Kişilik & Karakter Sizin lanetiniz ne söyleyelim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 123 Yapay Zekaya Sor Konuklu Soru serimizin bu soruda ki konuğumuz :Tatlılar tatlısı, Vampir Prensesi @lanetlivisneliilips 🎉🎉🎉Tom RiddlHadi eğlence zamanı 🎈🎉🎉🎉 Güncellemeler1 yıl Süper soru 💣 süpermişsiniz haberimiz olsun🎈 Sizin lanetiniz ne söyleyelim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Olur söyleyin bakalım benim lanetim neymiş? 0 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sert mizaç Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl @lanetlivisneliilips olabilir Yorumla Soran 1 yıl Boğa burcu inadı 😕🎈🌷🌹hoş geldin Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Evet inadım fenaaa🤣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Olur de bakalım 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kızlar soruyor😄 Yorumla u Barış_LonelyForever 1 yıl Severiz :D Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Söyle bakalım ne çıkacak kör bahtımıza. 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Beşiktaş 🦅🦅🦅 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl Yok ya bu sene lanet olmaz inşallah. O kadar transfer yaptık 😂Şampiyon olalım. Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl olaylara fazla müdahale etmek😹 Yorumla Soran 1 yıl İnşallah Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl @lanetlivisneliilips bak bu doğru. Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ben biliyorum yaaaa Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl @lanetlivisneliilips ne geldiyse ondan başıma geldi ya Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Aman neyse boş ver Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Olur söyleyin bakalım.. 😄 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Anaç Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Ay deme öyle ya.. Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Zarif olmak Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl @lanetlivisneliilips kesinlikle öyle ne geliyorsa başıma ondan geliyor.. Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Bencede Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 997 cevap paylaştı. Evet bana da söyle 🙂💎 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Zekanız Yorumla Renalzey 1 yıl Bu iyi bir lanet mi 😕 Yorumla Soran 1 yıl Çok zeki olmak mı 🤔 Yorumla Renalzey 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Çok kişinin özeneceği ama sahip olana çok mutluluk vermeyen bir şey bence ….Ölümsüz hayat gibi Yorumla Renalzey 1 yıl Anladım Yorumla Soran 1 yıl Anlamasanız şaşırırdım zekisiniz 😄 Yorumla Renalzey 1 yıl Teşekkürler efenim ☺️💎 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler bizden Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çabuk söyleyin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Eğlence Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı. Ne acaba merak ettim 🤔 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Muhabbet Yorumla BilgiMeraklısıbirkız 1 yıl Doğru 💫 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Negatiflik Yorumla BilgiMeraklısıbirkız 1 yıl @lanetlivisneliilips ayyhh bu da doğruu baya mücadelemiz var kendisiyle Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Tabi 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Senin yok 😂 Yorumla Bilmiyom_ya 1 yıl Neden ya jsjsj Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sabırsızlık Yorumla Bilmiyom_ya 1 yıl Bak böyle bir huyum var işte Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl 😌. Yorumla Soran 1 yıl @lanetlivisneliilips ben de sevimlilik diyeyim Yorumla Bilmiyom_ya 1 yıl @AlmanPrens sağol 🌸 Yorumla Soran 1 yıl Siz sağolun hanfendi Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Buyrun, söyleyin. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Utangaçlık Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Tatlı dil Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Söyleyin 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Açıksözlülük Yorumla Soran 1 yıl Karşı tarafı Deneme Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Ne denemesi ya Yorumla
düşşperisi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Biliyorum ama yine de söyle 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Bilmek Yorumla düşşperisi 1 yıl Neyi mesela Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl aciksozlu olmak Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şöyle bakalım merak ettim 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Gizli özgüvenli Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Dik basli Yorumla ladycurio 1 yıl @AlmanPrens Teskkurler 🙏 Yorumla ladycurio 1 yıl @lanetlivisneliilips Var evet : ) Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Olur:D 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Çalışkan Yorumla Biscolatagirl 1 yıl Bazen lanet bazen olumlu thanks😎✌🏻 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Umursamaz Yorumla Biscolatagirl 1 yıl @lanetlivisneliilips yok valla umursar tarafım biraz daha fazla.