Kişilik & Karakter Acımayıp tur bindirmiş olmam beni kötü arkadaş mı yapar? tiredSavitar Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güno Acımayıp tur bindirmiş olmam beni kötü arkadaş mı yapar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Haha ben buna bir kere bindim bırak tır atmayı gittim kenarda duran lastiklere çarptım 🤣🤣 1 5 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Öğreteyim cano Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Olur öğret 😊😂 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Sağdaki gaz soldaki fren sağa çevirince sağa sola çevirnce sola gidier fjrlkoepe Yorumla tiredSavitar 1 yıl Bence artık hazırsın djdk Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏 çok naziksin ama benim şoförlüğüm var zaten 😂 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ay, var ya. Asla yapamam bunu. Yerle arkadaş olup yuvarlanırım. 1 13 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Hiç sürdün mü : ) Yorumla Eoéa_Eoéa 1 yıl Hayırr hdıd kalsınn. Yorumla tiredSavitar 1 yıl Adrenalin lazım vücuda adrenalin. Yorumla tiredSavitar 1 yıl O zaman bungee jumping yapmaya gidiyoruz fnkdkd Yorumla Eoéa_Eoéa 1 yıl Adrenalin yaşamak için bunları yapmaya ihtiyacım yok dermişim hfıf Yorumla tiredSavitar 1 yıl Djsjjsjs amann diyim Yorumla Eoéa_Eoéa 1 yıl Kötü değil yahuu. Relax relax jdjd Yorumla tiredSavitar 1 yıl Ne zaman gidiyoruz Yorumla Eoéa_Eoéa 1 yıl Başka birisini bul dhfı Yorumla tiredSavitar 1 yıl Sorun sence adam eksiği mi djdkıd Yorumla tiredSavitar 1 yıl Pehh Yorumla Eoéa_Eoéa 1 yıl Kendime güvenemiyorum, başka kime güveneceğim hduf sana iyi adrenalinler hfhf Yorumla tiredSavitar 1 yıl Bunun yenmen için gidiyoruz ya zaten. Aaaa olmaz ama böyle Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aşko o sana bindirmiş olabilir mi akkskskskkaksk 1 6 Yorumla tiredSavitar 1 yıl O derken djdkd Yorumla öğrenimelemanı 1 yıl Arkadaşın Yorumla tiredSavitar 1 yıl 4 kişiyiz fndksk 4 turda 1 turluk fark attım ikisine Yorumla tiredSavitar 1 yıl Yarışı birinci tamamlamamam mümkün mü ki pehh Yorumla öğrenimelemanı 1 yıl 1. olmanın şerefine budapeşte Yorumla tiredSavitar 1 yıl Diyetteyim tşkrl djkelsls Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Ben bunda birinin belini kırıyodum az kalsın. Hırstan gözüm dönüyor. Acımasızsın evet. 1 13 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Onu nasıl başarıdn anlatsana biraz nfskks Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Çok hızlı ve öfkeli bir şekilde popo tarafından çarptım karşıdaki kişi yarışmaya sandelye şeklini alarak devam etti puhahahah Yorumla tiredSavitar 1 yıl Senle bi aynı piste inelim jflsks Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Seni de paspas yapim. 🤣 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Shahhs imkanı yok Yorumla tiredSavitar 1 yıl Tekerlerimin altındaki asfalt olursun piste indiğin anda Yorumla melankolikMelaike 1 yıl İmkansızı göreceksin işte sıkıntı yok. 🤣 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Sen indirmekten bahsediyosun ben direkt paspas olacağından. Aramızdaki farkın kokusu var bu asfaltta. 🤣🤣🤣 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Hangi mekan saat kaç? Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Sen önden git ben saati söyliycem. Yorumla tiredSavitar 1 yıl Korkaksın korrrrkak Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Acıdım sana be. 🥹🤣 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Pehhh Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Bende binmek isterdim sjsj 1 1 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Anlaşalım bir sonrakinde sen de gel Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl yapmaz😂😂 1 1 Yorumla tiredSavitar 1 yıl Yuhh buna da gizliden yazmazsın be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Haha ben buna bir kere bindim bırak tır atmayı gittim kenarda duran lastiklere çarptım 🤣🤣
Öğreteyim cano
Olur öğret 😊😂
Sağdaki gaz soldaki fren sağa çevirince sağa sola çevirnce sola gidier fjrlkoepe
Bence artık hazırsın djdk
Teşekkür ederim 🙏 çok naziksin ama benim şoförlüğüm var zaten 😂
Ay, var ya. Asla yapamam bunu. Yerle arkadaş olup yuvarlanırım.
Hiç sürdün mü : )
Hayırr hdıd kalsınn.
Adrenalin lazım vücuda adrenalin.
O zaman bungee jumping yapmaya gidiyoruz fnkdkd
Adrenalin yaşamak için bunları yapmaya ihtiyacım yok dermişim hfıf
Djsjjsjs amann diyim
Kötü değil yahuu. Relax relax jdjd
Ne zaman gidiyoruz
Başka birisini bul dhfı
Sorun sence adam eksiği mi djdkıd
Pehh
Kendime güvenemiyorum, başka kime güveneceğim hduf sana iyi adrenalinler hfhf
Bunun yenmen için gidiyoruz ya zaten. Aaaa olmaz ama böyle
Aşko o sana bindirmiş olabilir mi akkskskskkaksk
O derken djdkd
Arkadaşın
4 kişiyiz fndksk 4 turda 1 turluk fark attım ikisine
Yarışı birinci tamamlamamam mümkün mü ki pehh
1. olmanın şerefine budapeşte
Diyetteyim tşkrl djkelsls
Ben bunda birinin belini kırıyodum az kalsın. Hırstan gözüm dönüyor. Acımasızsın evet.
Onu nasıl başarıdn anlatsana biraz nfskks
Çok hızlı ve öfkeli bir şekilde popo tarafından çarptım karşıdaki kişi yarışmaya sandelye şeklini alarak devam etti puhahahah
Senle bi aynı piste inelim jflsks
Seni de paspas yapim. 🤣
Shahhs imkanı yok
Tekerlerimin altındaki asfalt olursun piste indiğin anda
İmkansızı göreceksin işte sıkıntı yok. 🤣
Sen indirmekten bahsediyosun ben direkt paspas olacağından. Aramızdaki farkın kokusu var bu asfaltta. 🤣🤣🤣
Hangi mekan saat kaç?
Sen önden git ben saati söyliycem.
Korkaksın korrrrkak
Acıdım sana be. 🥹🤣
Pehhh
Bende binmek isterdim sjsj
Anlaşalım bir sonrakinde sen de gel
yapmaz😂😂
Yuhh buna da gizliden yazmazsın be