Erkek kanka ile ilk buluşma?

Selam, rezilliklerimle geldim :D gerçi benim açımdan değil ama nezaket kuralladı açısından öyle, kendisi benim 2 haftadır tanıdığım biri ilk instada tanıştık normalde benim yaşadığım ilde yaşıyormuş ama gitmesi gerekmiş ve dün geldi ve 1 hafta önce falan bana buluşalım dedi bende tamam dedim, dün buluştuk ve ben insanları umursamayan bir yapıda olduğum için rezillik sayılabilecek bazı davranışlarım oldu: kafede içecek içiyorduk ben bouble tea almıştım onun içindekileri çekiyordum pipetle tek tek kslflsldl bence bu normal ama içinde buzlar da vardı buzları da yedim skflslfllsmf erimiş bitmek üzere olanları pipetle bardaktan yukarı çekip aldım ama 3 tane falan büyük buz vardı onu da elimle aldım akdlslflslfls o da güldü yani tuhaf karşılamış olabilir ama o an canım istedi yaptım valla ekflledl ayrıca fazla çocuksuyum zaten benlik normal bir davranıştı neyse işte yolda yürürken gülmemi durduramıyordum nedensizce gülesim geliyordu ve hep canım canım güldüm durdum wklkdlfke hala profil fotoğrafı duruyor şaşkının akdlslflleldle neyse, ne düşünüyorsunuz? Çok rezil davranışlar mı olmuş?
Erkek kanka ile ilk buluşma?