Öncelikle deli değil ciddi zamanlarda ciddileşiyor ben de deli sanmiştım o yüzden söyleyeyim dedim bu gün evinin bahçesinde küçük bir kutunun içine girerek ölmeyi beklemiş ve kutuyu öyle bağlamış kı açamamış ben evine gelince buldum çıkardım bana dedi ki kutular intihr için iyi bir yöntem değil sırtım ağrıyor bir kaç gün önce de restorandaydik gözünü tavandan çekmiyordu bir anda dedi ki ne kadar güzel tavan ben anlayamadım sonra tam asılmalık ipte çok yakışır ve ilk tanıştığımız gün derede buldum dereye girerek ölmeye çalışmıştı ben onu dereden çıkardım ve tanıştık garip tuhaf biri fakat eğlenceli de yine de sürekli ölmeyi denemesi ve inthar etmenin yollarıyla ilgili kitapları ciddi ciddi alıp okuması aynı zamanda denemesi üzgün mü bu diye sordurtuyor kendime ama eğleniyor gibi de gözüküyor.. bir bilinmez
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence uzak durman lazım...
senin kafan güzel galiba sapıklarla takılıyorsun senide öldürürse ya da ölen birini izleyim falan derse görürsün ebenin örekesini...
Sapık falan değil açıkcası şu inthar işi boş verilirse işinde gayet iyi ve örnek alınması gerek fakat böyle bir cümle var bilmem duydunuz mu zeki olan insanlar tuhaf olur diye birini öldürmeye çalışmıyor sadece bir yazar fakat aşırı zeki bir yazar
tikimin yazarı mı :D bırak Allah aşkına manyak manyak insanlarla başına iş açacaksın.
"Beni deli sanıp benden uzaklaşmaman garip ben doğuştan yazarım o zaman neden ailem beni anlamadı bilmiyorum sürekli bir şeyler karaladığımı gören babam bir daha yazmamaq izin vermedi defter kalem hepsine attı bitti anca ders için kullana bilirdim ve o zaman da gözetim altındaydım hep aklım roman fikirleriyle doluydu şöyle bir şey yazsam nasıl olurdu diye fakat yazamıyordum ben de yazdiğim her cümleyi ezberlemeye başladım o kadar çok yazmak istiyordum ki kelimeler kiyafetsiz kalır ezberlemekle kitap yazmak mümkuünatsız bir şeydi.. tabii ki pek başaramadım lakin şu an bana kalem kağıt verseniz kitabımı yaza bilirim bazı betimlemeleri kötü hatırlasam da ve kalemim elimden alındığı günden beri yıllar geçti aynaya baktığımda gözlerimin içine baktığımda bir şey hissedemiyordum sanki iki boş cukura bakiyordum psikolojik bir sorun dediler ama saçma çünki ben buydum artik sevdiğim bir şeyle ilgilenemedim ve gittikce insanlığımı yitiriyordum deniz belki ben kitaplarımı cikaramayacagim fakat sorun değil artım kitap yazmaya mecalimde yok kalemim elimden alındığı anda ben gercekten ölmuştum zaten sindi ayakta duruyor olmanın pek bir manası yok ben ölmek istemiyordum fakat öldürdüler beni ruhum rahatlasin diye gitmek istiyorum bu dünyadan ya da daha oncesinde... ailenin çocuğu geçen inthr etmeye çalıştı demelerini saglayarak ailemi utandirmaya ve onlarında biraz olsun benim kadar acı çekmeleri için çalışıyorum çünki onlar beni değil diğer insanların ben yazar olduğumda ne dusumecegine daha çok önem verdiler"
Abi gitmeyi kafasına koymuş 😎
Ama gidemiyor çok garip adam baştan aşağı garip zeki insanlar böyle mi olur genelde tuhaf tuhaf kişilikler
Gider o yakın da pek kalıcı durmuyor
Zeki olsa kendini öldürmeye teşebbüs etmez
Belki de zeki olduğu için ölmek istiyordur bir bilinmez gerçekten zeki insanlar çok tuhaf şu yaşıma kadar bir çok insan gözlemledim aralarında biri çok zeki bir yabancı dedektiftir ve trene binmeyi bilmediği için arkadaşından yardım alıyordu bende arkalarından oturmuş konuşmalarını dinliyordum merakliyim bu konulara ve bu adamdan anladığım kadarıyla (pek bir şey anlayamadım..) kendini suçluyor her kötü bir şey olunca o kötü bir şeye kendisi sebep olmuyor fakat başkası sebep olsa bile kendini suçluyor brazen çok ciddi ve duygusal konulara değiniyor fakat hemen başka bir absürt hareket yapıyor birisi kötü bir şey deyince işte şimdi benim hayatıma benziyor diyor sözde insan dünyasında her şey geçip gidici diyor
Gözümle görmeden yorum yapamam :)
Hayırlısı diyelim umarım ölmeyi başaramaz
Haklısın muhtemel deli diyorlar ama gözünle gorunce ne deli ne aptal olduğunu anlıyorsun yoksa nasil tüm insanlar etrafına toplaşıp arkadaş olurdu ki
Bilemeyiz artık öyküsünü :)
sende fazla ilgili duruyorsun
Uzaklaş olurken seni de alir
İşte tuhaf olan bu ölemiyor ya da ciddili ölmeyi denemiyor sadece inthr yöntemlerini deniyor gibi._.
Mal mı ne
Ben de anlamadım çözemiyorum da belki yazar diye ölümü daha iyi betimlemek istiyo diye deniyor diyorum ama yine de çözemiyorum bu adamı