AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Ben bir şey kaybetmem benden giden düşünsün tepki vermem yani çok yakın olarak gördüğümse kendimce sorgularım bir şeyim yoksa eyvallah. Çok değer verdiğim öğrenciyken aynı evde kaldığım arkadaşım vardı mesela konuşmayı kesti bir anda bizede eyvallah demek düştü 💆♂️
Şu
https://youtube.com/shorts/-wWQg6Kdlq4?feature=sharedneden küstüğüne bakarım.. ama uğraşmam bile.. eğer hatam varsa ben özürümü dilerim gerisi kendisinin bileceği iş.
Barışmak için bir süre çabalarım. Ama bir süre. Çabam fayda etmiyorsa ben de bırakırım artık.
Olabilir yapmışsam hata özür dilerim adam gibi. Ama sebepsizce ise umurumda olmaz
Haklı yere küstüyse gönlünü alırım ama haksız yere küstüyse kendi haline bırakırım eskiden olsa haklıda olsa haksızda olsa gönül almaya çalışan ben olurdum şimdi sadece hatalıysam o da sevdiğim biriyse gönlünü almaya çalışırım gerisi pekte umrumda olmuyor
Kim olduğuna göre değişir bu durum. Kendi kendine hallere girip şikayetini belirtmeden küsmüşse ya da tavır almışsa kendi kendine, umrumda olmaz ama sevdiğim birisiyse çok daha fazla üzerine düşerim konunun. Sebebini sorar öğrenmek isterim.
https://www.youtube.com/embed/40T7seCcMqkBana küsen kişilerin beni niçin nedem küstüğünü sorarım o haklıysa özür dilerim ama ben haklıysam gereken ifadelerini söylerim karşı taraf hâlâ itiraz ediyorsa ben haklı çıkarmaya çalışmam ikna etmeye çalışmak yerine yol veririm böylesi daha sağlıklı olacaktır. O er ya da geç benim yokluğumu farkeder bir gün bana döner ama ben beklentiye girmem umursamam. Kimse beni küsen yok şu an da.:)
Bana karşı bir tavrını fark ettiğimde direkt soruyorum değer verdiğim insanlara, durup düzelmesini beklemem. Bu umursamazlık olur, ki ben küslük de sevmem. Ama ben sorduktan ve çözmeye çalıştıktan sonra hala çıkmazda kalmaya kararlı ise üstelemem. İsterse kendi gelip açıklamasını yapar ve çabalar, istemiyorsa da zaman içinde iletişimimiz son bulur.
Küserek bir yere varılmaz, sağlam ve güçlü karaktere sahip insanlar da küsmezler. Nedenini anlarım, hatalıysam özür dilerim, daha ötesinde mesafeyi koyarım.
Haklısın konuşularak çözülür
Değerli biriyse 1 2 kere sormaya çalışırım çıt yoksa ne hali varsa görsün derim
Şu sıcakta kimsenin küsmesi ile uğraşamam valla. 😂
Küstüm işte dhdgf
Haydaaa
😀😀😀 sıcak hava ama küstüm işte ya da dur kışın küseyim
Bence de en makûl olanı o gibi şu an 😂
Hatırlat o zaman kışın sana küseceğim 😀
Tamam dur soruyu takibe alayım 😂
Al 😀
Bana bi tek yakın arkadaşım küser onada gtünü yerim gel barışak diyorum ahahas
Ahahay 😀
Bende ona küsüyorum ve birdaha da onunla asla konuşmuyorum aşkom 💅
En iyisi
Niye küsmüş ki? Küsemez bana ben ona küserim ancak! 😤😤
Küstük işte bana ne 😀
Olmaz hemen barışalım küsemessin. Ben de küsmüyorum. Susmam başını yerim küsemezsin sjsjssj
😀😀
Eskiden olsa çok uğraşıyordum küstüğü bitirmek için ama şimdi çok fazla takmıyorum hep çocukça bir sebep yüzünden küsüyorlar çünkü iyi niyetiminden yararlanıyorlar
Bi 1 ay önce yaşadım önce durumu anlamaya çalıştım sorun ne diye sonra saçma sapan bahaneler üzerine şeyler soledi oylemi dedim orada bitti benim alakam ha konuşuyoruz arada tabi ama onun arayıp formasıyla benim ona verdiğim değeri alamayıp beni bi hiç ederse bende hicmis gibi davranırım
Küsülmeyi hak edecek bir şey yapmadıysam umurumda olmaz... Diğer türlü hata bendeyse özür dilerim Hala küsmeye devam ediyorsa yine umurumda olmaz :D
Valla kendi bilir. Anlamadan, dinlemeden küsene yapacak pek bir şey yok. Küstüğü yerde kalır. Hiç uğraşmıyorum böyle tiplerle artık.
