12 yaşında iken arkadaşlarimla saklambaç oynarken biraz çöp ve kül bulunan bir yere saklanmıştım, saklanırken arkamdan bir ses duyup esinti gibi bir şey hissettim, daha sonra birden gözüm karardı, eve dönüp yatağa uzanmıştım çünkü çok uykulu hissettim birden. Bir müddet yatakta yattıktan sonra gözümü açtığımda duvarda küçük bir delik açıldı ve içinden kısa boylu, mavi alevli, kısa boylu bir cin gördüm. Yüzünu göremiyordum çok hızlıydı. Korkudan dilim tutulmuştu ama birden dilimin düğümü çözülüp nas ve felagi okumuştum, başlar başlamaz da deliğe geri kaçtı. Bu olayı da hiç unutmuyorum ne kadar hayal ürünü gibi gelse de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
öyle olaylara inanmam ben
bi sefer oldu sandım arkadaş içine cin kaçmış gibi hareketler yapmıştı. sonradan açıkladı rol yapmış peach
cosmxla
15 yaşında iken yaşamıştım
anlat istersen
Çöplükte 2,2.5 metre büyüklüğünde gri bir posta sahip hayvan gibi bir şey görmüştüm, çöpleri karıştırıp tuhaf sesler çıkarıyordu
kedidir belki
Hayır, bir insandan büyüktü ve kapısı kapalı bir yerdeydi, ben gözucuyla görmüştüm, bir hayvan olması imkansızdı
bu ne zaman oldı
9 yıl oldu
vay hala hatırlıyosun
belki kürttür 😅
Çok korktuğum için unutmak imkansız
Hahaha, şakacı şey seni, bir Türk olarak böyle ırkçı esprilerden nefret ediyorum
ben bu aralar tepkikolikten paranolmal videolar iziliyorum aklıma geldi bu sitede yaşan birileri var mı diye sorayim dedi
kürt yazmışım fkaldka pardon kürktür olucaktı
Anladım
eee biraz daha anlat sıkıldım
12 yaşında iken arkadaşlarimla saklambaç oynarken biraz çöp ve kül bulunan bir yere saklanmıştım, saklanırken arkamdan bir ses duyup esinti gibi bir şey hissettim, daha sonra birden gözüm karardı, eve dönüp yatağa uzanmıştım çünkü çok uykulu hissettim birden. Bir müddet yatakta yattıktan sonra gözümü açtığımda duvarda küçük bir delik açıldı ve içinden kısa boylu, mavi alevli, kısa boylu bir cin gördüm. Yüzünu göremiyordum çok hızlıydı. Korkudan dilim tutulmuştu ama birden dilimin düğümü çözülüp nas ve felagi okumuştum, başlar başlamaz da deliğe geri kaçtı. Bu olayı da hiç unutmuyorum ne kadar hayal ürünü gibi gelse de
vayyy
Yazarken yoruldum 😄
anlatırken daha heycanlıyo oluyo evet
Evet, o korku ve duygulari da daha iyi aktarabiliyorsun
inanırmısın böyle şeylere
Tabiki, dinim gereği cinlere ve meleklere inanıyorum
ne zaman bitti bu olaylar
17 yaşlara doğru
hmm
ağlıcam şimdi
Sebep?
yalnızım
Korkuyor musunuz?
biraz
Korkacak bir şey yok, rahat olun.
inşallah
önerin
Kafanızı meşgul edecek birşeylerle uğraşın, dua da edebilirsiniz, korkulacak bir şey kesinlikle yok, buna sizin teminatıni verebilirim
bilemiyorum herkes gidince
Ben buradayım 😄
birisine yazıcam ama zamanı bekliyorum
Peki, bu arada özür dilerim sizi korku içerisinde bırakıp bu duruma soktuğum için, anlatmamaliydim
yok hep olan birşeydi
anlattığınız alaklı yok
Şu an yaşıyorum, sorunu okuyunca 😅
neden ya 😅
Cinler ile iletişim kuruyorum
😶
Yaşamıştım
neydi
Yaşadım maalesef
neydi
Paranormal olaydı
hayir