Kişilik & Karakter Kötü espiriyi yapmaya cesaretiniz var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Komplekse gerek yok donsun 🧊 geceler tkfjjfhfKS yi buna çevirelim hadiKlima görevi görelim fjcjcjc Güncellemeler1 yıl Soruyu beğenin … görenler de görüldü atmasın. 🥶 Kötü espiriyi yapmaya cesaretiniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evet var tabi ki de.. ben şaka yaptım arkadaşım şoka girdi ben de Migrosa ehe 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Gjjfj çok iyi
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı. ... ☹️ 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Jsjsjsjsj güzel güzel Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Bir bilgisayar neden soğuk hissetmiş? Çünkü Windows'u açıkmış!Kendimden utanıyorum ama yinede atıyorum😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hahah çok iyi devan Yorumla
Sevimliyimdir Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Var çünkü espri yerini bulmazsa kıvırmam ve idare etme şeklim daha komik😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Haha Yorumla
düşşperisi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hiç cesaretim yok, esprilerim zaten kötü milleti 🍦'yalım şimdi😅 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Donsun hava çok sıcak djsjsj Yorumla
Yorgunprenses_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 100% 1 yıl Vardı da yok artik bi rezil oldum burada en iyisi kimseyle uğraşmamak 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Haydaaaa nasıl oldu Yorumla Soran 1 yıl Sorular karıştı ksjsjs Yorumla Yorgunprenses_12 1 yıl Yo cesaretim vardi yok artik diyorum Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% 1 yıl Ben bir şantiyede kamyon kullanıyordum Leonardo Da Vinci 😅 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Jsjsjsj çok iy Yorumla TheMedeni 1 yıl 😅👍 Yorumla
Yas3e Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Şimdiye kadar yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 😂 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Yap yap dene bir kereden bir şey olmaz 😏 Yorumla Yas3e 1 yıl Buna hiç hazır değilim 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hazır olunmuyor buna sjjsjs Yorumla
İronclaww Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hayır her yerde yapmam 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Buradaki halkı kırma düğün. Bir tane patlat
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Espri yapmam genelde 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Deneyelim hjgjkkj Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet var tabi ki de.. ben şaka yaptım arkadaşım şoka girdi ben de Migrosa ehe
Gjjfj çok iyi
Jsjsjsjsj güzel güzel
Bir bilgisayar neden soğuk hissetmiş? Çünkü Windows'u açıkmış!
Kendimden utanıyorum ama yinede atıyorum😂
Hahah çok iyi devan
Var çünkü espri yerini bulmazsa kıvırmam ve idare etme şeklim daha komik😂
Haha
Hiç cesaretim yok, esprilerim zaten kötü milleti 🍦'yalım şimdi😅
Donsun hava çok sıcak djsjsj
Vardı da yok artik bi rezil oldum burada en iyisi kimseyle uğraşmamak
Haydaaaa nasıl oldu
Sorular karıştı ksjsjs
Yo cesaretim vardi yok artik diyorum
Ben bir şantiyede kamyon kullanıyordum Leonardo Da Vinci 😅
Jsjsjsj çok iy