Kişilik & Karakter Çok pis zıtlaşma/inat gitme huyum var, nasıl normalleşirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya bir insanı çok sevdiğim halde zıtlaşıyorum. Her işi yokuşa sürüyorum. Karşımdaki insan o yokuşu çıksın istiyorum. Ne alaka. Çok pis zıtlaşma/inat gitme huyum var, nasıl normalleşirim? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kendin olarak. zorlamayarak. 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sorun sende degil.Seni kuzu yapmaya caliyorlar. 0 0 Yorumla
LiarProphet Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Seven böyle sevsin boş ver 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dayanamıyorlar ki.😄 Yorumla LiarProphet 1 yıl Dayanamayan hakkını kaybeder, sana erkek mi yok? boş ver Yorumla
İsmiolmayanbirbey Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl hangi burçsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Koç burcuyum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendin olarak. zorlamayarak.
Bir gün birinden zılgıtı yiyince :D
Sorun sende degil.
Seni kuzu yapmaya caliyorlar.
Seven böyle sevsin boş ver
Dayanamıyorlar ki.😄
Dayanamayan hakkını kaybeder, sana erkek mi yok? boş ver
Bi s.. m olmaz senden
Kendinş zorlayarak tedavi edebilrsin...