Herkes, farklı farklı başarılar peşinde koşar; hepsinin tek bir gayesi var, mutlu olmak.
Senin mutluluğun hangi başarıda gizli?

Herkes, farklı farklı başarılar peşinde koşar; hepsinin tek bir gayesi var, mutlu olmak.
Senin mutluluğun hangi başarıda gizli?
Başarmak istediğim tek bir şey var. 😊
1 kızım var herkesin malumu, onun ayakları üzerinde duran, özgüvenli, başarılı, kendi kararlarını alabilecek, savunduğu doğrular karşısında dim dik durabilecek bir birey olmasını istiyorum.
Bunun temelini şimdiden atıyorum, umarım kendini seven, kendine saygı duyan, bir birey yetiştirmeyi başarabilirim. 🙏
İnşAllah en güzel şekilde olur. ✨
İnşallah 😊🥰
Benim mutluluğum gittiğim yolda başarmak istediğim hayallerimde gizli yolum biraz yokuş olabilir ama inanıyorum ki ben istersem yapamayacağım hiç bir şey yok. İstekli olmak için ilk öncelik seveceğim yapmaktan keyif aldığım beni yerimden kaldıran bir seçeneğim olmalı ki var çok şükür. Çünkü seveceğim bir işi yaparsam ki bu benim için iş değil hayat öğretmen olmayı benim gibi hayalleri olan çocuklara rehberlik yapayı çok istiyorum dilerim bu en yakın zamanda olur..🙏
Planlı olursanız çalışmaya zaman ayırırsınız çünkü başarılı insanlar çalışmak için zaman ayıranlar ve çalışmanın bedelini başırı ile alanlardır.
Korkularımı yenmek ve hayalimdeki yaşamı yaşamak. Örneğin seyahat etmek kariyerimde uzman olduktan sonra emekli olduğumda dünyayı gezip doğa fotoğrafları çekmek ve yeni kültürleri keşfetmek ve sanatla iç içe yaşamak.
Sosyal sorumluluk projelerinde güzel başarılara imza atabilmek ve 4 güzel yüreğin bir araya geldği topluma kazandırmak için olacak projede insanların umudu olabilmek ve niceleri 😊
Cevap
9Cevap
Hedeflerimin hepsini başarmak isterim.
Aşkı bulmak var
Hedefim beklentim başarmak istediğim bişey yok. Dümdüz - bomboş yaşayıp ölüp gidicem
Böyle olmaz
Bana göre oluyor
Hedeflerim var, buraya yazmıcam sen biliyorsun 😅
Biliyorum 👌🏻😐
Ne olursa olsun her zaman empati kurabilmek ve iyi biri olarak kalmak. Bunlar sayılır mı?
Evet sayılır ✨
Sevgili bulmak, evlenmek, mutlu olmak ve en büyük hayalim karayoluyla Türkiye ve Avrupa turlarına çıkmak...
Ölmeden ardımda bir şeyler bırakabilmek. Dünyaya bir nebze olsun yardımım dokunsun isterim ki yaşanmım boşa gitmesin.
Yaşamım*
Kendi laboratuvarımı açmak, tilkiyi sahiplenip konuşmayı öğretmek ve daha nicesi
Tek bir insanın dahi olsa hayatına dokunabilmek istiyorum
Bu yil bi Sinavim var Allahin izniyle basaririm
Çok şey vsr. Aslında bi tanesi olsa hepsi olucak. Uğraşıyorum da bakalım hayallerimi prk anlatmam
Allahın izniyle çok istediğim bir meslek var başarabilirsem benim için en büyük şey o olur.
Dünyadan iyi bir insan olarak gitmek istiyorum
Yapmak istediğim şeyleri anlatınca olmuyor bende kalsın
Allahın huzuruna mahçup gitmemek
En önemlisi
Var üç beş bir şey biliyorsun.
Olacak inşAllah ✨
Üniversiteyi bitirip işime başlamak.
Bir gün zuhur etmek olacak dik bir şekilde
Yaptığım işin en iyisi olmak.
Başarmak istedigim bir şey yok be yengeç 🤔
Size bir şey sormak istiyorum
Abuk bir şey değilse buyur
Koleksiyonu istediğin gibi fullemek mesela 🤔
@iyilikyap_pitbull özele davet etmek kural ihlali
Koleksiyon hobi ya hedefim yok o konuda yengeç. Özele geçmem ki la ben 😂
@Abdurrahman0t Birkaç aradığım üye var onları soracaktım
@iyilikyap_pitbull üyelerin nicklerini
www.kizlarsoruyor.com/uye/iyilikyap_pitbull kendi nickinizi silin, onlarınkini yazın bulursunuz.
Muhtar da ilan edildik hadi bakalım. Kendimi hiç bu kadar işssiz hissetmemiştim 😂
😂😂😂
Bu sitede gencoyun135 ve lapadula nickinde 2 üye vardı onları tanıyor musunuz diye soracaktım kaç zamandır gözükmüyorlar
@iyilikyap_pitbull O dediğin üyeleri tanıyorum. Lapadula 2 sene önce hesabını kapatıp siteyi bıraktı, genco ise ölmüş olabilir deprem olduğundan beri yok.
Genconun hesabı duruyor ama kendisi yok deprem olduğundan beri dediğin gibi, memletine falan gittiyse belki orada yakalanıp ölmüş olabilir ama umarım bir şey olmamıştır.
Iyi birisi olarak ölmek
Aşkı bulmak
Zengin koca bulmak
Mutlu olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?