Haksızsam affettiririm kendimi. Tabi bokunu cikarirsa umrumda olmaz. Ama kabahatim olmadan küsmüşse umrumda bile olmaz.
Bir şey yapmam hatam varsa özür dilerim uğraşırım, camdan girerim ama olmuyorsa canın sağolsun derim.
Eğer gerekçe gösteriyorsa dinlerim ve hatalıysam af dilerim.
Yok birden görüşmeyi kestiyse eyvallah. Sorun değil.
Sebebini anlamaya çalışırım. Bir yanlış anlama ise düzeltirim. Yok kapristense hiç umurumda olmaz.
Valla beni yormasınlar.
Beni de 😀
Haberim olursa umursamıyorum, olmazsa da umursama şansım yok, küsen insanı sevmiyorum. Gel benimle konuş, tartış ve sorun neyse çözelim.
Nedenini anlamaya çalışırım hatalı olduğuma ikna olursam özür diler ve gönlünü almayı denerim.
Kendi tercihi, benim gibi dostu başka nerede bulur onu bilmem tabii 😏🤷 (Egoistlik duygusu tavan)
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi var
Ve demiş ki sanki bana Bugs Bunny * olmazlar
Eskiden çabalardım gönlünü onarmayı denerdim. Artık yıkılan yıkılır giden gider ardıma bakmam ben...
Niye küstüğüne göre değişir, gönlünü alırım bir şekilde. Olmuyorsa da olmuyordur.
Kendi hatam olmuşsa bir şekilde gönlünü alırım. Ama boş boş atılan triplere sabrım yok.
Hadi öpüşelim de barışalım cfjbgjbf şaka küserse küsün.
Bazen haberim bile olmuyor. Çok saçma sebeplerden küsebiliyor insanlar.
Sevdiklerim hariç tavşan dağa küsmüş, dağ tınlamamış.
Umurumda bile olmaz, çoluk çocukla uğraşacak yaşı geçtik
Erkek adam küsmez. Bana küserse sevdiğim küser, onun da gönlünü almasını bilirim.
Küstüğümde çevremde o insanı gördüğümde görmemezlikten gelirim, konuşmam, iletişim sağlamam ve umursamam.
Küsmek nedir ya varsa problem oturup konuşuruz varsa bi hatam özürdilerim ama kimseye hayatımda kalsın diye yalvarmam
Çekemem ya öyle küsen insanla işim olmaz. Her şeye küsüp şey yapanlar itici
Ben hatalıysam özür dilerim, hatalı değilsem ne hâli varsa görsün.
Çok üzülürüm öyle öyle kuru kuru küsmek olmaz arayıp küfür ediyim de daha çok küssün. 😏
Ben de ona küserem 😄
Küstüm işte küstüm dhdgfg
Ahdjfjd
hatam veya güçlü bir yanlış anlaşılma yoksa eğer zerre umrumda olmaz artık kimse.
neden küsmüş bunu öğrenirim ve duruma göre hareket ederim
Çok takmiyorum oyle şeyleri
Kendi kaybeder
Umrumda bile olmaz
Soruyorum ilk tepkim bu
Umrumda olmuyor bazen fark bile etmiyorum
kuserse kussun ugrasamam
Küser ler ise küssünler hiç umurımda olmaz
Bence nedenine bağlı bide kim olduğu:)
Durduk yere küstüyse umrumda olmuyor
Bişey olmuyor konuşmuyorum..
Ne tepkim olacak eegenmiyim