Yaşınızın ne olduğu hiç farketmez, insan her yaşta kendisine yeni bir yol belirleyebilir..

Yaşınızın ne olduğu hiç farketmez, insan her yaşta kendisine yeni bir yol belirleyebilir..

İpotekli bir karar verdim tüm hayatımı tepe taklak etti. Bundan sonra nasıl bir hayatım olur bilmiyorum. Bu kadar güvensizlikle yeni bir karar da zor gibi duruyor. Şimdi hissettiğim kalp ağrılarımın evet böyle kötü bir dönem geçirdim ama geçti diyeceğim günlere dönüşmesini bekliyorum.
Evet ben hayatta ki yoluma yıllar önce karar verdim tabi ki de.. hala da o yolumda emin adımlarımla ilerliyorum vaz geçmeden. 🌸
Cevap
9Cevap
Sözü senet sayılan bir yatırım danışmanı olma yolunda ilerliyorum
şu an yoldayim. ama rota oluşmadı ya
Çoktaaan. Kararlar alındı.
Evet tabiki karar verdim.. Vermek zorundayım çünkü benim sorumluluklarım var onların geleceği için yapmam her şey net olmalı..
Çoktan çizdim yolumu, bakalım hayat neler gösterecek
Ben gittiğim yoldan gitmeye devam edicem ayrıca kadere inanıyorum. Allah alnıma hangi yolu yazdıysa kalbimi o yöne doğru çevirir zaten
Evet.. Son 5-6 yıldır da ona gore yaşıyorum :))
Verdim bir şey olmassa 5 yıllık bir kalkınma planım var
Yolunu belirleyebilmek için bir yerden haber bekliyorum ondan sonra birşeylerini değerlendireceğim.
Her zamanki gibi kararlıyım, hedeflerimin peşinde gücüm ve imkân nispetinde ilerliyorum.
Verdim, uğruna da uğraşıyorum şu an 😌
Evet o yoldayım ama engeller de var
gelisine gidiyorum yolum yok
Evet ve yolum çok güzel..
Evet geçte olsa karar verdim benim için hayat 40 tan sonra yeniden başladı 😊
Evet kararım belli.
Sürekli düşünme aşamasındayım
Eğlendiğimiz gün yolun sonu b... cikti
Kafam harbi güzel olmuş evlendigimiz yazacagimiza eğlendiğimiz yazmisiz
Karar verdik Tabii boka battık öyle devam ediyoruz
Henüz değil korkuyorum güvenmiyorum
Yolumu galiba kaybettim