Kişilik & Karakter İleride yapmak istediğin bir şey var mı? kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Kimsesiz çocuklara yardım etmek Güncellemeler1 yıl UMARIM HERKES HAYALLERINI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜR 🌸 İleride yapmak istediğin bir şey var mı? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. evet çok şey var maalesef. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Çok şey var Allah nasip ederse gadası 0 0 Yorumla
modestmannn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağ elin verdiğini sol el görmemeli ama ben yardım ediyorum ve hayalim olan bi sürü şey ve iyilik var imkanım oldukça yapmaya çalışıyorum @kıvırcıkk777 0 0 Yorumla
birtuhafhikaye Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Umarım bu dediğini yapabileceğin günler yaşarsın, çok isterim. 0 2 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl İnşallah teşekkür ederim önce para iş sonra bu Yorumla birtuhafhikaye 1 yıl Niyetin güzel, su akar yatağını bulur.. Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 793 cevap paylaştı. Zor ama halada yapıyordum imkanım daya çok olsa daha da fazlasını yapıcam. Çıplak gördüğüm her dağa taşa fidan dikmek 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Var ama paylaşmak istemiyorum. Sonra olmuyor üzülüyorum. 0 0 Yorumla
Rahatsızetmeyiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Evlendikten sonra eşimle hayatımda ilk defa gece kulubüne gitmek istiyorum sabaha kadar eğlenmek 0 0 Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 568 cevap paylaştı. Küçük şeyler şimdilik ama çok şey var bütçem yettiğince 0 0 Yorumla
Anadolulucahil06 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Zengin olursam mahalleye lüks arabayla girip en yüksek tepeden aşağıya Euro saçmak 0 0 Yorumla
Cemseba Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Neden ileride bunu şimdi de yapabilirsin. 0 4 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Az daha zengin olayım Yorumla Cemseba 1 yıl Gönlün zengin olsun Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Elimden gelen pek bir şey yok şu an sadece paylasim yaparak destek olmaya çalışıyorum Yorumla Cemseba 1 yıl 👏🏻 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Barınak açmak. yat almak. golf kulubü kurmak. 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yurt dışında ayak basmak yeter artık beee. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Dışarı çıkmak isterdim 0 0 Yorumla
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı. O kadar cok ki 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok şey var 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Dünyayı gezmek. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
evet çok şey var maalesef.
Çok şey var Allah nasip ederse gadası
Sağ elin verdiğini sol el görmemeli ama ben yardım ediyorum ve hayalim olan bi sürü şey ve iyilik var imkanım oldukça yapmaya çalışıyorum @kıvırcıkk777
Umarım bu dediğini yapabileceğin günler yaşarsın, çok isterim.
İnşallah teşekkür ederim önce para iş sonra bu
Niyetin güzel, su akar yatağını bulur..
Zor ama halada yapıyordum imkanım daya çok olsa daha da fazlasını yapıcam. Çıplak gördüğüm her dağa taşa fidan dikmek
Var ama paylaşmak istemiyorum. Sonra olmuyor üzülüyorum.
Evlendikten sonra eşimle hayatımda ilk defa gece kulubüne gitmek istiyorum sabaha kadar eğlenmek
Küçük şeyler şimdilik ama çok şey var bütçem yettiğince
Zengin olursam mahalleye lüks arabayla girip en yüksek tepeden aşağıya Euro saçmak
Neden ileride bunu şimdi de yapabilirsin.
Az daha zengin olayım
Gönlün zengin olsun
Elimden gelen pek bir şey yok şu an sadece paylasim yaparak destek olmaya çalışıyorum
👏🏻
Aklımda olan bir şey, her zaman
Dünyayı gezmek isyiyorum.
Okuyan çocuklara yardım
Barınak açmak. yat almak. golf kulubü kurmak.
Geride yapmak istediğimiz var
Yurt dışında ayak basmak yeter artık beee.
Dışarı çıkmak isterdim
Durumu iyi olmayan ailelere yardım etmek.
Hepsinden önce Annemle umre ziyareti
O kadar cok ki
Bir çok hayra vesile olmak
Çok şey var
Liste baya kabarık😏
Var.
Var bir hayalimiz...
Hayır yok
Yok.
Dünyayı gezmek.