Kişilik & Karakter Tükenmişlik sendromuna giriyormusunuz bazen? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Uzun uzun anlatmayı gerçekten sevmiyorum gözlerimden anlasınlar beni yaa öyle bitik ben Tükenmişlik sendromuna giriyormusunuz bazen? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. girmiyorum artık aynaya bakıyorum beni üzenler için üzülmeye değmez en değerli benim, zaten en büyük aptallığım herkesi kendim gibi görmekti, yok artık herkesi hiç gibi göreceğim artık en değerli benim 1 1 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Bunu bende çok diyorum kendime ama öyle bir durumlara maruz kalıyorum ki bianda içinde buluyorum kendimi Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Ben hiç çıkmıyorum diyebilirim.. :) 0 0 Yorumla
alparslannnnnnnn Takip Et Xper 2 Yaş: 43 1 yıl Aynen ve çok kötü bir durum fakat bu yaşlarda oluyor böyle şeyler 0 0 Yorumla