle çocuk gibi diretmeye gerek yoook.
Neden gıcıksın şimdi bana? Ve o arkadaşının tamamen yaptıklarını biliyor musun? Biliyorsan anlat. Çünkü aracı olsun diye getirdiği ortak arkadaşımıza bile gerçekleri anlatmamıştı. Kıza ben anlatınca kızı savunmaktan vazgeçmişti ne desem boş diyip durmuştu.
Eveett mikrofon sizde küçük hanım, ya da teyzem artık yaşın kaçsa MXKXXKXMZZM
Arkadaşım değil. İkinizle de samimiyetim yok. Sana gıcık oldum doğru. Daha önce de bu tarz yorumlarını gördüğüm için. Aranızda geçenler beni bağlamaz. O mu haklı, sen mi benim umrumda değil. Daha önce bişeyler hissettiğin kıza kaşar demek adamlık değil. sadece bunu söylemek istedim. Adam olan o mevzuyu orada kapatır kendi işine bakar. Bilmem anlatabildim mi? Bir sorunun hazımsızlığın varsa onunla yüzleşirsin. Arkasından havlayıp durmazsın teyzem.. Sjjsghşigfdsfml
Umarım erkek arkadaşın, o büyük aşktan ayrıldıktan 1 hafta sonra başka bir flörtle vakit geçirip, ondan da ayrılıp, daha sonrasında yazan eski sevgilisine dönüp onunla da yapamayip, geri sana dönüp, 2 gün boyunca yalanlarını anlatıp, kandırmaya çalışıp, "ben seni seviyorum" diyip aklın ve duygularını zkip atar. Vee daha sonrasında zktiri yiyince de 3-4 gün sonra eski sevgilisine geri döner MXXJXJZJSJSJSSS
Biz buna kaşarlık diyoruz. Demeye de devam edeceğim. Erkekler yapsa afiş edersiniz her tarafa. Sevgiyi aşkı zktim öldü. Adam gibi sevdik karşılığı bu.
Fikrin zerre zkimde değil. Hayır profiline de girip bak, geçen yazmıştı sosyal medyasiyla alakalı, sonra girip baktım.
Öyle bir masum profili çizmiş ki, erkekler şöyle erkekler böyle diye.
Beni de az çok tanıyor olsaydın. Karakterimi bilirdin. Bana bunları söylettirebiliyorsa bu kaşar, bunun nedenini sorardın.
Yaptıysa bu onun sorunu. Neden hala kin güdüyorsun? 5 çocukla ortada kalmış gibi.
Sana laf anlatmakla ugrasamayacagim. Aynen bu onun sorunu. Aynısını yaşaman dileğiyle keenks. Bays engel OXZKXVZJZHZB
İşine gelmedi tabi. Çok normal.
Haklısın.
Gitmez diyen varsa yalancıdır
Ne alakası var? Herkes fiziğiyle ön planda olmak istemeyebilir.
Fizik ne alaka be bakış diye sordun davranış dedin 😂
Neresine bakıyor beynine mi😂
Kimin gitmez mi😃
Ki*
yakisikli oglanlar bakabilir
Bence cevap belli 😂😂 gitmeyen yoktur 🤔
Baktığı yere bağlı
Fazla belirgin olmadığı sürece...
Karşı cins olması hoşuma gider.
Gitmez
Gider.
Evet gider