😄😄Umursamaz olmak lanetim olabilir dikkat etmek şart thanks💚🌸 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Tüh tutmadııığğ kejdjd Yorumla Biscolatagirl 1 yıl @lanetlivisneliilips Canın sağolsun isterdim ama umursamaz kalabilmeyi fazlaca🌼🤣 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl olur oda olur sjxjnssk benim tahminlerim simdi tutmasa bile sonra tutar shshf Yorumla Biscolatagirl 1 yıl @lanetlivisneliilips 🩷🦋🍫✌🏻 Yorumla Soran 1 yıl @lanetlivisneliilips yanlış tahmin işte zorlama 😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Hayır sen sus almanprenss😹 @biscolatagirl 💖 Yorumla Biscolatagirl 1 yıl @almanprens maksat eğlence belki ileride olacağım umursamaz hayat bilinmezlikler👍🏻 Yorumla Soran 1 yıl Sustum gfjjfgkgk Ben kazandım ama 😎 Yorumla Biscolatagirl 1 yıl @almanprens🥳🥳 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur, söyleyin tabii. 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Samimi Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Trip Yorumla Papatiam 1 yıl Şimdi hangisi doğru oluyor? Ona göre yorum yapayım. 😅 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yanii sence sana göre kiminki doğru ejjejdjd Yorumla Papatiam 1 yıl İkiside 🥺Peki şu lanetleri bozmanın bir yolu yok mu? Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Valla bulursak bende uygulayacağım ama skjxje Yorumla Papatiam 1 yıl 😂😂 Yorumla
Fikretin_İsyanı Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Dert bitmiyor Fikretin_İsyanı 1 yıl En büyük lanetim. Başka insanların belki de hiç farkına idrakine varmayıp cehaletiyle mutlu olup hayata tutunduğu gerçeklere ben 25 yaşında ulaştım ve bunu kaldıramadım. Fikretin_İsyanı 1 yıl En büyük lanetim zekamdır
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olur tabii 2 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl utanmamazlık Yorumla Soran 1 yıl Sakinlik Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Söyleyin 2 8 Yorumla Soran 1 yıl Naiflik Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sert mizaç Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl @lanetlivisneliilips olabilir😅 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Başıma bela olacağını biliyordum bunun😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Nsjsjsjs yanii öyle bir vibe aldım ama iyi manada😹 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl @lanetlivisneliilips iyiliğine söylerim ama sert gibi gelir karşıdakine😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Nejsjejeje sert mizaç 1-0 önde başlatır😹 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl @lanetlivisneliilips 😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Çiçek laneti 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Çiçeklere aşıksın Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Doğru Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Söyle bea. 2 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Biraaaz özsaygı eksikliği var gibi🤗 Yorumla Soran 1 yıl İyi niyet Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tabi, buyrun 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sessizlik Yorumla Yaban00 1 yıl Dogru Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur söyleyin 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Duygusallık Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Hımm belki Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Olur 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Fransız kalmak snnsj Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Yaaa ne güzel olurdu sllskdkdd Yorumla Soran 1 yıl Ksksks Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok ki 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yokluk Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kız arkadaşlar Yorumla Qassanovaa 1 yıl Oha nerden anladin Yorumla Soran 1 yıl Ben anlarım sjsjsj Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Söyleyin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Kahkaha Yorumla
Birrperiii Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl E hadi bakalım madem 😇 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kibarlık Yorumla Birrperiii 1 yıl Ahh evet.. işte bu 😇 Yorumla
εsιмкαℓвιмү Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Olur söyle 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Neşe Yorumla εsιмкαℓвιмү 1 yıl neşeli olmak lanet değildir Yorumla Soran 1 yıl burada lanet espirili yani güzel şeyleri de düşünürek sorduk Yorumla εsιмкαℓвιмү 1 yıl hm insanların gördüğün özelliği söyleyip lanet diye ironi yapıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Lanet güzel bir kavram olmazdı maksat eğlenceli bit kavramsal döngüye işaret etmek gibi gibi düşündük 😄 Yorumla εsιмкαℓвιмү 1 yıl iyi abazaların kralı Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. tabi buyrun 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Özgürlük Yorumla
