Evet Konuklu Soru Köşemize ara vermiştik. Bomba 💣 Gibi yeniden Bu Köşeye devam ediyoruz⚡️
O bir tatlılık örneği. Sitemizin sevilen üyesi: @Sweetdreams1950 🎉🎉🎉🎉

Rüya zamanı….
Herkes gelsinnnnnn😃🎉🎉🎉🎉
Evet Konuklu Soru Köşemize ara vermiştik. Bomba 💣 Gibi yeniden Bu Köşeye devam ediyoruz⚡️
O bir tatlılık örneği. Sitemizin sevilen üyesi: @Sweetdreams1950 🎉🎉🎉🎉

Rüya zamanı….
Herkes gelsinnnnnn😃🎉🎉🎉🎉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu gece rüya göreceğimi sanmıyorum çünkü uyumayacağım. Yarın için söyleyebilirsiniz
Söyleyebilirsiniz evet
Rüyadasın ve ismin savaş
Sen şok
Herkes seni savaş isminle çağırıyor…. Sen de ben barışım diyorsun … böyle deyince herkes şaşırıyor…. ve acaba nickim de mi değişti diyip
KS hesabına giriyordu. Ve bir bakıyorsun admin olmuşsun hatta sitenin yüzde 20% senin hissenin… şaşırıp kahkaha atarken …
KS hesabına girince şok
Oo admin olmuşuz sdfsdf
Söyle
Üniversite öğrencisi olarak üniversiteye gider bir haldeyim telaşlı telaşlı kütüphaneye giriyorsun
Sanki yer kalmicakta ders çalışmamıcaksın gibi… sınav dönemi telaşı var.
Sonra bir bakıyorsun kimseye yok ama her yer kitap kağıt adım atılacak yer yok ve üstüne düşecek kağıtlar sanki… korkuyorsun ve sonunda kağıtlar dökülüyor her yer kağıt oluyor … resme kapıtların arasında kalıyorsun yüzüyorsun … ve bir bakıyorsun hepsinin üstünde bir şiire altına imza ✍🏻 “inci”
Meğer senin kütüphanenmiş sksksk
Hahahah😀güzeldi
Söyle bakalım
Hotelin en üst katından havuza atlıyorsun ama havuz pembe … suyun içinde birden su pamuk şekere dönüyor ve güzel bir koku var …. Havuzdan çıkınca bir bakıyorsun bir halı var ona binip o uçan hali seni odana götürüyor
Uuu kdkdofof
Evet🙃
Bir köye gidiyorsun ve okula kayt oluyorsun
Ama çok şaşırtıcı bir şey oluyor
Ders uçmayı öğrenmek
Öğretmen peter pan
Uçmayı öğrenip etrafta uçup eğleniyorsun
Evet
Rüyanda tertemiz bir kağıda dualarını yazarken kalemin kırrılıyor ve üzülüyorsun… kalemin ucunu açmak için odandan çıkarken bir bakmışsın başka bir aleme geçiyorsun ve yazdığın , yazmak isteyip yazmadığın dualarının hepsi kabul olmuş…. Şaşırıp bakarken yerde bir not buluyorsun….
“Kalemle yazdıklarına yazacaklarına zerafet üzüntün bunun sebebi “
Yazmak isteyip yazmadığın Dualarının hepsi kabul olmuş. Burada bitseydi keşke rüyam. Neyse, ne deyelim hayırlara vesile olsun. 😄
Yollayın gelsin😃
Bir gün şirinler köyüne düşüyorsun… çok eğlenceli geliyor sana ama şirinler kaygılı … bir şey de söylemiyorlar …. Ama sen anlıyorsun …. Çok seviyorlar seni…. En sonunda şirineyşe dertleşirlerken gerçekleri öğrenmek istediğini anlatıyorsun … şirine bunu herkese iletiyor ve büyük bir merasimle toplanıyorlar …
Kürsüye doktor şirin çıkıyor ve şu sözleri söylüyor…. “ çok üzülüyoruz sen bizim biricik prensesimiz oldun ve çiğerimiz oldun çiğerlerini koru lütfen diye nasihat ederken..,;
Çok heyecanlı ilerliyor, merakla bekliyorum devamını🤣
Olur söyle
Hollanda’da meşhur çiçek bahçesindesin gezmeye gitmişsin
Birden görevliler hoş geldiniz diyip kırmızı halı seriyor … sen şok …. Meğer orası sana miras kalmış ve görevliler uzun zamandır bu anı bekliyormuş …
Şarkılar söyleyip o bahçenin yalısında geziniyorsun
Ardından kuşlarla da sana katılıp sekronize bir şekilde şarkı söylüyorsunuz.
Haha vay be çiçek bahçesi tam benlik artk ben de milyonerm🌹🙈
Bunaaaa sevindim
Söyleyin
Bir sahilde yüzüyorsun. Balıklar sana aşık. Meğerse deniz kızı olmuşsun.
