Gercekten ciddi bir sekilde soruyorum
Terapiye giden biraz sohbet edebilecegin pek iyi degilim ama lütfen dalga gecmeyin kaldiramicam
Terapiye giden biraz sohbet edebilecegin pek iyi degilim ama lütfen dalga gecmeyin kaldiramicam
İlaç desteği yoksa terapi işi boş iş. Çok şükür depresyonda değilim. Ama zor bir süreç. Bu tarz durumlarda psikologtansa psikiyatra gidilmesini doğru buluyorum.
Cevap
13Cevap
Daha önce gittim, dinledi 6 ay boyunca o kadar ileri gittim ki yalan söylediğimi bile anlatabiliyordum. Dinledi sadece
15 yıldır int. düşüncesiyle yaşıyorum. Koskoca 15 yıl. Son zamanlarda iyice bunalmış, çıkmazda hissediyorum kendimi. Aslında histe değil, çıkmazdayım yani
İnanır mısın tam dedem rahmetlinin av tüfeğine fişek doldurup namluyu yüzüme doğrultup tetiğe basacaktım depresyondayım ama gerçekten katlanamayacağım kadar ağır.
Depresyondayım şu şeyler bir geçsin vericem
Son haftalarda her şey üst üste geldi sanırım bende depresyondayım
Harun abi değilsen olabilir tabi
O kim
Depresyondanisin sende
ağır bi depresyondayım intihar düşünüyorum
Konusalim mi
olur
Senmi benmi
Anlamadim
Ama depresyonda olan biriyle
Neyse tamam
Ben varım
Ben değilim
Konuşabiliriz.
Bsey olmas geçer iki güne
Var.
İnan aynı durumdayız konuşmaya çok ihtiyacım var
Yardımcı olurum
Kim değil ki
Lütfen basitlestirmeyin
Ciddi diyorum senin derdin benim derdimin yaninda ne ki
Al sana en sevmedigim laf daha yani ne diyim ben midem bulaniyor bu cümleden
Şırnak Silopi'de sağ ayakta mayın şarap ediyordu ayağıma turniki yaparken 2 tane de kurşun isabet aldım isabete alınca kan kaybından bilincim gitmiş tam bir yıldır psikiyatrik tedavi görüyorum yanımda iki tane arkadaş şehit verdim daha sayayım mı
Allah yardimcin olsun elbet de yinede sen bunlari yasadin diye kimseyi kücümseyemezsin
Asla küçümseyici konuşmadım
Herkesin derdi var manasında kim değil ki dedim
Konustun
Peki sen öyle diyorsan öyle
ben varım ve terapiye de gidiyorum
Nasil gidiyor terapi
ne konuştuğumuza göre değişiyor.. travmaları konuşmak kolay değildir... ama herşeyden önemlisi terapistine güvenmelisin
Konusalim mi
peki
Ben varım
Ben istersen yardımcı olabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?