ben_melodi Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Olur söyleyin lütfen 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hız Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Olur söyleyin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İdealist Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Söyleyinizz 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İyi yüreğiniz Yorumla bayannc 1 yıl Lanet olsun o kadar belli ediyorum ki dhcjf Yorumla Soran 1 yıl Evet 😊 ksksj Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyleyin 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ümitsizlik Yorumla gulsuberenkolsuz 1 yıl Maalesef Yorumla
trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Dedikodu Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yalan Yorumla
byserserikalp Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Kendimdir herhalde bide sen söyle.. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Düşünmek Yorumla byserserikalp 1 yıl Evet Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Olur olur yeriz 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Aşırı iştah Yorumla Soran 1 yıl Kötü alışkanlıklar snsjs Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur söyleyin 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Hayvan sevgisi Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Umursamazlık Yorumla ßlueოoon 1 yıl Umursuyorum. Keşke umursamaz olsam Yorumla Soran 1 yıl Hmmm boş ver herkes umursamaz olduBöyle olmanız belki de daha iyidir Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Tüh tutmadııığğ Yorumla ßlueოoon 1 yıl Belki de🥲 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Söylee 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Umursamazlık Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Kültür Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Olur söyleyin 1 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sabırsızlık Yorumla Soran 1 yıl Beşiktaşk elbette 🦅🦅🦅🦅 Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl ahahah ikisi de doğru :D ama ikincisi lanet değil ya AŞK <3 Yorumla Soran 1 yıl aynısı işte sksjsj ♥️🦅 Yorumla
Mantıksızxd Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 64% 1 yıl Söyle bakalım 1 8 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Güvensizlik Yorumla Soran 1 yıl Sinir Yorumla Mantıksızxd 1 yıl Oha güvensizlik evet Yorumla Mantıksızxd 1 yıl Sinirli birisi değilim aslında Yorumla Soran 1 yıl Farkettim naziksiniz 🎈 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Kız ben hep bilirim @almanprens bilemediiin hahah Yorumla Soran 1 yıl @lanetlivisneliilips bir puan da sen kazan istedim sksjsk Yorumla Mantıksızxd 1 yıl @almanprens :) Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Doğmak 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Karamsarlık Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Eksi bakış açısı Yorumla
Nazendee10 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olur 1 2 Yorumla Soran 1 yıl ön yargı Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl özgürlüğe düşkünlük Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Heeee 1 5 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl insanları dalgaya alma Yorumla Soran 1 yıl Gizli hüzün Yorumla Lütfetmedinizefenim 1 yıl @lanetlivisneliilips dalgaci değilim Bee Yorumla Lütfetmedinizefenim 1 yıl Prens haklı Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Tamam Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 839 cevap paylaştı. Söyle tatlim 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Sensin o 😏Pozitif ve cana yakın Yorumla ladymelo 1 yıl Thank you aksim Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Susmamak😹 Yorumla ladymelo 1 yıl @lanetlivisneliilips evet 😂 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olur merak ettim 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sohbet insanı Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Merakli Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olur🙄 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Dominant havalı Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Asi Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Lanetlenmediğim kalmıştı 🙄 lanetlendim tam oldu 😃bu arada üçüde doğru Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl kskkdjhshd Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tabi 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Dedigim dedik olmak Yorumla s LastGuest 1 yıl @lanetlivisneliilips 😃 Yorumla Soran 1 yıl Gözlem Yorumla
Asiadam209 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Söyle 1 7 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Kibir Yorumla Soran 1 yıl Soğukkanlılık Yorumla Asiadam209 1 yıl Ben en egosuz adamlardan biriyim Yorumla Asiadam209 1 yıl Ve sogukkanlı değilim Yorumla Soran 1 yıl Sıfır çektik resmen dkskskAsi desek garantiydi dksksk Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Tüh be ejejdjej Yorumla Asiadam209 1 yıl Doğru hırçınDeli dolu duygusalRomantikÇabuk sinirlenen sonra öfkesi çabuk geçenTürkçü bir galatasaray taraftarıyım Yorumla