Aileni özleyip ebe gitme canın çekiyor olmuyor. Ne yapsam diye düşünüp duruyorsun en sonunda. Derinliklerde bir iksir bulup normal insana dönüyorsun…. Tüm balıklar seni uğurluyor merasim gibi ve. Sahili terk edip evine geliyorsun …
Annen : kız nerdesin çabuk çabuk yardım et misafir geliyor diye ev telaşına seni adapte ediyor
Yine ev kızlığından kurtulamadık desene😂
Sonra annen çok üstüne geldiğini fark ediyor sen tekrar denize gidiyorsun mutlu mesut yunuslarla yüzerek devam ediyorsun vfhbgjn
@Sweetdreams1950 iyi yırttık işlerden😅
Sayemde vfhjjjkn
@Sweetdreams1950 çok sağol canım😂minnettarım
Ama rüyanın başı pek tatlı olmadı 😂
Haydaaa neden jgkjgg
Sudan çıkmışım beni eve iş yapmaya yolladın😂
Söyle
Yürüyüş yolundasın. Yürürken kendini övğyorsun. Şımarık bir mood şeklinde yürürken. Ayağın takılıp bayılıyorsun. Uyandığında başında kırmızı başlık var ve devam yürüyüşe şaşkın şaşkın devam ediyorsun…. Sonra eve yaklaşıyorsu ve içerde yaşlı bir kadın var …. Ah bu bir masal diyip ben oyuna gelmem diyip komşunun evine gidiyorsun orada da kız arkadaşların varmış pijama partisi yapıp olayları çekirdek eşliğinde anlatıyorsun
İğrenç bir rüyaymış rüyasız yatayım ben
Haydaaa beğenmedin mi….
Dur toparlanır hkkggk
Beğenmedim yani bu ne biçim rüya
Tabi***
İlk çekirdeği ağzına alınca şıp başka bir masalda buluyorsun kendini…. Prensesin… ama büyüleyici güzel asil zarif…. Saraydaki herkes sadece prenses olduğun için değil insani iç güzelliğinden dolayı da sana hayran. Bahçedeki kuşlar bile ötmeye başlıyor seni görünce…. Saçların çok uzamış ….
Beğenmedim bunu boş ver
Haydaaaa beğenmeyen bir kız varmış hiç kimseyi hiç bir şeyi beğenmezmiş …
Sonunda sinin pişirdiği yemekler, ne babasının aldığı oyuncaklar, ne de arkadaşlarının oyunları onu mutlu edermiş.
Bir gece, bu kız yumuşacık kendini fantastik bir diyarda bulmuş. Bu diyar, rengarenk şekerlemelerden yapılmış evlerle, çikolata nehirleriyle ve pamuk şeker bulutlarıyla doluymuş. Ancak, bu büyülü dünyada her şey tam da istediği gibi değilmiş. Çikolata çok tatlı, şekerlemeler çok sert ve pamuk şeker bulutları ise fazla yapışkanmış.
şımarık kız😂, tüm bu tatlı sürprizlerle baş edemeyince, yanına bir peri gelmiş. Peri, ona şöyle demiş: “şımarık güzel kız , bu dünya senin sürekli kusursuzluk arayışının bir yansıması. Gerçek hayatta her şeyin mükemmel olmasını beklemek, seni mutsuz eder. Oysa ki, her şeyin kendi içinde bir güzelliği ve değeri vardır.” Demiş
Güzel kız: peri ben bu cümleni hiç beğenmedim demiş 😂
Bu olur iste
😄 ödül istiyorum başardım
Söyleme 😹.
Söyliceğim ama hazır hissedince haber ver tamam mı sjsjsj
Tatlı rüya yerine kabus anlatırsın sen bana 😹.
Hayır konsept tatlı rüya … kurallara uyalım … korku filmi başka zaman 😏
Tatlı ama gerçekten değil mi 😹?
Gerçek ihtimali var yetmez miiii
Şansımı denemeye karar verdim 😹😛.
Ormanda yürürken karşına tamamen pizzadan yapılmış bir ev çıkıyor içine giriyorsun diyorsun aman tanrım nereye düştüm burası bir cennet mi çeşit çeşit pizzalar var bideee İtalyan pizza ustası bir çocuk var öyle vfhbghng
@Sweetdreams1950 sonra diyetin aklına geliyor… ve istemiyorsun … ben spor yapacağım diyip sporuna odaklanmak istiyorsun … dışarısı soğuk… mecbur pizza kokusu içerisinde yoga yapıp konsantre olmaya çalışıyorsun …. Gıjggk
Aaaa sen tüm herşeyi bozdun ya vfhbbhnb
@Sweetdreams1950 sen devam et hfohlh
Hevesim kaçtı cfhbgjngkb İtalyan pizza ustası çocuğu harcadınnn
@Sweetdreams1950 o duruyor onu unuttum cjfjffj
Bir seferlik yemek kaçamağı yapılabilir canım 😛. İtalyan pizza ustasını karşıma alır pizza yerim 😛.
Sen nesin büyücü mü
Çarşı büyüye karşı….🙃
Öyleyizzzz
Senle de soracağız… soru da ne kadar sinirlisin tahmin edelim mi olacak 😄
Buyurun
Solmuş bir gül bahçesindesin ağlıyorsun sonra o göz yaşlarınla güller açıyor tekrar
İnanılmaz bir koku güzel koku oluşuyor her yer gül kokuyor
İstemsizce mutlu oluyorsun….
yerde kopmuş öyle duran güller var onlar da canlansın istiyorsun … onları toprağa dikince tekrar canlanıyor….
Göz yaşların emeğin heceleri çözüyor resmen cennete dönüşüyor ortamm
Ondan sonrada bir fasülye çıkıyor sen merak ediyorsun bir çikim ne var diyorsun orası rüyalar alemi bu zamana kadar gördüğün rüyaları izliyebiliyorsun.
Çok Teşekkür ediyorum
Ben teşekkür ederim 🎈
Rica ederim keyifli günler.
Söyle
Gerek yok
Düz uyu ak en iyisi 😄
Ne görücem buyrun söyleyin.
Söyleyin
söyle evet
Olur..
Olur söyleyin lütfen
Olur