Semoyliye rüya tabiri yaparken niye KS'ye özel olmasın ki dedim. 🤣 Hem şimdi tembeller uyuyo site boşken hepinize yorum yapabilirim. 🤣 Ya melonuz olmasa ne yapardınız he. 🤣
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Astroloji & Burçlar konusunda 359 cevap paylaştı. Rüyamda ev almışım. Yeni eve süs olsun diye resim tablosu alıyorum. Tabloyu asarken kumru kuşu açık camdan eve girerek dikkatimi dağıtıyor. Tabloyu yere düşürüyorum, tablo parçalanıyor. Kumruyu koşarak yakalamaya çalışıyorum. Köşeye sıkışan kumruyu yakalıyorum. Onu omzumda tutup, sırtına hafifçe döver gibi birkaç kez vuruyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHangi birisini yorumlayacaksın sürekli uyanıkken rüyalar gören benim rüyalar bitmez hatta dur gözümü üç beş saniye kapatayım zaten başlıyor ne göreceğim anlatayım.
01 Yorumla
Kova1 yılŞunu gördüm kocaman göğe doğru uzanan renkli hortum dönüyor ama içine etrafına rüzgar saçmıyor hiç bir şeyi içine çekmiyor
Sonra kardan kar buzla kaplı bir yerde dönüyor
Buzun yanlardan görünüşü etrafı çukur o çukurda boğazları başları hariç görünmeyen insanlar var ve ellerini yukarı kaldırmış bu hortumu alkışlıyorlar.
Ahanda böyle saçma bir rüya gördüm. Zaten sonra ne olacak diye izlemeden gözümü açayım dedim tekrar kapatsam başka bir rüya çıkacak nadir aynısı oluyor.
Kabus olursa anında topuk yoksa kalbim fena sıkışır.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
18Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19,1b cevap paylaştı.
u 1 yılRüyalara inancım yok puhahaha
01 Yorumla
Kova1 yılRüyalara bile inancı kalmayan bi adamın hayallerini çalmışlar, almış kaçmış vicdansızlar. Gözyaşların çocukluktan miras sana nihahaha
1 yılO kadar yoruluyorum ki vallaha görmüyorum 🤷♂️
16 Yorumla
Kova1 yılNeden yoruluyon anlat bakim 🤣🤣🤣
Oğlak1 yılKendi ayaklarim üzerinde durmaya çalışıyorum markette çalışıyorum yeni başladım ve sürekli ayaktasın 😭😭
Kova1 yılAyakların üzerinde durmak isteyen sensin diye olmuş böyle ağlama bizi de ağlatıyon
Oğlak1 yılZaten boşanmak isteyende bendim dimi 😭😭😭
Kova1 yılEvlenmek isteyen sendin ama ondan böyle olmuş ağlama bizi de ağlatıyon
Oğlak1 yılKız biz ikimiz aynı tarafız beni değil onu suçla 😊😊 evleneli 7 ay olmuş metresinden çocuk yapmış 2 yaşında üstelik 🤷♂️ madem birisi vardı beni neden yaktın hayvan oğlu hayvan ya
Uyandım rüyamda ak sakallı bir dede gördüm idda kuponu söylüyordu bana dediki 1-5-10 sana iyi gelecek bende dedim dedecim dedecim sen çok mübarek birine benziyorsun seni arkadaşımın babannesine ayarlayım mı o esnada uyandım 😂
00 Yorumla"Rüyamda bir arkadaşımın kız babası olduğunu gördüm. Doğum gününü sordum küpe hediye ettim." Sabah uyandığımda hemen ona mesaj attım rüyamı anlattım o da eşine söyledi. Sabah böyle bir şey duymak çok hoşlarına gitmiş.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ay seni Allah gönderdi melikoo. Rüyamda evde köstebek besliyordum, köstebeği kucağımda severken birden küçük abdestini yaptı ahshsh ama nasıl çok yerlere kadar aktı gitti. Sonra onu temizlemeye çalıştım. Nedir bunun mealii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl
Cevap sahibi1 yılBenim ruyam bu sekilde
Kova1 yılBakim paşam dur
Kova1 yılOlum kızım senin sevgiye ihtiyacın var harun abi misin çözemedim ama 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılSevgilim yok evet
Kova1 yılHarun diye bi sevgilin olacak diye yorumladım o zaman 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılOlsun ki ama bana iyi baksin
Kova1 yılNasıl iyi baksın onu da de çözim seni