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Olur söyleyin 😄🐈 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kedi aşkı Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Acik sözlülük Yorumla tugce082000 1 yıl Kedilere aşığım evet 🥰😍Teşekkürler ikinizide Yorumla
Klasbey3596 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Rahatlık Yorumla Klasbey3596 1 yıl @lanetlivisneliilips öyle evet Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşlar Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyleyin bakalım😂😂 1 17 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Faşist? Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl İtalyanım diye mi?😂Lanetlivisne ben faşistmiyim Allah aşkına🤦♂️😂😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Ne faşistliğimi gördün kız😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl İtalyan mısın seeen djdjshx Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Bilmem öyle Vibe aldım Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Gidip geliyorum normalde orada yaşıyorum evet İtalyan sayılırım sanırım😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Allah seni ya üzüldüm bak ben ne yaptım faşist olucak tüh😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Faşistlik o kadar kötü değil Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Biliyorum be seni sıkıştırıyorum😂😂 Yorumla Soran 1 yıl gurme ksssjj Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Ama abicim bak yinede iyi düşün tamam ben Mussolini’yi severim ama faşistmiyim bilmiyorum deli vişne 😂😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Alman prensi haklı adam biliyor ya bu işiGurmeyi evet 😂😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Aa deli mi ne münasebet sadece kanım hızlı kaynar sjdjje Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Belli abicim ama biz anlaştık faşist gurme oldum🤷♂️😂😂 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Uydu ama ha iyi bu beğendim😂😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Jdjdjejd Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl 😂 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olur 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl cok konuşmak kekdkd Yorumla Soran 1 yıl Gizli sempatiklik Yorumla mine13 1 yıl @lanetlivisneliilips Hayır çok konuşmam aslında :D Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. bunu da soyle bari 1 8 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl cok bilmislik diyeceğim bebek ekdjjd Yorumla Soran 1 yıl Gözlerinin güzel olup güzel bakman ama görememen Yorumla yarenimsii 1 yıl cok bilmis degilim ama bence meraklilik olabilirdi askim 😂 Yorumla yarenimsii 1 yıl prens sen bugun bir seyler diyosun ama anlamiyorum 😂 Yorumla Soran 1 yıl Demiyorum 🙃 kırılma diyorum Yorumla yarenimsii 1 yıl kirilmadim ya sakaydi oo Yorumla Soran 1 yıl Şakacıyı da ekledim Ozaman snsjsj Yorumla yarenimsii 1 yıl oluur 😄 Yorumla
Yorgunprenses_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl söyle 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Telaşlı Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl dert full paket sende😹 Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl @lanetlivisneliilips Telaşlı evet. Ama o kadar derdim yok ya ama iyi tahmin 😉 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı. Söyleyin 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Gamerlık Yorumla BirisiOlurKendisi 1 yıl O kadar değil 😅 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sakinlik Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hemen söyleyin 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Gizemlilik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla helal olsun doğru bildin 😁🎁🙏 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Hediye kutusunun içinde ne var acaba 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🏆🏅🛩 bunlar var ama uçak kullanmasını biliyomusunuz acaba? yalnız kaliteli uçaktır ha kıymetini bilin 😁 Yorumla Soran 1 yıl Oooo teşekkürler 😂Uçak Kullanmayı maalesef bilmiyorum … pilot değilim … ama uçmayı uçurmayı biliyorum desem çok mu iddialı olur 😎 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim. Belki birgün öğrenirsiniz kullanmasını diye... Size hatıram olsun. Yorumla Soran 1 yıl Hmmmm gizemli hakaretler dnsnd Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Okur 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Okumak Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Küfür Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl oluuur 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Konuları Tartan Yorumla Soran 1 yıl Konuları çok tartmak Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl zekan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tesekkürler 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Olur söyleyin bakalım benim lanetim neymiş?
