Güncellemeler
+1 yıl
Basılmadığı sürece zararsızım😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuyruğuma basanın ayağını kırmak istiyorum normal miyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Anladığım kadarıyla üstüne çok gelinmiş, daralmışsın.
Bak bi ferahlıktie efendime söyleyim fincanın yarısını kadar kaplamış balıktır birşeyler var mı ne fal baktirasim geldi ve ama bize hep anakonda s. kan s. kana
Ne demek istediğini anlamadım?
Ben de boş ver canım sikkinken ölümüne saçmaladım
Peki, sadece fikrimi söylemiştim; eğer yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa söyleyebilirsin. ( Bu arada beni sakın yanlış anlama, benim bu sitede bulunmamın sebebi birçok erkeğin olduğu gibi kız düşürmeye çalışmak falan değil; sadece cevabını merak edip hiçbir yerde bulamadığım soruları sormak, fikir danışmak vb. nedenlerden dolayı buradayım.
Hicbir yerde cevabıni bulamayacagin soruların cevabını bende bulcagini sana dusunduren şeyi acayip merak ettim
Sana herhangi bir soru sormadım ki 😁
Oğlum sen baştan kaybetmişsin evlenme cehennem olur sana
Beni yanlış anladın, ama neyse.
Zira bir kadına annem ön koltuğa oturacak diyebilmek kafana sıkmanla eşdeğer
Daha dün tanıdığım bir kadını, beni 9 ay boyunca karnında taşımış olan anneme tercih edecek olsam zaten hiç beklemeden bizzat kendi kafama sıkarım. 😊
Ayrıca biz aşiretiz ve bizim kültürümüzde annenin de bulunduğu bir yerde, eşini ön koltuğa oturtup anneni arka koltuğa oturtmak çok ayıp sayılır.
burada tercih yaptığın falan yok ön koltukta eşi oturması gerekir doğrusu budur. Bununla değer falan ölçülmez ki annenin böyle bir durumda empati kurması gerekir eşinin annesinin de olacağı bir arabada ön koltuğa eşinin annesi otursa eminim o da kötü hisseder
Ama bizde durum öyle değil. 😊
Sırf bu gibi nedenlerden dolayı çocuğuna küsmüş olan akrabalarımız var.
O araba senin ve eşinin binen 3. Kişi her kim olursa olsun anne bile olsa misafirdir arkada oturmalidir. Anlayışlı biriyse eğer zaten önde oturmak istemez. Anlayış önemli şey.
Evlilik bütün ölmek tir
Olmaktır pardon 😂
Bizde öyle bir düşünce yok. Erkeğin annesi, " Bu araba onların arabası, ben burada 3. kişiyim ve o yüzden ön koltukta oturmak benim değil, gelinimin hakkıdır " diye düşünmez; " Bu araba benim oğlumun arabası ve ben yaşça gelinimden daha büyüğüm. O yüzden ön koltukta oturmak gelinimin hakkı değil, benim hakkım " diye düşünür. 😁
Gelin de saygı gereği, ön koltukta oturma önceliğini kaynanasına verir ve bence de saygı bakımından güzel bir davranış.
Buz gibi geri kafalisiniz güle güle kullanininiz
Göndermeyecektim ben bunu pardon
Peki, dediğiniz gibi olsun. 😂
Bu arada teşekkür ederiz. 😂
Vallahi göndermeyecektim yanlışlikla bastım kirdiysam afedersin
Estağfirullah, ne demek?
Benim adıma sorun yok, ama genelleme yapıp aile büyüklerime de laf dokundurmana biraz alındım.
😂çok manidar oldu bu konuyla direkt
Anlamadım?
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorsun yani
Mutluluk sarhoşu olsun dokunmuyorsa umrum olmaz
Kuyruğunu sakla yanlislikla basarim bak😂
Bilerek basmadigin sürece no problem
Olması gereken diye yorumladim
Şımarık
Yapma ya çok umrunda oldun şu an.
Keyfimin
Ayağımı mı kıracaksın
Haklı olabilirsiniz