Cevap sahibi1 yılRomantik olsun siir okusun eski İstanbul beyfendisi oluyo ya oyle istiom ben
Kova1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣 eski İstanbul beyfendisi gördün mü hiç 🤣
Cevap sahibi1 yılYok ama illaki bi yerde vardir☺️☺️☺️ ve ben onu istiyom
Kova1 yılİsteye isteye biliyosun bu işler böyle 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılEvet yoksa bu ruyadaki gibi iki adami istemem
Kova1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣 isteme anacım o ne öyle
Cevap sahibi1 yılTuhaf ruyaydi babam gelicek yapmayin diyom dinlemiolardi ikisini de hayatimda hic gormedim
Kova1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 senin adın da haruniye gibi geliyo bana 😌🤣🤣
Cevap sahibi1 yılAdim tugba nur
Kova1 yılTuğba can gibi geldi
Cevap sahibi1 yılYok diil
Kova1 yılCan nur o zaman 😌
Cevap sahibi1 yılYok harun can nur☺️
Kova1 yılOyyyşş. Tazecik haruncuğumuz oldu. 🤣🤣🤣
Oğlak1 yılEfendim birisi beni mi çağırdı Harun abi dediniz 😊😂🤣😂🤣
Kova1 yıl@HarunAbiii gel gel ilerde olabilecek ruh eşini buldum. Birbirinize tuz ruhu gibi gelin. 😌🤣🤣🤣
Oğlak1 yıl🤣😂🤣😂🤣 sitenin Harun abisi de olmak ne zor ya her yere ben gidiyorum 🤣😂🤣🤣
Kova1 yıl@HarunAbiii olm bunu ben istemedim sen istedin kızım 🤣🤣🤣
Oğlak1 yılOğlum kızım değil kadınım ben kadın 🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Cevap sahibi1 yılBen İstanbul beyfendisi istiommmm
Oğlak1 yılKardeşi varsa bende alırım 😊😊
Kova1 yılBen Anadolu çoccuu istiyom
Cevap sahibi1 yılOnce ben dedimm☺️
Oğlak1 yıl😂🤣😂🤣😂🤣 şu an bu ortam da kısır kek poğaça eksik vallaha dedikodu ya gel 🤦♂️🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılBen yaparim ki ama sadece kekk☺️☺️
Oğlak1 yılPoğaça da benden kısır da melike yapsın boş gelmesin 🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılOlur pikii
- Astroloji & Burçlar konusunda 636 cevap paylaştı.
1 yılKardeşimi suda boğulmuş ve ölmüş şekilde gördüm rüyamda travma yaşattımk hiç bu kadar ağlamamıştım ne demek bu.
00 Yorumla
1 yılBir Rüya gördüm ki, feci feci. Aklımda hiç olmamasına rağmen böyle bir şey gördüm. Resmen rüyamda Behlül ile bihteri izledim.🤣🤣
00 YorumlaRüyamda kızın biri ayağına oje sürüyodu. Bende markete gidiyodum nutella almaya. Çok değişikti anlamadım
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 402 cevap paylaştı.
1 yıl6 ayda bör Rüya görüyorum , ne anlama geliyor sayın hocam
08 Yorumla
Kova1 yılBilinçaltın uyuyo olm evladım.
Kova1 yılBilinçaltı uyumasına sebep var mıdır sayın hocam , şimdiden teşekkürler sayın hocam
Kova1 yılZihnini farkında olmadan baya iyi kontrol ediyo olabilirsin mübarek herif misin acaba
Kova1 yılAllah bilir ama bence de mübarexx bir tarafım var , sizin bunu belirtmeniz iyi oldu…hocam belki de deli dehşet bir meditasyon üstadıyımdır hmmmmmmm
Kova1 yılLütfen üçüncü gözünüzü fıldır fıldır gezdirmeyin ortalıkta. Ona sahip çıkın 🤣🤣
Kova1 yılÇakralarımı bile pamukla tıkadım gerçi bir rutubet durumu da olabilir ama olsun dış dünya beni ele geçiremez , üçüncü gözümün bir kısmı kalk gidelim diğer kısmı b. k yeme otur diyor hocam … tek o konuda sıkıntıdayım
Kova1 yılBen kalkim sen otur gel. 🤣🤣🤣
Kova1 yılEstağfurullah hocam ☺️
Astroloji & Burçlar konusunda 784 cevap paylaştı. Hahaha benim rüyamdan ilham alıp soru da sordun demek 🤣🤣
01 Yorumla
Kova1 yılTabbi semoylikolikolie
1 yılRüyamda arkadaşım benden kavurmalı pilav istiyordu hemen uyandım
00 Yorumla
1 yılRüyamda kaos gördüm, bunun anlamı ne olabilir kii 😒
00 Yorumla
1 yılUyumadım ki rüya göreyim. Uyuyabilirsem akşam anlatırım gördüğümü.