Sert mizaç
@lanetlivisneliilips olabilir
Boğa burcu inadı 😕🎈🌷🌹
hoş geldin
Evet inadım fenaaa🤣
Olur de bakalım
Kızlar soruyor😄
Severiz :D
Söyle bakalım ne çıkacak kör bahtımıza.
Beşiktaş 🦅🦅🦅
Yok ya bu sene lanet olmaz inşallah. O kadar transfer yaptık 😂
Şampiyon olalım.
olaylara fazla müdahale etmek😹
İnşallah
@lanetlivisneliilips bak bu doğru.
Ben biliyorum yaaaa
@lanetlivisneliilips ne geldiyse ondan başıma geldi ya
Aman neyse boş ver
Olur söyleyin bakalım.. 😄
Anaç
Ay deme öyle ya..
Zarif olmak
@lanetlivisneliilips kesinlikle öyle ne geliyorsa başıma ondan geliyor..
Bencede
Evet bana da söyle 🙂💎
Zekanız
Bu iyi bir lanet mi 😕
Çok zeki olmak mı 🤔
Evet
Çok kişinin özeneceği ama sahip olana çok mutluluk vermeyen bir şey bence ….
Ölümsüz hayat gibi
Anladım
Anlamasanız şaşırırdım zekisiniz 😄
Teşekkürler efenim ☺️💎
Teşekkürler bizden
Çabuk söyleyin
Eğlence
Ne acaba merak ettim 🤔
Muhabbet
Doğru 💫
Negatiflik
@lanetlivisneliilips ayyhh bu da doğruu baya mücadelemiz var kendisiyle
Tabi
Senin yok 😂
Neden ya jsjsj
Sabırsızlık
Bak böyle bir huyum var işte
😌.
@lanetlivisneliilips ben de sevimlilik diyeyim
@AlmanPrens sağol 🌸
Siz sağolun hanfendi
Buyrun, söyleyin.
Utangaçlık
Tatlı dil
Söyleyin
Açıksözlülük
Karşı tarafı Deneme
Ne denemesi ya
Biliyorum ama yine de söyle
Bilmek
Neyi mesela
aciksozlu olmak
Şöyle bakalım merak ettim
Gizli özgüvenli
Dik basli
@AlmanPrens Teskkurler 🙏
@lanetlivisneliilips Var evet : )
Olur:D
Çalışkan
Bazen lanet bazen olumlu thanks😎✌🏻
Umursamaz
@lanetlivisneliilips yok valla umursar tarafım biraz daha fazla.😄😄Umursamaz olmak lanetim olabilir dikkat etmek şart thanks💚🌸
Tüh tutmadııığğ kejdjd
@lanetlivisneliilips Canın sağolsun isterdim ama umursamaz kalabilmeyi fazlaca🌼🤣
olur oda olur sjxjnssk benim tahminlerim simdi tutmasa bile sonra tutar shshf
@lanetlivisneliilips 🩷🦋🍫✌🏻
@lanetlivisneliilips yanlış tahmin işte zorlama 😂
Hayır sen sus almanprenss😹 @biscolatagirl 💖
@almanprens maksat eğlence belki ileride olacağım umursamaz hayat bilinmezlikler👍🏻
Sustum gfjjfgkgk Ben kazandım ama 😎
@almanprens🥳🥳
Olur, söyleyin tabii.
Samimi
Trip
Şimdi hangisi doğru oluyor? Ona göre yorum yapayım. 😅
Yanii sence sana göre kiminki doğru ejjejdjd
İkiside 🥺
Peki şu lanetleri bozmanın bir yolu yok mu?
