Kendisi dövüş kulübüne gidiyor bugün bi kızla maç yaptı kız onu bu hale getirdi durmadan bana laf söylüyor yok karışmadın yok söyle yok böyle gönlünü nasıl alırım haklımı sizce?

Kendisi dövüş kulübüne gidiyor bugün bi kızla maç yaptı kız onu bu hale getirdi durmadan bana laf söylüyor yok karışmadın yok söyle yok böyle gönlünü nasıl alırım haklımı sizce?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nasıl karışacaksın müsabaka gibi bir şey değil mi antrenamn kavgasiysa izlemen hoş olmamış tabi bir süre sonra müdahale etmeliydin
Yok ya bildiğin müsabaka yani bende baya üzüldüm açıkcası ama hakem falan bile var nasıl müdahele edecek maçtan sonra baya canı acıyodu ama fotoğraftan belli oluyor
Bu fotoğraf gerçek mi? MMA pis spor gitmesin ona.
Gerçek niye gerçek olmasın
Bu şekilde temsili foto buldun sandım
Temsili yazıyor bir de bir de kız ayakla kızın elini kilitlemiş olmalı ama orada kilitlenen şey ayak
Yok kardeşim benim kardeşim erkek istersen daha detaylıda atarım belli olmuyo mu zaten alttaki kişinin erkek olduğu bacaklarından bile belli
Üstteki kız kızla erkek mi müsabaka yaptı yaptırmazlar ki öyle müsabaka foto çekinen yer de müsabaka salonu
Yo kızla erkek müsabakaları var bir sürü bunda bir sorun yokki gir internetten bile bak nesi saçma
Ben hiç görmedim branş nedir MMA mı
Judo
Knk gir internetten bak judoda erkekler çok kapışıyor ve bir sürü kızlara yenilen erkekler var nasıl bilmiyon bunu tabiki yaptırırlar yaptırmazlar ne demek
Yuh aq kadınlardan da dayak yiyorsa ölsün.
Kız baya iyi ama kadın deyip geçme dövüş sporunun adı judo o sporda kadınlar erkeklerden iyi resmen gir internetten bak😅😅
Kardesin dövüşü bıraksın.
Haksız
Gönlünü nasıl alırım? bayada ezilmiş kızın altında yavrucak😀😀😀
Haklı
Niye
Çok kötü bir durum gerçekten uzun sürer barismaniz
Nasıl gönlünü alabilirim gerçekten üzüldüm ama müsabaka sonuçta bi şey yapamazdım bayada ezilmiş garibim sınırlı küs bana
Yav kızdan nasıl dayak yedi
Knk kız diye geçme kız bu dövüş işlerini biliyodu baya yatırmayı şunu bunu ayağını koyup pozisyonuna bile bak nasıl kitlemiş nasıl kurtulacak ordan
Aynı kızla bi daha müsabakaya çıkarırlarmi
Bilmiyorum çıkmaz herhalde zaten ayağa kalktığında çok sınırlıydı kıza baya yumruklu salacaktır hakem kadın falan yattı üzerine 1 kaç kadın bide ben zor zapdettik
Yav madem zor zaptettiniz kızdan nasıl dayak yedi o zaman
Knk zor zapdettiniz ne alaka çocuk baya sınırliydi bizde tuttuk knk kız dövüşmeyi bilen kız işi bilen kız zor zapdettik derken tuttuk falan yani dövüşlen bu birmi
Yani kızı nasıl dovemedi güçlüyse
Kaç kişi tuttunuz
Sen gel dövemessin valla deli gibi dövüşüyodu😅😅😅 yumruk yumruğa girseler dide kardeşim kaybederdi büyük ihtimal
Ben döverim knk
3 kişi felan knk kızlar hiç güçlü olamazmı bi tek erkekler mi güçlü baksana kız zaten kalıplı bi kıza benziyo
Farketmez
Knk gir bak internetten de sporun adı judo bu judo sporunda kızlar erkeklerden daha bile yetenekli gir bak bir sürü kızlara yenilen erkekler var yani kızlar bu sporda iyi kız deyip geçme
Biliyorum
Iki yumruk sadece
Knk bu sporda yumruk atma yokki sen sokak kavgasına çevirdin😅😅😅 güreşe benzer bi spor bu güreş gibi
Ya o sporu biliyom ama dışarda ise yaramaz
Boksa yolla kardesini
Knk dışarda yaramazda kardeşimlen kız sokak kavgası yapmadıki ona göre konuş sende sokak farklı bura farklı ne alaka burada yumruk atmaya kalksan direk diskalifiye olursun herif nasıl atsın
Ya yine gurestede erkek güçlü
Kesin kız kardeşinden büyüktür
Bilmiyorum olabilir ama genel olarak yaşıtları kapıştırıyolar gerçi büyük gibi durmuyodu