00 YorumlaÜç harflilerle ilgili rüyaları da yorumlayabiliyorsan anlatayım😂
00 Yorumla
1 yılSabaha kadar siyah renk gördüm 😂 yani rüya yok 😂🤣 anlamı nedir 😂
00 Yorumla
1 yılYa melom eski sınıf arkadaşlarımı gördüm rüyamda ama küçüktük yani 13 14 yaşındayız falan
00 YorumlaMessi Ronaldo ben Ferrari ile lehşr turu yaptık meali ne
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 345 cevap paylaştı. Bugün rüyamda eski erkek arkadaşımı gördüm uyandım uyudum tekrar gördüm bu nedir hocam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsiyah kalem kutusu atıyolar bana gökten, al bunun içine oku, fermuarını kapat hemen, yorganların altına sakla diyor uyanıyom
07 Yorumla
Cevap sahibi1 yılolum gizli soracaktım bunu olmadı
Kova1 yılAnlardım 🤣🤣 dur okim gizlenme 🤣
Cevap sahibi1 yılonu da şimdi öğrendim iyimi dkdk
Kova1 yılÖğren diye yazdım gizlen bakim 🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yıl😎😎
Kova1 yılArtık seni kimse asla ve asla tanımayacak franziz adam 🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılgözlükten evet ghfkkl
1 yılMelo cabuk gel benim ruyamida yorumla😂😂
18 Yorumla
Kova1 yılGeldim çabuk anlat. 🤣
Akrep1 yılRuyamda okul arkadaslarimi ogre4menlerimi goruyorum o sirada arkadaslarimdan biri onunla evlerine gtmemi istiyor ben gitmek istemiyorum bana surprz yaptigini soyleyerek israrla onunla gitmem icn beni ikna etmeye calisiyor surprizin ne oldugunu gormeden uyandim sence bana ne gibi bir surpriz hazirlamisti cok merak ediyorum kutsal ruya tabircimiz yorumla bakalim var mı bu ruyada bir hayir dee helee 😂😂
Kova1 yılArkadaşlarından daha fazla ilgi bekliyosun. Muhtemelen sen arkadaşların için her şeyi yapabilen, kendinden daha çok verensin. Leyloş unutulduğunu hissediyo musun bazen onların yanındayken?
Akrep1 yılPek fazla kimseyle gorusmuyorum bu aralar melos
Kova1 yılNeden peki onu de hele bi 🤣
Akrep1 yılHepsiyle kustum 😂
Kova1 yılNiye dediğime geliyoz gibi oluyo 🤣🤣🤣
Akrep1 yılMelo sn onu birak sana baska ruyami anlaticam burdan olmaz ama
Gizli Üye(36-45)1 yılDenize düşmüş bir kediyi sudan çıkardım peynir yiyecekti ki uyandım
00 Yorumla
1 yılBen rüyamda hep eski sevgilimi görüyorum ayrılalı 5 ay oldu ama 😐
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 335 cevap paylaştı. Mahmut Tunceli dövüyordum rüyam da
18 Yorumla
Oğlak1 yılO nasıl bir rüya
Kova1 yılBeni bi obje olarak lanse etmen çok hoşuma giddi. 🤣🤣🤣
Oğlak1 yılAblacim insanlara bu diye hitap etmeden bahsediyor karşındaki bir kadın daha kibar demek istiyor
Kova1 yıl🤣🤣🤣🤣 yau noldu burada özürlük bi şey olmadı dalga geçiyom. İstediğin gibi hitap edebilirsin. Ben alınmam. Kızarsam da direkt söylerim 🤣🤣🤣
Astroloji & Burçlar konusunda 544 cevap paylaştı. Uyumadımki sabaha kadar..