Valla bulursak bende uygulayacağım ama skjxje
😂😂
Söyle bakalım.
Dert bitmiyor
En büyük lanetim. Başka insanların belki de hiç farkına idrakine varmayıp cehaletiyle mutlu olup hayata tutunduğu gerçeklere ben 25 yaşında ulaştım ve bunu kaldıramadım.
En büyük lanetim zekamdır
Hemen
Olur tabii
utanmamazlık
Sakinlik
Söyleyin
Naiflik
Sert mizaç
@lanetlivisneliilips olabilir😅
Başıma bela olacağını biliyordum bunun😂
Nsjsjsjs yanii öyle bir vibe aldım ama iyi manada😹
@lanetlivisneliilips iyiliğine söylerim ama sert gibi gelir karşıdakine😂
Nejsjejeje sert mizaç 1-0 önde başlatır😹
@lanetlivisneliilips 😂
Çiçek laneti
Çiçeklere aşıksın
Doğru
Söyle bea.
Biraaaz özsaygı eksikliği var gibi🤗
İyi niyet
Tabi, buyrun
Sessizlik
Dogru
Olur söyleyin
Duygusallık
Hımm belki
Olur
Fransız kalmak snnsj
Yaaa ne güzel olurdu sllskdkdd
Ksksks
Yok ki
Yokluk
Olur
Kız arkadaşlar
Oha nerden anladin
Ben anlarım sjsjsj
Söyleyin
Keyf
Söyleyin
Kahkaha
E hadi bakalım madem 😇
Kibarlık
Ahh evet..
işte bu 😇
Olur söyle
Neşe
neşeli olmak lanet değildir
burada lanet espirili yani güzel şeyleri de düşünürek sorduk
hm insanların gördüğün özelliği söyleyip lanet diye ironi yapıyorsun
Lanet güzel bir kavram olmazdı maksat eğlenceli bit kavramsal döngüye işaret etmek gibi gibi düşündük 😄
iyi abazaların kralı
tabi buyrun
Özgürlük
Olur söyleyin lütfen
Hız
Olur söyleyin
İdealist
Söyleyinizz
İyi yüreğiniz
Lanet olsun o kadar belli ediyorum ki dhcjf
Evet 😊 ksksj
Söyleyin
Ümitsizlik
Maalesef
Evet
Dedikodu
Yalan
Kendimdir herhalde bide sen söyle..
Düşünmek
Evet
Olur olur yeriz
Aşırı iştah
Kötü alışkanlıklar snsjs
Olur söyleyin
Hayvan sevgisi
Umursamazlık
Umursuyorum. Keşke umursamaz olsam
Hmmm boş ver herkes umursamaz oldu
Böyle olmanız belki de daha iyidir
Tüh tutmadııığğ
Belki de🥲
Söylee
Umursamazlık
Kültür
Olur söyleyin
Sabırsızlık
Beşiktaşk elbette 🦅🦅🦅🦅
ahahah ikisi de doğru :D ama ikincisi lanet değil ya AŞK <3
aynısı işte sksjsj ♥️🦅
Söyle bakalım
Güvensizlik
Sinir
Oha güvensizlik evet
Sinirli birisi değilim aslında
Farkettim naziksiniz 🎈
Kız ben hep bilirim @almanprens bilemediiin hahah
@lanetlivisneliilips bir puan da sen kazan istedim sksjsk
@almanprens :)
Doğmak
Karamsarlık
Eksi bakış açısı
Olur
ön yargı
özgürlüğe düşkünlük
Heeee
insanları dalgaya alma
Gizli hüzün
@lanetlivisneliilips dalgaci değilim Bee
Prens haklı
Tamam
Söyle tatlim
Sensin o 😏
Pozitif ve cana yakın
Thank you aksim
Susmamak😹
@lanetlivisneliilips evet 😂
Olur merak ettim
Sohbet insanı
Merakli
Olur🙄
Dominant havalı
Asi
Lanetlenmediğim kalmıştı 🙄 lanetlendim tam oldu 😃bu arada üçüde doğru
kskkdjhshd
Tabi
Dedigim dedik olmak
@lanetlivisneliilips 😃
Gözlem
Söyle
Kibir
Soğukkanlılık
Ben en egosuz adamlardan biriyim
Ve sogukkanlı değilim
Sıfır çektik resmen dksksk
Asi desek garantiydi dksksk
Tüh be ejejdjej
Doğru hırçın
Deli dolu duygusal
Romantik
Çabuk sinirlenen sonra öfkesi çabuk geçen
Türkçü bir galatasaray taraftarıyım
Olur söyleyin 😄🐈
Kedi aşkı
Acik sözlülük
Kedilere aşığım evet 🥰😍
Teşekkürler ikinizide
Söyle bakalım
Rahatlık
@lanetlivisneliilips öyle evet
Arkadaşlar
Söyleyin bakalım😂😂
Faşist?
İtalyanım diye mi?😂
Lanetlivisne ben faşistmiyim Allah aşkına🤦♂️😂😂
Ne faşistliğimi gördün kız😂
İtalyan mısın seeen djdjshx
Bilmem öyle Vibe aldım
Gidip geliyorum normalde orada yaşıyorum evet İtalyan sayılırım sanırım😂
Allah seni ya üzüldüm bak ben ne yaptım faşist olucak tüh😂
Faşistlik o kadar kötü değil
Biliyorum be seni sıkıştırıyorum😂😂
gurme ksssjj
Ama abicim bak yinede iyi düşün tamam ben Mussolini’yi severim ama faşistmiyim bilmiyorum deli vişne 😂😂
Alman prensi haklı adam biliyor ya bu işi
Gurmeyi evet 😂😂
Aa deli mi ne münasebet sadece kanım hızlı kaynar sjdjje
Belli abicim ama biz anlaştık faşist gurme oldum🤷♂️😂😂
Uydu ama ha iyi bu beğendim😂😂
Jdjdjejd
😂
Olur
cok konuşmak kekdkd
Gizli sempatiklik
@lanetlivisneliilips Hayır çok konuşmam aslında :D
bunu da soyle bari
cok bilmislik diyeceğim bebek ekdjjd
Gözlerinin güzel olup güzel bakman ama görememen
cok bilmis degilim ama bence meraklilik olabilirdi askim 😂
prens sen bugun bir seyler diyosun ama anlamiyorum 😂
Demiyorum 🙃 kırılma diyorum
kirilmadim ya sakaydi oo
Şakacıyı da ekledim Ozaman snsjsj
oluur 😄
söyle
Telaşlı
dert full paket sende😹
@lanetlivisneliilips Telaşlı evet. Ama o kadar derdim yok ya ama iyi tahmin 😉
Söyleyin
Gamerlık
O kadar değil 😅
Sakinlik
Hemen söyleyin
Gizemlilik
Valla helal olsun doğru bildin 😁🎁🙏
Teşekkür ederim Hediye kutusunun içinde ne var acaba 😊
🏆🏅🛩 bunlar var ama uçak kullanmasını biliyomusunuz acaba? yalnız kaliteli uçaktır ha kıymetini bilin 😁
Oooo teşekkürler 😂
Uçak Kullanmayı maalesef bilmiyorum … pilot değilim … ama uçmayı uçurmayı biliyorum desem çok mu iddialı olur 😎
Rica ederim. Belki birgün öğrenirsiniz kullanmasını diye... Size hatıram olsun.
Hmmmm gizemli hakaretler dnsnd
Okur
Okumak
Küfür
oluuur
Konuları Tartan
Konuları çok tartmak
zekan
tesekkürler 😄
Hayır.