04 Yorumla
Kova1 yılUyu uyan rüya gör gel çabuk
Kova1 yılAnlaştık 🤣
1 yılRüya görmedim tühh ya
02 Yorumla
Kova1 yılGörünce gel 🤣
Yay1 yılPeki 🥲
Rüyada.. rüya görmek nedemek
05 Yorumla
Kova1 yılGerçeklerden o kadar uzaklaşmak istiyosun ki. Uyuyup rüyalar görmek istiyosun. Çünkü hayallerin gerçekleşmeyeceğini düşünüyosun. Uykuların da senin kaçış noktan olduğundan rüyalarını yönetme yeteneğin açılmış. Rüya içinde rüya görmeye zorluyosun kendini. Bilinçaltın bu şekilde eğitim almış gibi duruyo 🤣
Kova1 yılGörürsün görürsün. Uykuya vakit ayır 🤣
Kova1 yıl🤣🤣🤣
1 yılRüyamda yüksek bir yerden düşüyordum. Neye alamet?
016 Yorumla
Kova1 yılBen ferahlamak olarak aldım. Hissiyatı neydi peki he 🤣 düşerken iyi hissettin mi 🤣🤣
Terazi1 yılToprağı görene kadar harika hissettiriyor. Toprağı görünce yusuf yusuf 😅😅😅
Sonra Ahmet Kural beliriyor 😅
Kova1 yılToprağı hissettin mi yani he
Terazi1 yılHissettim, bedenimle bütünleşir gibi oldu.
Kova1 yılDüştüğün yer toprak mıydı peki onu da de
Terazi1 yılTopraktı, ondan eminim.
Kova1 yılBu kadar mı sonra uyandın mı ula
Terazi1 yılNe uyanması, sırt üstü düşmüşüm. Gözlerimi açtım rüyamda tabi. Gökyüzünde yıldızlar vardı, yıldızlar bir araya gelmiş büyük bir yıldız oluşturuyordu.
Kova1 yılNapıyodu yıldızlar orada anlat bakim 🤣
Terazi1 yılKümelenmeye çalışıyordu. İçlerinden biri bana göz kırptı, sonra diğerleri kayboldu. Gökyüzü kıpkızıl oldu.
Kova1 yılEee daha daha. Gökyüzü kızıl olunca sana ne oldu 🤣🤣🤣
Terazi1 yılBen ürktüm ve korktum, usulca olduğum yerden ayağa kalktım. Kızıl bir şimşek çaktı, yüz metre önümdeki harabe bir yapıya düştü. Yapı bir anda saraya dönüştü.
Kova1 yılSarayda neler gördün anlat hele 🤣🤣🤣
Terazi1 yılİlk kapıyı açtım üç tane oryantal yapan kız vardı, etrafımı çevirdiler.
Kova1 yılSen ne hissettin onu demeyi unutma.
Terazi1 yılBen kendimi krallar gibi hissettim. Sağ yanıma ve sol yanıma iki güzel kadın geldi. İlerlemeye devam ettik.
İkinci kapıyı açtığımda gözleri kamaştıran bir ışık hüzmesinin içinde uçuyormuş hissi veren kısa bir yürüyüş yaptım.
1 yılKarabasan gördüm hojam nedir problem 😅
01 Yorumla
Kova1 yılUykumda felç geçirmişsin ulen. 🤣
1 yılRüyamda altımda donum yoktu. Ne bu şimdi 😃
00 YorumlaDans eden inekler gördüm tabiri ne
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 498 cevap paylaştı. Rüya görmedim ki ben 😅😅
00 Yorumla
1 yılUla bir sürü hindi gördüm rüyamda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNerdesin sennn.. rüya görmüyorum
02 Yorumla
Kova1 yılArap faikle takılıyom. Ondan terk ettim sizi 🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılHaha geri dönüş sorusu soralım.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSeni gördüm rüyamda anadan doğma 😂😂😂
01 Yorumla
Kova1 yılMeloyu gördüysen yakında zengin olacaksın demektir. Sana miras düşecek. O parayı çatttttırt çutturrrt yiyeceksin. Ve haftalar sonra içinin çürüdüğünü, zenginliğin dünyayı aşsa da öleceğini söyleyecekler. 🤣🤣🤣🤣 Puhahahahah
Gizli Üye(25-29)1 yılRüyamda tiktok izliyorum abla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılRüya görmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUyuyamıyorum ki rüya göriyim
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Rüya tabirciniz geldi. Uyanın ve rüyalarınızı anlatın da yorumliyim hadi iyisiniz 🤣?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne